Bayanlar bu hamilelik boyunca herhalde butun egzantrik olaylar benim basıma geliyo:)))
Göbek fıtığı krizimi henüz atlatmıstımki bugün yeni bir vukuatla yine hastaneye tasındık sabahın köründe...
Sabah uyandım, bir güzel eşimle kahvaltı yaptım sonra eşim giyinmek için yatak odasına gidince bende peşinden gittim bir yandan sohbet ediyoruz bir yandan o hazırlanıyordu ben şöyle yataga uzandınki, eşim söyle bir bakıp, aaaaa sortun ıslanmıs dedi. Bende nasıl yani dedim. Birseymi döktün filan derken, bak bakiim çamaşırın ıslakmı dedi. Tuvalete gittimki çamasırda ıslak. Tabii derhal internete daldık bu ne ki diye. Oooo bir sürü akıntı çeşiti ve birsürü sebep var, ama benimkisi çok şüpheli, çünkü renksiz, kokusuz, ve kıvamsız yani bildiğiniz su gibi.... İnternettede diyorki bebeğin kesesi boşalıyor olabilirmiş bu durumda. Tabiii apartopar hastaneye yine. Neyse muayene filan yapıldı, keseye bakıldı. Dr bile panik oldu yazık, benim kafamdan milyon sey geciyo o sırada "daha olamaz, çok erken" diye.
Neyse su seviyesi iyiymiş, bebek daha aşağıya inmemiş, herhangi bir açılma olmamış, daha bebişimin cok yolu varmış.
Tam olarak neden olduğunu anlayamadık, dr bize hani kısın üşüyünce burnunuzdan bir sıvı akar ama sümük olmaz ya bunun onun gibi bir sey sadece salgılama dedi. Neyse ne olduğunu tam anlamasakta paniğimiz gecti en azından. Birkaç gün hiçbir iş yapma dışarı cıkma sadece ıstırahjat et dedi. Sanki burada hayatımda baska birsey varda:)) Ama bu kızımın bana 2. oyunu benim ne zaman dr randevum olsa kızım beni bir önceki günü apar topar hastaneye götürtüyor illaki..
slm kıslar... dün doktora gittim %100 kız (zeynep bade'm geliyor) ama bi sorunumuz var moralim çok bozuk geçen ay (4. ayda) kordon boynunda dedi dr ama bişi olmaz dedi ! bu ayda (5. ay) yine kordon boynunda biraz korktumtesadüfmü yoksa o şey hepmi boynunda diye ... dr hala bi risk yok diyo amam ileride devam ederse olur diyo.. benim bebeğim çok hareketli şuan yazarken bile yediğim tekmeler sayısız :) ama korkuyorum ya beslenemezse ve orda kalırsa diye. arkadaşlar bildikleriniz varsa lütfen paylaşın 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım....
nasıl geçti canım ?selam kızlar,nasılsınız ben de dün kontrole gittim :CüvCüv:
Bayanlar bu hamilelik boyunca herhalde butun egzantrik olaylar benim basıma geliyo:)))
Göbek fıtığı krizimi henüz atlatmıstımki bugün yeni bir vukuatla yine hastaneye tasındık sabahın köründe...
Sabah uyandım, bir güzel eşimle kahvaltı yaptım sonra eşim giyinmek için yatak odasına gidince bende peşinden gittim bir yandan sohbet ediyoruz bir yandan o hazırlanıyordu ben şöyle yataga uzandınki, eşim söyle bir bakıp, aaaaa sortun ıslanmıs dedi. Bende nasıl yani dedim. Birseymi döktün filan derken, bak bakiim çamaşırın ıslakmı dedi. Tuvalete gittimki çamasırda ıslak. Tabii derhal internete daldık bu ne ki diye. Oooo bir sürü akıntı çeşiti ve birsürü sebep var, ama benimkisi çok şüpheli, çünkü renksiz, kokusuz, ve kıvamsız yani bildiğiniz su gibi.... İnternettede diyorki bebeğin kesesi boşalıyor olabilirmiş bu durumda. Tabiii apartopar hastaneye yine. Neyse muayene filan yapıldı, keseye bakıldı. Dr bile panik oldu yazık, benim kafamdan milyon sey geciyo o sırada "daha olamaz, çok erken" diye.
