2009 Kasm Anneleri

anaammm kıyama nan ben saannnaa opuyorumnanaktan
patlatsaydın nan bi tane gözünün üstüneee klava:klava:
zeytün hoşgeldün bacıımmzemuszemus

aaaa kız adamda kıznı düşiniiii ama senin üzüleceğini düşünemiii anam bu adamın yanında bebek hasta olursa yandın bacım sen yandın:1no2::1no2:

ama sölemek war sölemek war dimi bacım biz düşünmüyoss mu çocuğumuzu heleki bu kadar zor kawuşmuşkenn benim bu herüfüm heç karı ruhundan anlamıyooo

anam delü karu ya bak sen
anam sen kendini bildikten sonra o konuşsun dursun
cevap vermene bile değmez canım
bana böle olsa susmayı tercih ederim ne dersen de kendi bildiği doğrudur çünküm
ayyy gidim kaynanamı öpem yawwwkaydirigubbakcemile3
kadın valla heç bişeyime karışmaz yakınızda 5 dk aramız var ama
hafta da 1 görüşürüz zattın yeter ona
zaten karışsa yanına bilem gitmem ki
öle de bir huyum var uzak dururum iyice

nan krispi bu gece son gecemizz sana unutamıyacağın bi gece yaşatacasss :jeyyar: dimi nan karularrrr :teytey: :teytey: :teytey:

anamm ne yasatcaz kııı :1ninca::1ninca: ona göre deyindee lülülülülülü

he nan yaşatın anam yaşatın 1 ay yetsin bağa taaammı:roflol::roflol::roflol:

anammm ne oluy nannn :1ninca:

canım beni listeden çıkarır mısın ( ben o tarihlerde burda olmıycam maalesef... 20 temmuzda burdaydım ama 30 a sarkınca işler karıştı... gideceğim yerde de internet kargo vs bulmam çok zor...

canım üzülme hiç belli olmaz birden açılır eskisinden bile iyi olur... sakın moralini bozma...

bizde de aynı durum söz konusu... yaz gelince işler tamamen duruyo...ben de işten ayrıldım biliyosun... bazen paniğe kapılıyorum ama biliyorum ki bebiş bize şans getiricek herşey çok güzel olucak....

yaa benim kayınvalide ve kayınpeder ikilisi de takmış sezeryana.... bulmuş çıkarmışlar dünya kadar kötü tarafını sayıp duruyolar... sanki ben ille de sezeryanla doğurucam demişim ! hergün aynı laf... benim dr kesin sezeryan yapıcakmış dr.u değiştirmeliymişim vs vs... kendisi hamileyken fosur fosur sigara içmiş ...! en sonunda dayanamadım dedim ki millet 9 ay sigara içiyo heralde sezeryan o kadar zararlı diildir... !!! içimi şişiriyolar yaa hiç başka laf yok...klava:

ben vururum oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:roflol::roflol:

ama sölemek war sölemek war dimi bacım biz düşünmüyoss mu çocuğumuzu heleki bu kadar zor kawuşmuşkenn

ben herşeyi kocişe anlatmıyom bebek böleymiş bu kadar gr mış sadece sağlığı yerinde diyom bi sorun yok diyom doktorada peşime almam yoksam çenesi düşer aynı senin gibi olur sorulara boğar beni o yüzden peşime almıyom ayrıntıyada girmiyom :roflol::roflol::roflol:

ahaaa canlize derken bu karazeytin daha bi karıştırdı nann :roflol: kıızzz onalrı diyon tubişimin kocasıı :roflol:

yidin geldin mi kııı afiyet olsun

nan krispi bu gece son gecemizz sana unutamıyacağın bi gece yaşatacasss :jeyyar: dimi nan karularrrr :teytey: :teytey: :teytey:

kızım sen deyooon
evimi temizledim bi güsel
camları yerleri bilem sildim tek başıma hemide
dünden yemeğimde var ohhh artık rahatım
sadece 1.5 saat ingilizce çalışcam birazdan

anam sapık var aramızda lmaz:
o zaman gece biz gelmeyelim
sizi yanlız bırakalım anacımkaydirigubbakcemile3

canım beni listeden çıkarır mısın ( ben o tarihlerde burda olmıycam maalesef... 20 temmuzda burdaydım ama 30 a sarkınca işler karıştı... gideceğim yerde de internet kargo vs bulmam çok zor..

cnm hediyeler tee 20 ağustosta kargolancak yaa ozamana kadar öğrenirsin kim çıkmış sanaa

herkes en sexii geceliklerini giysin gelsiinn gerisine bakarısss :roflol:

ben vururum oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:roflol::roflol:

bende boşuna demiyom zaten sıkalım topuklaına diyeee :1ninca:

akıllı karısın wesselam vereliniortak

ahaaa canlize derken bu karazeytin daha bi karıştırdı nann :roflol: kıızzz onalrı diyon tubişimin kocasıı :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

anam ne edem konuyu kıçından dinlersem olacağı bu

yapsa yapsa dedim bunu kaynanalar yapar adı çıkmış bikerem delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

ayy canım kıyamam sana :1hug: benim gibi de hepsini aklında tutmuşsun hayatta unutmam böyle şeyleri... ama unutmak lazım takılma sil kafandan gitsin...o da panikle söylüyo bunları....
asıl sorunlar bebiş doğuna başlıyomuş gerçi... karı-koca birbirimize düşücekmişiz burda bi topicde okumuştum :teytey: onu niye öyle yaptın bunu niye böyle yaptın vs ...bi de ananeler babaanneler eve doluşunca ortalık bayram yerine dönüyomuş :roflol::roflol: allah korusun bizi ne diyim kaydirigubbakcemile3

cnm hediyeler tee 20 ağustosta kargolancak yaa ozamana kadar öğrenirsin kim çıkmış sanaa

evt ama 20 ağustosda da dönmüş olmayabilirim

mum yakacaz nan:roflol::roflol::roflol:
ağar ol kııı ççüüşşşşş
bzi yaşatmasına yaşatırız ama bakalım sen bizi mi tercih etcen kocanı mı :jeyyar:

beni 12 den önce beklemeyin :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…