2009 Kasm Anneleri

günaydın canikoomm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şekerlerr hepinize tek tek günaydınlarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bütün haftasonum oğluşumun çeyiziyle uğraşmakla geçti,dün gece döndük izmirden.
şimdii nerdeyse herşeyimiz tamam artık :lepi:

yaz geldi kimse uğramaz oldu buralara bende iş yoğunluğundan pek giremiyorum ah ah 32. hafta gelsede oğluşumla evde dinlensek artık çalışmak zor geliyor

32.haftadamı izne ayrılcan sen ben ne zaman ayrılcam acaba son 1 ay kala cıkmayı planlıyorum canım bende dörtgözle o gunleri bekliyorum acıkcası

karakız cnm ya sen renkli doplere ne zmn girecen
ben hala girmedim de nerde girceğimi de bilemiyom

canım ben girmeyeceğim şeyma bana senin girmene gerek yok dedi biliyosun ben zaten daha önceki aylarda renkli doplere girmiştim amniyosentezden önce sonra birde amniyo yaptırınca zaten herşey gayet güzel çıktı bir daha renkli doplere gerek yok dedi
ben özel bir klinikte yaptırmış bağdat caddesinde tatlım.

dinlen canım ohh ne güzel valla
ben bu hafta sonu gideceğim kısmet olursa inşallah ayyy çok merak ediyorum kızımı ne kadar olmuş nasıl oldu kaç gram oldu burnumda tütüyo resmen ya

günaydın tuğbacım hoşgeldin

desene uzun yollar yasak olcek bize artık
cnm ben ishalden kurtulacam diye tüm ishali kesen şeyleri yedim
sonra da 2 gün wc çıkamadım
fazla abartmışım herhaldekaydirigubbakcemile3
şimdi normale döndüm çok şükür
sanırım muz beni düzeltti

nası yani :uhm:

Hahahah, ben 1 yıllık ücretsiz izindeyken hamile kaldım, 1 eylülde işe baslayacagımki doğumumu filan işyerim karsılasın diye, eylülde çalısıp ekimde izne çıkıcam:)))

Bu arada dün bizde esimle birbirimize girdik, annesi aradı bunu konustular sonra benide istedi, bana yaptığı tek konusma: "sakın cok kilo alma" söylemi oldu. Valla kaç bin km ileriden benim kiloma karısıyo. Bende telefonu kapatınca, eşime; "kusura bakma ama benim kendi anam benim kiloma bu kadar karısmıyo benim kilomun hesabı senin anana hiç düşmez" dedim. Vay efendim neymiş onun annesi iyi niyetle söylüyomus. Tamam olabilir ama iyi niyetle her konusmada tek konusulan seyde benim kilom olmasın yani artık!!!!!

slm canım nasılsın geldiğini gördüm ama hep ben çıkınca girmişsin nete
bi kısmet olmadı yeni yerine hayırlı olsun demek
nasılsın alışabiliyormusun vana evin rahat mı

çok sağol canım alışmaya çalışıyorım evim biraz büyük zor oluyo temizlik falan.valla bugün yaptım temizlik canım çıktı.lojmanı bekliyorum eğer çıkarsa oraya geçmeyi düşünüyorum bakalım artık

ayy sen boşver milleti onlar seni düşünmüyosa sen hiç düşünme onları
kafana takma canım kocişinle aran iyiyse bebişinde sağlığı yerindeyse
tamam başka hiç bişeye önem verme

günaydın cnm,benimde çok ayakta kalırsam şişiyo ayaklarım yaa.eve gidinde tuzlu suya koy geçer cnm.
evet yaa ayakta çok kalınca veya çok oturunca ayaklar felaket şişiyoo
iyiki öğlen kursu açmamışım hiç olmazsa dinleniyorum evde

günaydın sana da cnmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

günaydın edoşum anlat hele bakiyim neler neler aldın oğluşunaa

günaydın tuğbacım hoşgeldin

opuyorumnanaktan

ayyy kız neler aldın bakimdelikafadulden
fotolarını bekliyoz

Aaaa buldunuz demek ev, çok sevindim canım. Begendinmi Van ı???

