2009 Kasm Anneleri

hadi gözün aydın cnm :lepi: allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

ay beeenn heeeçde kafayı yememm evimde bebemlen ohhhhhhhhhhh yat uzan gez dolaşş allahımmmmmm kaydirigubbakcemile2
yersiiiiin yersiiiiiiiiiiiiiinnnn kaydirigubbakcemile emme sen memleketindesin ben işi bırakıp başka bi yere geldiğim için öyle bi bunalıma girmiştimkiiiii kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı allahım çalışmakta güzel bee hele sen memursun nan :mymeka: ben gece 12 de eve gelirdimm...
günaydın kasım anaları ve yavruları hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
biz bugün dr a gidecez oğluşumu görecem
inşallah herşey yolundadır
hadi hayırlısı cnmm,sağlıcakla gör bakalım oğlusumuzu zemuszemus

günaydın cnm;
evde olunca uyumak istemezsiniz,emme çalışırken 1 dk.bile kıymetli olur kızlaarr..
hamilelik herkese uyku yapar derler bendede uykusuzluk yapıyo yav kaydirigubbakcemile3

günaydın cerincim
he falla doğru deyon kıs biz daaa karga kavaltısını yemeden geldik tükkanları açtık
gece kuşları mışıl mışıl uyusun

karakızım karga yememiştir emme sen ikinci kahvaltıyı bilem yapmışındır cnm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yarasın minnoşumuzaa
ayy saat 8den sonra zorlan uyuyom valla öyle saçma sapanda rüyalar görüyom yaaa kafamçokkarıştı

merhaba kızlarr nasılsınızz araştırma hastanesindeyim şimdi geldim benim doktor geçiçi olarak pazar devlet hastanesine geçmiş bu ayın sonuna kadar diğer bayan doktorda geçmiş bende şeker yükleme tahlili için gittim neyse biizm doktorun sekreterii bi erkek doktorun yanındaydı anlattım böyle böylee
o doktorda amelişyattamıymış neyse yazdı tahlili bana saolsun önce aç karnına kan veriyon sonra ıyy allahım iğrenç bi bal şerbeti gibi bişey 3 bardak içiyon midem alt üğst oldu 1 saaat sonra tekrar aldılar sonuçlar 2 buçuktaa hayırlısı inşş ama üzüldüm yanii doktorum olsaydı bebişimi görcektim ne güzellllmaz:

Aseba haklısın tatlım 2 gün evden çıkmasam ben de kafayı yerim. Çocuk olunca nasıl naparız bilmiyorum.
aynen bende fena oluyom ama çocuk olunca koşturma olacak sıkılmayız inşallah

gözünaydın canım ne mutlu sana darısıda bana opuyorumnanaktan
çok kafiyeli oldu bea kaydirigubbakcemile3 bende bugün gitcem dr a
zeren 1 ayda mı aldın 3 kilo ben 2 aldım normalmi yani bana çok geliyoodu da

ay beeenn heeeçde kafayı yememm evimde bebemlen ohhhhhhhhhhh yat uzan gez dolaşş allahımmmmmm kaydirigubbakcemile2

benim kuzenim ev hanımı olmasına rağmen (aralıkta doğum yaptı) evde durmaktan
bunalmıştı bi defa çıkmışlar oğluşu hastalanmış o yüzden çıkamamıştı
mayıs gelince kendini dışarı attı kaydirigubbakcemile3

senide görürüz o zaman farkında değiliz ama çalıştığımız için fazla ev ortamı bizi bozuyoo

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
bende geçen sene yaptırmıştım iğrençti sonuç güzel olsunda herşeye değer zemuszemus

günaydın kızlar benim yokluğumu belli oldumu 5 gündür internet yoktu geçmişi okuyamadım kartanesi gittimi birde çekiliş iini ne yaptınız

:1shok: ayy destnacım aç karnınamı içiliyo yaavv kafamçokkarıştı
inşallah bişeycik çıkmaz cnm :Saruboceq: üzülme cnm napalım oğluşun sağlıklı olsun sen eccük daha bekle görmek için :Saruboceq:

selam cnm ebiscemm opuyorumnanaktan,
bu ara yoğunsun galiba cnmcım sende?
ne zaman başlıyo tatilin?
evet canım hem yoğunum hemde çok hastayımm çok fena ishal oldum sabah evden çıkıp işe gelemedim o kadar kötüyüm ki anlatamam yarın akşam izne çıkıyorum allah kısmet ederse canım sizler nasılsınız ? krispi cadısı gitti demek ha ösliycem nan onu

1 ayda 3 kilo iyi miymiş ??? :uhm: sen kaç haftalıksın gıı

haftaya çıkacak ya tatile bu hafta full çalışıyoo

ayy ne zor böle şeyler yaa,bi tatil yapcak olursun gitmeden full,dönüncede işler birikir full
lmaz: allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
günaydın kızlar benim yokluğumu belli oldumu 5 gündür internet yoktu geçmişi okuyamadım kartanesi gittimi birde çekiliş iini ne yaptınız

canım hoşgeldin,
henüz yapılmadı çekiliş katılım çogalsın diye tarih uzatılsın dendii çekiliş daha olmadı.nehir gelsin koyar şimdik listeyi zemuszemus

kızlar ben bir ayda 2 kilo almışım 60 kilo ile başladım şimdi 65 kilo oldum 21+5 günlük acaba çok mu aldım hı akşamdandır düşünüp duruyom

ayy kıyamam ebişim sana beeenn :teselli: kuru kahve bulursan bi kaşık at ağzına bi bardak suylan hemen keser herhalde cnmcım.gerçi valla sen benden daha çok biliyosundur cnm ama bu bende işe yarıyoo.
sende olmucan haa herkes dökülüyo valla sende tatilinin tadını çıkar cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hoşgeldin,
henüz yapılmadı çekiliş katılım çogalsın diye tarih uzatılsın dendii çekiliş daha olmadı.nehir gelsin koyar şimdik listeyi zemuszemus[/QUOTE]

anladım öf ya çok kötüyüm başım ağırıyor iş yapayım dedim ama yapsımda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…