ya sorma sezeryandan ödüm kopuyo ama normal doğurmakta yemiyo nolcek bilmimmmm :))
yengemin kardeşi epidural normal yapmış şiddetlen tavsiye ediyo öyle mi yapsam acepp CADIARZU
size de hayırlı kandiller canlarımmm...
ben de epidural normal istiyorum ama bakalım... kısmet....
dün akşam kayınvalidemdeydik 3 kız kardeşi ve annesiyle muhteşem beşliyi kurup bana ne kadar fena doğum hikayesi varsa anlattılar...içim şişmiş durumdayım... sürekli sezeryanı kötüleyip sezeryanla doğum yapmış ve başına gelmeyen kalmamış tipleri anlatıyolar...insan biraz düşünür di mi bu kız sezeryanla doğurmak zorunda kalırsa falan diye.... gece sabaha kadar kabus gördüm.... doğum korkusu diye bişey yoktu bende ama artık sayelerinde var....6 aydır bıkmadan usanmadan aynı şeyler anlatılır mı((((((
neyse sizi de şişirmiyim... zaten kimse de yok
niye bunları düşünüp içinizi karartıyorsunuz
mecbur dogurucaz bosuna kaygılanıp kendinizi strese sokmayın
bunun kacısı yok arkadaslar :)
kimsenin dogum hikayesinede takılmayın
herkes farklıdır hepimiz herseyi aynımı yasıyoruz
bebeginizi kucagınıza aldıgınız sahneyi hayal edin
lmaz:
düşünmemk elde değil be
size de hayırlı kandiller canlarımmm...
ben de epidural normal istiyorum ama bakalım... kısmet....
dün akşam kayınvalidemdeydik 3 kız kardeşi ve annesiyle muhteşem beşliyi kurup bana ne kadar fena doğum hikayesi varsa anlattılar...içim şişmiş durumdayım... sürekli sezeryanı kötüleyip sezeryanla doğum yapmış ve başına gelmeyen kalmamış tipleri anlatıyolar...insan biraz düşünür di mi bu kız sezeryanla doğurmak zorunda kalırsa falan diye.... gece sabaha kadar kabus gördüm.... doğum korkusu diye bişey yoktu bende ama artık sayelerinde var....6 aydır bıkmadan usanmadan aynı şeyler anlatılır mı((((((
neyse sizi de şişirmiyim... zaten kimse de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?