2009 Kasm Anneleri

slm kıslar
bi girip çıkam dedim
hepinizin kandili mubarek,dularınız kabul olsun.
öpüyorum sizleri muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

size de hayırlı kandiller canlarımmm...

ya sorma sezeryandan ödüm kopuyo ama normal doğurmakta yemiyo nolcek bilmimmmm :))
yengemin kardeşi epidural normal yapmış şiddetlen tavsiye ediyo öyle mi yapsam acepp CADIARZU

ben de epidural normal istiyorum ama bakalım... kısmet....
dün akşam kayınvalidemdeydik 3 kız kardeşi ve annesiyle muhteşem beşliyi kurup bana ne kadar fena doğum hikayesi varsa anlattılar...içim şişmiş durumdayım... sürekli sezeryanı kötüleyip sezeryanla doğum yapmış ve başına gelmeyen kalmamış tipleri anlatıyolar...insan biraz düşünür di mi bu kız sezeryanla doğurmak zorunda kalırsa falan diye.... gece sabaha kadar kabus gördüm.... doğum korkusu diye bişey yoktu bende ama artık sayelerinde var....6 aydır bıkmadan usanmadan aynı şeyler anlatılır mı ((((((

neyse sizi de şişirmiyim... zaten kimse de yok

canım ya akşam bende normal doğum seyrettim akşamdandır tutturmuşum ben doğuramam diye içimde kalacak herhalde bende epidural istiyom ama hepsindende korkuyom ne olacak bu halimiz karnımızda güzel seviyoz ama çıkışını düşündükçe ateş bsıyor

niye bunları düşünüp içinizi karartıyorsunuz
mecbur dogurucaz bosuna kaygılanıp kendinizi strese sokmayın
bunun kacısı yok arkadaslar :)
kimsenin dogum hikayesinede takılmayın
herkes farklıdır hepimiz herseyi aynımı yasıyoruz
bebeginizi kucagınıza aldıgınız sahneyi hayal edin

lmaz:
düşünmemk elde değil be

kızlaaarr selamlarr a.s.
o kadar yorgunumkii anlatamam yaaa mafoldumben yarın bol bol anlatırım herşeyi hallettik.
hepinizin kandili mübarek olsun.rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın,sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

kimsecikler yook bütün günde cok az kisi ugramis
kandiliniz mübarek olsun kizlar rabbim dualari kabul olan kullardn eylesin
bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

canım bana sorulsa da normal doğum derim
herşeiyn doğalı daha doğrudur.ancak son anda aksi bir durum ceryan ettiğinde
sezaryanında önemi büyük oluyor.ama mecbur kalmadıkça sezaryana ben de karşıyım
sadece epudurel düşünen arkadaşlar size şöle tavsiye de bulanabilirim
epudureli tavsiye doktoru olmadan herkese yaptırmayın derim
epudurel birazda doktor başarısı.nisan ayında benim arkadaşım epudurel normal doğum olarak gittiği hastaneden sezaryan olarak çıkmak zorunda kaldı.
işin kötüsü de normal doğumla başladı yani alttan kestiler ama ıkınma da tam gerçekleşemedi sonra sezaryana döndüler birde üstten kestiler ve iki doğumu bir anda yaşamış oldu.bazen durum ne gerektiriyorsa onu yapıyorlar
herşeyi zamana bırakmak lazım.ama ilerdeki ağrılara dakatlanırım derseniz sezaryan bir kaçış noktası olabilir.ben normal için çabalıycam .bakalım hayırlısı
herkese yüce rabbim kolay sağlıklı doğumlardan nasip eder inşallah
bu hayırlı gece de inşallah dualarımız kabul olur.amin

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm
ya dün bi hayırlı kandiller bile diyemedim evde net kesikti lmaz:
dün çokkkkk ağladım kıslar yaaaa ablacımm burdaydı ya 5 aylık yeğenimle allahım nasıl alışmışım dün evlerine gittiler bi zoruma gitti içim sızladı resmen ağlaya ağlaya gözlerim şişti mafoldumben şimdiden çokkkkkkkkk ösledimmmmm tontişimin kokusu burnumda sanki :gitme:

günaydın fıstıklar.nasılsınız bugün.hıımmmm aşağıda görüyom sizi ama kimsecikler yazmamış dahaaaaa.bende acayip yoruldum.biraz temizlik yapam dedim eşşek kadar ev temizle temizle bitmedi ne olacaksa bu kadar büyük ev.offffff bi daha kociş yokken temizlik falan yapmam heralde.dahada bitmedi yaaaaaaaa

gunayın kızlar
umarım hepiniz iyisiniz
tansiyon problemi için cumartesi doktora gittim
cok sıkı takip etmem gereken bir doneme girdim kızlar
tansiyon 5 aydan sonra problem yaratıyormus
gebelik zehirlenmesi (preeklemsi ) ye sebebiyet verebiliyormuz
ayaklarımda odem de basladı
doktor herseyden tuzu kes dedi odemi indirip tansiyonu dusurmeliyiz dedi
hapı da gunde 3 e cıkardı bir hafat takip edelim nasıl gisdiyor görelim dedi
insallah problemsiz atlatırım kızlar

bu arada ellerimdeki agrı uyusmanın sebibi de aslında ödem miş ödem ellerdeki sinire baskı yapıp elin uyusmasına agrımasına guc kaybına sebep oluyormus onun içinde her iki elime bileklik verildi artı b vitamini ve sprey de verdi ortopedi doktoru 3 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim

benim problemler 5 ayda başladı insallah cok buyuumeden problemler atlatırım
2 hafta sonra da detaylı ultrasona gireceğim umarım onda da bir problem cıkmaz

benim bu ara sıkıntılarım boyle arkadaslar

hepinizi cok opuyorum
rahat ve huzurlu bir sekilde hamilliğimizi tamamlamamızı diliyorum

sevgilerimle

Arzu

hayırlı sabahlar kızlarr geçmş kandiliniz mübarek olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı kucakladığıımızı göstersin inşş köydeydim dün gece geç vakit geldikk annemlerin yaptırdıklrı ev bitmek üzere şükür babanemler gelicek cumartesi falan şimdilik durduğumuz eskievi temizledik sonra annemle böğürtlen toplamaya gitik baya aşağılara dmnerken çok yoruldum ama değdii birazdan der çalışıcam oa arada da böğürtlen reçelini atarım üstüne sizler nasılsınız herkesin keyfi yerindedir inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…