sölüyom nan kaydirigubbakcemile3
99-102-94 nan benim ölçüler :lepi: hadiii yokmu arttırannnn :roflol:
ya bende sabahları istem dışı geriniyorum bazen uyandığımda ssırtüstü uyanıyorumbu arada kızlar gecen yeni doğum yapan bi akrabam vardı
ne tarafına yatıyorsun dedi bende ne tarafa denk gelirse dedim
cok yanlısmıs öncelikle sola veya saga yatmak lazımmıs sırtustu yatınca bebege giden oksijen miktarı azalıyormus sagdan birden sola dönersem agrı oluyor acaba buna mı baglı
birde gerinmeyecekmişiz ben onu cok yapıyorum ama
bebegin bogazına kordon dolanabilirmiş
bilginiz olsun
senin popo harbiden güccükmüş nann :dance:
ya bende sabahları istem dışı geriniyorum bazen uyandığımda ssırtüstü uyanıyorum
e nolcek şimdi CADIARZU
sölüyom nan kaydirigubbakcemile3
99-102-94 nan benim ölçüler :lepi: hadiii yokmu arttırannnn :roflol:
benim kociş gelii acil cıkıs yapabilirim yemek yiyciissss ona göre şimdiden öpüom herkesiiiiiiiiiiiiiiiii
ya bende sabahları istem dışı geriniyorum bazen uyandığımda ssırtüstü uyanıyorum
e nolcek şimdi CADIARZU
anaaaaammm delikafadulden ben sölemiyim nan ölçülerimi dalga geçersiniz benlen :umursamaz:
ooooo ben inanılmaz deli yatarım heç biriniz korkmayın bana bişey olmazsa kimsye olmaz :roflol::roflol: gecen izmirde ananemde kaldık sabaha kadar ananem beni izlemiş sabah diyokii''''' fırıldak gibi bi sağ,bi sol o cocuk sersem olur yaa '''':roflol::roflol:
anaaaaammm delikafadulden ben sölemiyim nan ölçülerimi dalga geçersiniz benlen :umursamaz:
satış heee :mymeka:
güççük dedik yaa lann inanmadınmıydıııı :mymeka::mymeka:
dööömesiiin inandım :a015:
bacılar biz yemek yiciiizz ben cıkıyom öptüm
aksam girebilirsem gircem olmadı gece görüşürüz inş.
:a015::a015:
sabaha kdar yalnızım yaaa
ütü filan yaparım artık
hee laan :roflol: ,canliz karusu ölçene kadar biz bu bayrağı sallarızzz :enbuyukkk::enbuyukkk:
emem benim popom küççük nann :roflol::roflol:
niye geçelim lan söleeeee çabukkk :lepi::lepi:
ütü filan yaparım artık
dööömesiiin inandım :a015:
bacılar biz yemek yiciiizz ben cıkıyom öptüm
aksam girebilirsem gircem olmadı gece görüşürüz inş.
:a015::a015:
ooooo ben inanılmaz deli yatarım heç biriniz korkmayın bana bişey olmazsa kimsye olmaz :roflol::roflol: gecen izmirde ananemde kaldık sabaha kadar ananem beni izlemiş sabah diyokii''''' fırıldak gibi bi sağ,bi sol o cocuk sersem olur yaa '''':roflol::roflol:
uğraşmayın nan cancanımlaaaann süprizzzzz
ütü filan yaparım artık
101- 104 - 110 :kedi: 100den aşağısı kurtarmıyoooo delikafadulden
niye bacım yanlızsın kocan nerde:uhm:
hadi afiyet olsun biz burdayızzbuyrunnnnnnnnn sabbaha kaddaaaarrrrrr :dance: :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?