2009 Kasm Anneleri

ya bende sabahları istem dışı geriniyorum bazen uyandığımda ssırtüstü uyanıyorum
e nolcek şimdi CADIARZU

ya bende sabahları istem dışı geriniyorum bazen uyandığımda ssırtüstü uyanıyorum
e nolcek şimdi CADIARZU

ooooo ben inanılmaz deli yatarım heç biriniz korkmayın bana bişey olmazsa kimsye olmaz :roflol::roflol: gecen izmirde ananemde kaldık sabaha kadar ananem beni izlemiş sabah diyokii''''' fırıldak gibi bi sağ,bi sol o cocuk sersem olur yaa '''':roflol::roflol:

sölüyom nan kaydirigubbakcemile3
99-102-94 nan benim ölçüler :lepi: hadiii yokmu arttırannnn :roflol:

anaaaaammm delikafadulden ben sölemiyim nan ölçülerimi dalga geçersiniz benlen :umursamaz:

benim kociş gelii acil cıkıs yapabilirim yemek yiyciissss ona göre şimdiden öpüom herkesiiiiiiiiiiiiiiiii

satış heee :mymeka:

:roflol::roflol::roflol:

niye geçelim lan söleeeee çabukkk :lepi::lepi:

101- 104 - 110 :kedi: 100den aşağısı kurtarmıyoooo delikafadulden

sabaha kdar yalnızım yaaa
ütü filan yaparım artık

niye bacım yanlızsın kocan nerde:uhm:

dööömesiiin inandım :a015:
bacılar biz yemek yiciiizz ben cıkıyom öptüm
aksam girebilirsem gircem olmadı gece görüşürüz inş.
:a015::a015:

hadi afiyet olsun biz burdayızzbuyrunnnnnnnnn sabbaha kaddaaaarrrrrr :dance: :dance: :dance:

:roflol::roflol:

101- 104 - 110 :kedi: 100den aşağısı kurtarmıyoooo delikafadulden

niye bacım yanlızsın kocan nerde:uhm:

hadi afiyet olsun biz burdayızzbuyrunnnnnnnnn sabbaha kaddaaaarrrrrr :dance: :dance: :dance:

:roflol::roflol::roflol: anam biz ağır karularuk bizi kurtarmaz aşşagısıı :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…