oooooooooo neler almadımki yaaavv delikafadulden
resmen delirdik kocişkomlan delikafadulden
şimdi birincisi oda takımı için gezdik gezdik ama bi şeye kafayı taktığımız için başka hiiç bişeyi beğenemedik ve o size dediğinm takımı aldık :lepi: o kadar güzeelkkiiiii anlatamam,allahım size daha iyilerini nasip etsin inşallahh :Saruboceq: 14 ağustosta teslim edicekler,bende o zamana kadar badana işini halledicem.zaten ekimi izmirde geçireceğim için eylüldede kıyafetlerin yıkanma ütülenme işini hallederim.

canımya bırak kimseyi takma kafana hem eşinin babası neden senin canını sıkıyoki ne hakkı var
sen sadece miniğini düşün tatlım

kıssss neler aldın odasını aldınmı anlat hele meraktan catlatma bakim bizi resimmi eklicen anlatıcanmı dörtgözle pekliyom aldıklarını tatlım
bu arada sağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

canım ya kayınvaliden neden karışıyo senin kilona bence sen hiç kafana bile takma bunu minik kızını düşün sadece tatlım bırak kim ne derse desin

dinlen canım ohh ne güzel valla
ben bu hafta sonu gideceğim kısmet olursa inşallah ayyy çok merak ediyorum kızımı ne kadar olmuş nasıl oldu kaç gram oldu burnumda tütüyo resmen ya
inşallah hayırlı haberler getirirsin bebişinden

vallahi dediğim gibi ben çok fazla rahatsız olmuyorumda sadece ayak şişiyo işte
ben 3haftadır haftasonu biyerlere gidip geliyom belki ondandır
bu haftasonuda denize gitcem Allah izin verirse

canım dikkat et kabız olduğunda kayısı
ishal olduğunda muz yee artık bunlarada kendimiz dikkat etcez
ben hafasonlaı yaylaya gidince kabız oluyorum alıştım artk laelaelaelaelae

boş olan odaların altına bişey ser sürekli temizleme olmazsa canım
yavaş yavaş alışırsın inşallah canım

kıs hangi oda takımını aldınmı bize dediğin ben hatırlamıyorum ayrıcana kaça aldın sormamda sakınca varmı bende bakıyorum oda takımı allah nasip kısmet ederse inşallah bende kızıma oda yapmayı düşünüyorum inşallah

sonraaa,
ana kucağı-buhar makinası-oyun halısı-küvet-kova-maşrapa-küvet filesi-bütün bakım ürünleri-pijama-ciciçler-ayakkabı-çoraplar-mikrofiber yastık-alt açma-uni prematüre ıslak mendil ayyyy akılam gelmiyoo kafamçokkarıştı
ama şöle diyim size ev darma duman heryer bebişin cicilerinle dolduu

ok

onamı düşmüş senin kilon kendine dikkat et yorma kendini diyeceğine kilonamı takıyor omu vericekmiş doğum sonrası sinir oluyorum böyle tiplere onu yapma bunu yapma bide şu iyi niyet lafı yokmu aman boşver sende bebişini düşün

ayyyyy bak benimde aklıma kaynanam geldi.bi laf sokar eşime söylerim yok o iyi niyetle söylüyomuş.ay ne iyi niyeti şeytanlıklarından söylüyolar işte.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık atasın geldi.aman ya boşver kaile almaya bile değmez bunlar.

hayırlı olsun muredacım güle güle kullansın bebişin biz daha bişey almadık halası 2 hafta sonra almanyadan gelicek o almış bişeyler amcası oyun halısı almış tabi bide annanne ve babannemizin örgüleri var o kadar. izmirden nerden alış veriş yaptınız fiyatlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…