2009 Kasm Anneleri

ayy ne kaa sıcaktı bugun ya rebbimmmm bi duş aldım ecük rahatladım ama yine ter bastı uleynnnn

bura serin gııııı.ama ben yinede çoooooooook özledim istanbuluuuuuuumafoldumben

dilmuhh nan soba yakabilir misin kızım sennn ii düşün oralar bide deli gibi soğuk olur nan bebekte olcak yakması var külü var abbaoww

evet işte tek sorun soba.ama ev küçükmüş ve sobayı yakınca tüm odalar ısınıyomuş.soba yakabiirmiyim bilmiyorum valla.eskiden bilirdim yakmayıda uzun zaman oldu unutmuş olabilirim.ya ben diyorumki doğuda kiraya bu kadar para verince istanbuldan buraya gelmenin hiç bi anlamı kalmadı.yani şimdi bu eve yakıt kira aidat toplam aylık 710 lira veriyoruz.e lojmana sadece 50 lira kira çok mantıklı geldi bilmiyorum

ulen enişte bu muabbeti duysa kafamızı kırar haa kaydirigubbakcemile3 hem aman itek cadısı geldi de kocası kaldıııı dimi ama

yaa bebişlerimiz ne kadar çabuk büyüyo dimi yaa 50-60grlardan bahsediyoduk şimdi maşallah en küçüğü yarım kilo rekor 650grla nehiriverin bebişndeydi ama mşallah dilmuhunki onu geçmiş maşallah maşşalah

ay valla tuğbacım haklısın.yakında bikaç kilo olcaklar bakalım nasıl taşıycaz.ayyy bebişim ters duruyomuş benim ya.doktor döner dedi ama dönmezse sezeryan olur dedi.hangisinden daha çok korkuyorum emin değilim.

kızııımm en sonda olanlarımız bilene üç buçuk ay sora doğuracak nannnnnnn bırakalımda büyüsün demi amaaaaaaaaaaaaaa

yaremcim delimisin anam.ben hiiiiiiç izlemem valla öyle şeyleri yeterince korkuyoz zaten.kız izleme bi daha doğum videosu falan.çok etkilemiştir seni şimdi.

cerincim benim kalmış iki buçuk ayım.nasıl tutuştum anlatamam.ay bide son günlerde ne yatabiliyom ne kalkabiliyom.kociş eve vinç alcak onla kalkıp oturcam.karnım zorluyo beni.alışık değiliz ya biraz zor geliyo.sizde benim gibimisiniz.

ya sorma sezeryandan ödüm kopuyo ama normal doğurmakta yemiyo nolcek bilmimmmm :))
yengemin kardeşi epidural normal yapmış şiddetlen tavsiye ediyo öyle mi yapsam acepp CADIARZU

yarem bende izlemiştim doğum videosu ilk hamiş kaldığımı öğrendiğimde çok lazımmış gibi :kedi: ama şöyle bi durum var ben izleyince normal doğum yapmaya karar verdim eğer nasip olursa çünkü o kadar sancı ve sıkıntının ardından o bebeğin ordan çıkışını hissetmek çokkk farklı ve güzel bir his olmalı anne olmak kolay değilllll allah yardımcımız olsun hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin hangi şekilde bebeğimde bende daha sağlıklı olcaksam öyle bir doğum olur işallah kendimi hhiç bişeye şartlandırmak istemiyom bakalım hayırlısıııııııııı

ya sorma sezeryandan ödüm kopuyo ama normal doğurmakta yemiyo nolcek bilmimmmm :))
yengemin kardeşi epidural normal yapmış şiddetlen tavsiye ediyo öyle mi yapsam acepp CADIARZU

ay hiç bilmiyom.açıkçası ben burdaki doktorlarada güvenmiyomki epidural konusunda.yani burdakiler yapıyolarmı haberim yok.ama valla günler geçtikçe daha bi tutuşuyom
dilmuhcum ben sadece çoraplarımı giyerken çok zorlanıyom kaydirigubbakcemile3

hehe bende ayak tırnaklarımı kesemiyom.ama yatarkende karnımı zorlamadan kalkamıyom.kalkmaya çalışıncada komik bişey oluyo.aman ya şuan aynaya bakınca bile komik geliyo.
öf ya bir görseniz aklım ermiyor ya şu an şoktayım

izleme bi daha anam sakın

amin inşallah bende epiduralli normal istiyorum ama bunları seyredince dehşete kapılıyom

kızlar oğluşumun cicilerinin bazılarını eklediiiiiiiim.çok kıskancım haaa baktım herkesler eklemiş geri kalmayayım dediiiiiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…