he walla bozdum geçen akşam dedim ki walla akıllı ol gece her an herşey başına gelebülüürr :jeyyar:
kız mesela sırf dün akşam dedikleri bi cinayet sebebi:
doktor bebek birazz küçük dedi yaa neymiş ben bebeği kıpırdasın diyee sıkıştırıyomuşum diyee bebek büyümüyomuşş bu biiiirrrrr
sütt içmiyomıuşummm çocuk gelişmiyomuşşş bu ikiiiiiii
bebek bazen çok kıpırdadıkça ben sewiniyodum çocuk meğer açlıktan debeleniyomuş dedii bu üüüççççç
bide ben daha bebeği karnımda bakamıyomuşum doğunca hiç bakamazmışım bu döööörrrrtttt
hele bu son lafı söyleyince kendimi arabadan atasım geldiiii Çok üzgünüm çoook
aaaa kız adamda kıznı düşiniiii ama senin üzüleceğini düşünemiii anam bu adamın yanında bebek hasta olursa yandın bacım sen yandın:1no2::1no2:
he walla bozdum geçen akşam dedim ki walla akıllı ol gece her an herşey başına gelebülüürr :jeyyar:
doktor bebek birazz küçük dedi yaa neymiş ben bebeği kıpırdasın diyee sıkıştırıyomuşum diyee bebek büyümüyomuşş bu biiiirrrrr
bebek bazen çok kıpırdadıkça ben sewiniyodum çocuk meğer açlıktan debeleniyomuş dedii bu üüüççççç
bide ben daha bebeği karnımda bakamıyomuşum doğunca hiç bakamazmışım bu döööörrrrtttt
nan krispi bu gece son gecemizz sana unutamıyacağın bi gece yaşatacasss :jeyyar: dimi nan karularrrr :teytey: :teytey: :teytey:
he nan yaşatın anam yaşatın 1 ay yetsin bağa taaammı:roflol::roflol::roflol:
cnm uzatmamızın sebebi bi kac arkadasımızın ricası tarihler acık acık yazıo zaten .. kimin kime cıktıgı liste halinde acıklanacak tek tek yazamayız öezelden kişiler adresleri nasıl alacak birbirinden nası süpriz olacak bu mümkün değil :umursamaz:
canım ne bilim havalardan desem yalan olur
eşimin işleri durdu bu aralar hiç iş yok içimde korku heyecan panik var bebeğim doğacak ne olacak ya düzelmesse diye
daha bebeğime bugüne kadar bir iğne bile almadık erken diye ama şimdi işler kötüye gidiyo diye alamıyoruz kafam çok karısık :sinifsinif:
he nan yaşatın anam yaşatın 1 ay yetsin bağa taaammı:roflol::roflol::roflol:
ama sölemek war sölemek war dimi bacım biz düşünmüyoss mu çocuğumuzu heleki bu kadar zor kawuşmuşkenn
yidin geldin mi kııı afiyet olsun
nan krispi bu gece son gecemizz sana unutamıyacağın bi gece yaşatacasss :jeyyar: dimi nan karularrrr :teytey: :teytey: :teytey:
canım beni listeden çıkarır mısın( ben o tarihlerde burda olmıycam maalesef... 20 temmuzda burdaydım ama 30 a sarkınca işler karıştı... gideceğim yerde de internet kargo vs bulmam çok zor..
anamm ne yasatcaz kııı :1ninca::1ninca: ona göre deyindee lülülülülülü
anammm ne oluy nannn :1ninca:
ben vururum oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:roflol::roflol:
ahaaa canlize derken bu karazeytin daha bi karıştırdı nann :roflol: kıızzz onalrı diyon tubişimin kocasıı :roflol:
herkes en sexii geceliklerini giysin gelsiinn gerisine bakarısss :roflol:
bende boşuna demiyom zaten sıkalım topuklaına diyeee :1ninca:
ben herşeyi kocişe anlatmıyom bebek böleymiş bu kadar gr mış sadece sağlığı yerinde diyom bi sorun yok diyom doktorada peşime almam yoksam çenesi düşer aynı senin gibi olur sorulara boğar beni o yüzden peşime almıyom ayrıntıyada girmiyom :roflol::roflol::roflol:
ahaaa canlize derken bu karazeytin daha bi karıştırdı nann :roflol: kıızzz onalrı diyon tubişimin kocasıı :roflol:
anam ne edem konuyu kıçından dinlersem olacağı bu
yapsa yapsa dedim bunu kaynanalar yapar adı çıkmış bikerem delikafadulden
cnm hediyeler tee 20 ağustosta kargolancak yaa ozamana kadar öğrenirsin kim çıkmış sanaa
anam ne edem konuyu kıçından dinlersem olacağı bu
yapsa yapsa dedim bunu kaynanalar yapar adı çıkmış bikerem delikafadulden
cnm hediyeler tee 20 ağustosta kargolancak yaa ozamana kadar öğrenirsin kim çıkmış sanaa
mum yakacaz nan:roflol::roflol::roflol:anamm ne yasatcaz kııı :1ninca::1ninca: ona göre deyindee lülülülülülü
anammm ne oluy nannn :1ninca:
ağar ol kııı ççüüşşşşşben vururum oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:roflol::roflol:
bzi yaşatmasına yaşatırız ama bakalım sen bizi mi tercih etcen kocanı mı :jeyyar:
laaa bu göbişlen banaa ne gecelik gelir ne bişee :roflol: ben sade halimle katılsam doğduğum gibiii :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?