hepiciğinize günaydınnnn kıslaarr a.s. ayy walla öslemişim heee sırnaşık şey napıonuss bakiyim herşey yolunda mı? bıdıklarınız ne alemde
benim internette kaç gündür problem war sürekli kesiliyoo o yüzden giremedim çatladım walla laelaelaelaelae
yaz geldi kimse uğramaz oldu buralara bende iş yoğunluğundan pek giremiyorum ah ah 32. hafta gelsede oğluşumla evde dinlensek artık çalışmak zor geliyor
karakız cnm ya sen renkli doplere ne zmn girecen
ben hala girmedim de nerde girceğimi de bilemiyom
bende çook severim böğürtleni yaylada yandaki koşu getirmişti 4-5 tane yedim
ama dğal yetişen değil ekmişlerdi yinede güzeldi
öğleden sonra evdeyim yaa canım dinlenmeyi düşünüyorum hiç iş felan yapmıyacam
bugün yatacam yoksa ayaklarımın şişi hiç geçmiyoo
sen nasılsın iyimisin prenses napıyoo keyfi yerindemi
dr a bu hafta gitcektin dimi sen
hepiciğinize günaydınnnn kıslaarr a.s. ayy walla öslemişim heee sırnaşık şey napıonuss bakiyim herşey yolunda mı? bıdıklarınız ne alemde
benim internette kaç gündür problem war sürekli kesiliyoo o yüzden giremedim çatladım walla laelaelaelaelae
sağol canım ders bitsin eve gideyimde yastıkları alıp ayaklarımın altına yatarım
ayy dün yayladan inerken yengem rahatsız oldu ( yengemde 7 aylık hamiş)
hemen hastaneye gittik adanaya gidince tansiyonu azcık yükselmişti
basınç farkından galiba ben ondan sonra 100 km daha yol çektim
maşallah bi ayaklarım şiştiben 2 haftadır yaylaya in çık alıştım galiba delikafadulden
karazeytinim sende geçen hafta rahatsızlanmışsın galiba
düzeldin dimi dikkat et canım prensese ve kendine
nası yani :uhm:
slm canım nasılsın geldiğini gördüm ama hep ben çıkınca girmişsin nete
bi kısmet olmadı yeni yerine hayırlı olsun demek
nasılsın alışabiliyormusun vana evin rahat mı
ayy sen boşver milleti onlar seni düşünmüyosa sen hiç düşünme onlarıayyy canım yaa bir haftadır böyleyim vallaa... önce benim ailemle ilgili sorunlar vardı.. dünde eşimin babası canımı sıktımafoldumben.... hiçkimse düşünmüyo bu kız hamile diye yaa... herkes ne kadar bencil böylee:1no2:
zaten bu aralar moralim çok düşük bide etrafımdakiler böyle yapınca daha da kötü oluyorum:çok üzgünüm:
evet yaa ayakta çok kalınca veya çok oturunca ayaklar felaket şişiyoogünaydın cnm,benimde çok ayakta kalırsam şişiyo ayaklarım yaa.eve gidinde tuzlu suya koy geçer cnm.
günaydın sana da cnmopuyorumnanaktan
günaydın canikoomm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şekerlerr hepinize tek tek günaydınlarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bütün haftasonum oğluşumun çeyiziyle uğraşmakla geçti,dün gece döndük izmirden.
şimdii nerdeyse herşeyimiz tamam artık :lepi:
günaydın tuğbacım hoşgeldin
çok sağol canım alışmaya çalışıyorım evim biraz büyük zor oluyo temizlik falan.valla bugün yaptım temizlik canım çıktı.lojmanı bekliyorum eğer çıkarsa oraya geçmeyi düşünüyorum bakalım artık
ayyy canım yaa bir haftadır böyleyim vallaa... önce benim ailemle ilgili sorunlar vardı.. dünde eşimin babası canımı sıktımafoldumben.... hiçkimse düşünmüyo bu kız hamile diye yaa... herkes ne kadar bencil böylee:1no2:
zaten bu aralar moralim çok düşük bide etrafımdakiler böyle yapınca daha da kötü oluyorum:çok üzgünüm:
Hahahah, ben 1 yıllık ücretsiz izindeyken hamile kaldım, 1 eylülde işe baslayacagımki doğumumu filan işyerim karsılasın diye, eylülde çalısıp ekimde izne çıkıcam:)))
Bu arada dün bizde esimle birbirimize girdik, annesi aradı bunu konustular sonra benide istedi, bana yaptığı tek konusma: "sakın cok kilo alma" söylemi oldu. Valla kaç bin km ileriden benim kiloma karısıyo. Bende telefonu kapatınca, eşime; "kusura bakma ama benim kendi anam benim kiloma bu kadar karısmıyo benim kilomun hesabı senin anana hiç düşmez" dedim. Vay efendim neymiş onun annesi iyi niyetle söylüyomus. Tamam olabilir ama iyi niyetle her konusmada tek konusulan seyde benim kilom olmasın yani artık!!!!!
