hadi gözün aydın cnm :lepi: allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..kızlar bu arada size de haberleri vereyim....
dün dr. uma gittim.. toksoplazma tetkikini tekrarlamıştık tahlil sonuçlarımız temiz çıktı... sonraaa pazartesi poposunu dönmüştü bebeğim bu sefer sereserpe yatmıştı... kız olduğu kesinleşti.... :teytey:listede erkek yazam bölümü değiştirelim bari
sonra 3 kilo almışım geçen aydan bu aya... kilo alımın çok güzel dedi... sadece hava sıcak ,yanında su ve tuzlu kraker bulundur zayıf olduğun için tansiyonun düşebilir dedi...
yani herşey yolunda çok şükür.... opuyorumnanaktan
yersiiiiin yersiiiiiiiiiiiiiinnnn kaydirigubbakcemile emme sen memleketindesin ben işi bırakıp başka bi yere geldiğim için öyle bi bunalıma girmiştimkiiiii kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı allahım çalışmakta güzel bee hele sen memursun nan :mymeka: ben gece 12 de eve gelirdimm...ay beeenn heeeçde kafayı yememm evimde bebemlen ohhhhhhhhhhh yat uzan gez dolaşş allahımmmmmm kaydirigubbakcemile2
hadi hayırlısı cnmm,sağlıcakla gör bakalım oğlusumuzu zemuszemusgünaydın kasım anaları ve yavruları hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
biz bugün dr a gidecez oğluşumu görecem
inşallah herşey yolundadır
Sağol tatlım idare ediyoruz. Sabahın bu saatinde evde uyumak isteyen bir çalışan nasıl olursa öyleyim.Gözümden uyku akıyor diyebilirim. Eskiden uykuya düşgün olmayan biriydim şimdi yataktan çıkmak istemiyorum.:çok üzgünüm:
günaydın cerincim
he falla doğru deyon kıs biz daaa karga kavaltısını yemeden geldik tükkanları açtık
gece kuşları mışıl mışıl uyusun
selam kızlar
hadi gözün aydın cnm :lepi: allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
selam kızlar
aynen bende fena oluyom ama çocuk olunca koşturma olacak sıkılmayız inşallahAseba haklısın tatlım 2 gün evden çıkmasam ben de kafayı yerim. Çocuk olunca nasıl naparız bilmiyorum.
gözünaydın canım ne mutlu sana darısıda bana opuyorumnanaktankızlar bu arada size de haberleri vereyim....
dün dr. uma gittim.. toksoplazma tetkikini tekrarlamıştık tahlil sonuçlarımız temiz çıktı... sonraaa pazartesi poposunu dönmüştü bebeğim bu sefer sereserpe yatmıştı... kız olduğu kesinleşti.... :teytey:listede erkek yazam bölümü değiştirelim bari
sonra 3 kilo almışım geçen aydan bu aya... kilo alımın çok güzel dedi... sadece hava sıcak ,yanında su ve tuzlu kraker bulundur zayıf olduğun için tansiyonun düşebilir dedi...
ay beeenn heeeçde kafayı yememm evimde bebemlen ohhhhhhhhhhh yat uzan gez dolaşş allahımmmmmm kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlarr nasılsınızz araştırma hastanesindeyim şimdi geldim benim doktor geçiçi olarak pazar devlet hastanesine geçmiş bu ayın sonuna kadar diğer bayan doktorda geçmiş bende şeker yükleme tahlili için gittim neyse biizm doktorun sekreterii bi erkek doktorun yanındaydı anlattım böyle böylee
o doktorda amelişyattamıymış neyse yazdı tahlili bana saolsun önce aç karnına kan veriyon sonra ıyy allahım iğrenç bi bal şerbeti gibi bişey 3 bardak içiyon midem alt üğst oldu 1 saaat sonra tekrar aldılar sonuçlar 2 buçuktaa hayırlısı inşş ama üzüldüm yanii doktorum olsaydı bebişimi görcektim ne güzellllmaz:
sağol tatlımhadi hayırlısı cnmm,sağlıcakla gör bakalım oğlusumuzu zemuszemus
selam canımselam kızlar
haftaya çıkacak ya tatile bu hafta full çalışıyooselam cnm ebiscemm opuyorumnanaktan,
bu ara yoğunsun galiba cnmcım sende?
ne zaman başlıyo tatilin?
merhaba kızlarr nasılsınızz araştırma hastanesindeyim şimdi geldim benim doktor geçiçi olarak pazar devlet hastanesine geçmiş bu ayın sonuna kadar diğer bayan doktorda geçmiş bende şeker yükleme tahlili için gittim neyse biizm doktorun sekreterii bi erkek doktorun yanındaydı anlattım böyle böylee
o doktorda amelişyattamıymış neyse yazdı tahlili bana saolsun önce aç karnına kan veriyon sonra ıyy allahım iğrenç bi bal şerbeti gibi bişey 3 bardak içiyon midem alt üğst oldu 1 saaat sonra tekrar aldılar sonuçlar 2 buçuktaa hayırlısı inşş ama üzüldüm yanii doktorum olsaydı bebişimi görcektim ne güzellllmaz:
selam kızlar
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
bende geçen sene yaptırmıştım iğrençti sonuç güzel olsunda herşeye değer zemuszemus
evet canım hem yoğunum hemde çok hastayımm çok fena ishal oldum sabah evden çıkıp işe gelemedim o kadar kötüyüm ki anlatamam yarın akşam izne çıkıyorum allah kısmet ederse canım sizler nasılsınız ? krispi cadısı gitti demek ha ösliycem nan onuselam cnm ebiscemm opuyorumnanaktan,
bu ara yoğunsun galiba cnmcım sende?
ne zaman başlıyo tatilin?
kızlar bu arada size de haberleri vereyim....
haftaya çıkacak ya tatile bu hafta full çalışıyoo
günaydın kızlar benim yokluğumu belli oldumu 5 gündür internet yoktu geçmişi okuyamadım kartanesi gittimi birde çekiliş iini ne yaptınız
evet canım hem yoğunum hemde çok hastayımm çok fena ishal oldum sabah evden çıkıp işe gelemedim o kadar kötüyüm ki anlatamam yarın akşam izne çıkıyorum allah kısmet ederse canım sizler nasılsınız ? krispi cadısı gitti demek ha ösliycem nan onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?