Neyse su seviyesi iyiymiş, bebek daha aşağıya inmemiş, herhangi bir açılma olmamış, daha bebişimin cok yolu varmış.
Tam olarak neden olduğunu anlayamadık, dr bize hani kısın üşüyünce burnunuzdan bir sıvı akar ama sümük olmaz ya bunun onun gibi bir sey sadece salgılama dedi. Neyse ne olduğunu tam anlamasakta paniğimiz gecti en azından. Birkaç gün hiçbir iş yapma dışarı cıkma sadece ıstırahjat et dedi. Sanki burada hayatımda baska birsey varda:)) Ama bu kızımın bana 2. oyunu benim ne zaman dr randevum olsa kızım beni bir önceki günü apar topar hastaneye götürtüyor illaki..
slm kıslar... dün doktora gittim %100 kız (zeynep bade'm geliyor) ama bi sorunumuz var moralim çok bozuk geçen ay (4. ayda) kordon boynunda dedi dr ama bişi olmaz dedi ! bu ayda (5. ay) yine kordon boynunda biraz korktumtesadüfmü yoksa o şey hepmi boynunda diye ... dr hala bi risk yok diyo amam ileride devam ederse olur diyo.. benim bebeğim çok hareketli şuan yazarken bile yediğim tekmeler sayısız :) ama korkuyorum ya beslenemezse ve orda kalırsa diye. arkadaşlar bildikleriniz varsa lütfen paylaşın 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım....
iyilik canımm ben sana küstümm :dilcikar: dün seni çok merak ettim kaç kez sordum şeker yüklemen nasıl geçti diye cvp vermedin ben de akşam çok hastaydım girip bakamadım nasıl geçti?
çok geçmiş olsun canım nan hakkatten bütün alengirli olaylar da sana denk geldi heee amaan kuzunu sağlıkla kucakla da çektiklerimiz hep yanımıza kalacak zatenBayanlar bu hamilelik boyunca herhalde butun egzantrik olaylar benim basıma geliyo:)))
üzülme gülüm kötü bişi var dememiş ki dr. olsa zaten sölerdi göze alamazlar olası bir riski saklamayı merak etme düzelecektir inşallahslm kıslar... dün doktora gittim %100 kız (zeynep bade'm geliyor) ama bi sorunumuz var moralim çok bozuk geçen ay (4. ayda) kordon boynunda dedi dr ama bişi olmaz dedi ! bu ayda (5. ay) yine kordon boynunda biraz korktumtesadüfmü yoksa o şey hepmi boynunda diye ... dr hala bi risk yok diyo amam ileride devam ederse olur diyo.. benim bebeğim çok hareketli şuan yazarken bile yediğim tekmeler sayısız :) ama korkuyorum ya beslenemezse ve orda kalırsa diye. arkadaşlar bildikleriniz varsa lütfen paylaşın 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım....
cnm ya hiç korkma sende ki vitamin mineral demir kalsiyum vs. depolardan alıyo bebek zaten sen de yoksunluk oluyo en kötü cnm o kadar kolay değil besleyememek ne insanlar var baksana yarı aç yarı tok tosun gibi doğuruyolar maşallah sıkma canını Allahın dediği olur.aslında şu durumda elimizden geleni yaptıktan sonra başka yapcak bişi yok hiçbirimiz neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz tamamen Allaha kalmışkızlarrrr napıyosunuzzzz
sıcakalr yüzünden fazla katılamıyorum sizlereee özledim yaaa satır satır
geçmişleri okumayı artık onu bilem yapamıyom....