32.haftadamı izne ayrılcan sen ben ne zaman ayrılcam acaba son 1 ay kala cıkmayı planlıyorum canım bende dörtgözle o gunleri bekliyorum acıkcası
32. hafta ayrılıcam doğumdan sonrada iznimi, yıllık iznimi kullanıcam mayısa kadarda ücretsiz izin isticem. ücretsiz izni kabul etmezlarse tazminatımı alıp ayrılıp yeni iş bakıcam allah bi aksilik vermezse böyle planlıyorum.
inşallah hayırlı haberler getirirsin bebişindendinlen canım ohh ne güzel valla
ben bu hafta sonu gideceğim kısmet olursa inşallah ayyy çok merak ediyorum kızımı ne kadar olmuş nasıl oldu kaç gram oldu burnumda tütüyo resmen ya
vallahi dediğim gibi ben çok fazla rahatsız olmuyorumda sadece ayak şişiyo iştedesene uzun yollar yasak olcek bize artık
cnm ben ishalden kurtulacam diye tüm ishali kesen şeyleri yedim
sonra da 2 gün wc çıkamadım
fazla abartmışım herhaldekaydirigubbakcemile3
şimdi normale döndüm çok şükür
sanırım muz beni düzeltti
boş olan odaların altına bişey ser sürekli temizleme olmazsa canımçok sağol canım alışmaya çalışıyorım evim biraz büyük zor oluyo temizlik falan.valla bugün yaptım temizlik canım çıktı.lojmanı bekliyorum eğer çıkarsa oraya geçmeyi düşünüyorum bakalım artık
oooooooooo neler almadımki yaaavv delikafadulden
resmen delirdik kocişkomlan delikafadulden
şimdi birincisi oda takımı için gezdik gezdik ama bi şeye kafayı taktığımız için başka hiiç bişeyi beğenemedik ve o size dediğinm takımı aldık :lepi: o kadar güzeelkkiiiii anlatamam,allahım size daha iyilerini nasip etsin inşallahh :Saruboceq: 14 ağustosta teslim edicekler,bende o zamana kadar badana işini halledicem.zaten ekimi izmirde geçireceğim için eylüldede kıyafetlerin yıkanma ütülenme işini hallederim.
Hahahah, ben 1 yıllık ücretsiz izindeyken hamile kaldım, 1 eylülde işe baslayacagımki doğumumu filan işyerim karsılasın diye, eylülde çalısıp ekimde izne çıkıcam:)))
Bu arada dün bizde esimle birbirimize girdik, annesi aradı bunu konustular sonra benide istedi, bana yaptığı tek konusma: "sakın cok kilo alma" söylemi oldu. Valla kaç bin km ileriden benim kiloma karısıyo. Bende telefonu kapatınca, eşime; "kusura bakma ama benim kendi anam benim kiloma bu kadar karısmıyo benim kilomun hesabı senin anana hiç düşmez" dedim. Vay efendim neymiş onun annesi iyi niyetle söylüyomus. Tamam olabilir ama iyi niyetle her konusmada tek konusulan seyde benim kilom olmasın yani artık!!!!!
32. hafta ayrılıcam doğumdan sonrada iznimi, yıllık iznimi kullanıcam mayısa kadarda ücretsiz izin isticem. ücretsiz izni kabul etmezlarse tazminatımı alıp ayrılıp yeni iş bakıcam allah bi aksilik vermezse böyle planlıyorum.
canım bende yıllık iznimi kullanmadım doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum inşallah.
senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah verirler ücretsiz iznini tatlım.
sonraaa,
ana kucağı-buhar makinası-oyun halısı-küvet-kova-maşrapa-küvet filesi-bütün bakım ürünleri-pijama-ciciçler-ayakkabı-çoraplar-mikrofiber yastık-alt açma-uni prematüre ıslak mendil ayyyy akılam gelmiyoo kafamçokkarıştı
ama şöle diyim size ev darma duman heryer bebişin cicilerinle dolduu
kaydirigubbakcemileklava: kıs delirtcenmi bizi aldıklarının resmini çekip koysana sabırsızlıkla bekliyorum neler almışsın diye
maşallah bütün herşeyi almışsın daha alıncak bişi kalmadı sanırsam
allah hepsini hayırlı sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
günaydın cnm,kız yorma kendini artık bi günde oturuyorum de yavv...
:
sonraaa,
ana kucağı-buhar makinası-oyun halısı-küvet-kova-maşrapa-küvet filesi-bütün bakım ürünleri-pijama-ciciçler-ayakkabı-çoraplar-mikrofiber yastık-alt açma-uni prematüre ıslak mendil ayyyy akılam gelmiyoo kafamçokkarıştı
ama şöle diyim size ev darma duman heryer bebişin cicilerinle dolduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?