umarım herkesin bebişi iyidir...
bizde iyiyiz çok şükürrrr, kızımlaaaa bebek battaniyesi başladıkkkk büyük bi zevkle
onu örüyoruzzz çok güzel oluyoo bitince resmini eklerim...
yaa bugün bi haber okudum yeterli beslenemeyen annelerin çocukları özürlü doğabilir diyeee,birden bir yanım acıdı,
annem aradı haber verdi bende internetten buldum ve okudum
yaaa allaha emanetttt inşallah yeterli besleniyorumdur
elimden geleni yapıyorum ama yine de allaha emanet yavrularımız...
alışferişler ne alemde kızlarrrr yaaa daha kışlık şeyler çıkmadııı
şöööyyyleee kadifeee kalın kalın tulumlar kıyafetler hiç bulamıyorum bennn
eylülü ekimimi beklicez offf uyuz oluyorum...
kızlarrrr napıyosunuzzzz
sıcakalr yüzünden fazla katılamıyorum sizlereee özledim yaaa satır satır
geçmişleri okumayı artık onu bilem yapamıyom....
umarım herkesin bebişi iyidir...
bizde iyiyiz çok şükürrrr, kızımlaaaa bebek battaniyesi başladıkkkk büyük bi zevkle
onu örüyoruzzz çok güzel oluyoo bitince resmini eklerim...
yaa bugün bi haber okudum yeterli beslenemeyen annelerin çocukları özürlü doğabilir diyeee,birden bir yanım acıdı,
annem aradı haber verdi bende internetten buldum ve okudum
yaaa allaha emanetttt inşallah yeterli besleniyorumdur
elimden geleni yapıyorum ama yine de allaha emanet yavrularımız...
alışferişler ne alemde kızlarrrr yaaa daha kışlık şeyler çıkmadııı
şöööyyyleee kadifeee kalın kalın tulumlar kıyafetler hiç bulamıyorum bennn
eylülü ekimimi beklicez offf uyuz oluyorum...
selam kızlar,nasılsınız ben de dün kontrole gittim :CüvCüv:
şu isimleri bir de buraya yazalım bakalımyerimseniben bu sıcaklarda başınıza daha ne işler açıcam görün bakalımkaydirigubbakcemile3
şu isimleri bir de buraya yazalım bakalımyerimseniben bu sıcaklarda başınıza daha ne işler açıcam görün bakalımkaydirigubbakcemile3
:) buralardayım tatlım, hala tezle uğraşıyorum bir sürü eklemeler oldu, içime sinmeyen yerleri değiştiriyorum vs. Çok çalışmam lazım çokkk -tatlicadiarzu-nesli nan bugün aklımdan gectin valla dedim nerde bu kıs :)
bebeklerin isimlerini bitanem:asigim: kesin gibi olanları yanisositosositohoşgeldin cnm a.s.;
emme ben anlamadım yaa ne ismi yazcaz kaydirigubbakcemile3
olsun nannn ben gene de küscem işte nannn :umursamaz: canım dedim ya biraz bakındım akşam da hastydım giremedim:çok üzgünüm:deli ebişim ben kackere yazdım sana asıl sen görmedin nan ne küsüon deli ii geçti cnm geldim saol sordugun için dedim aşkolsun yaaaaŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin cnm a.s.;
emme ben anlamadım yaa ne ismi yazcaz kaydirigubbakcemile3
olsun nannn ben gene de küscem işte nannn :umursamaz: canım dedim ya biraz bakındım akşam da hastydım giremedim:çok üzgünüm:
:) buralardayım tatlım, hala tezle uğraşıyorum bir sürü eklemeler oldu, içime sinmeyen yerleri değiştiriyorum vs. Çok çalışmam lazım çokkk -tatlicadiarzu-
bebeklerin isimlerini bitanem:asigim: kesin gibi olanları yanisositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?