Bak simdi bütün düşünceler birleşti, kaynanam kiloma taktı kafayı ama kendisi, biliyoki Türkiyeye dönünce işe baslıycam, biliyoki 1 ay kalaya kadar calısıcam, biliyoki kocişimde olmıycak yanımda. Hatun kendiside tatile gitti, yazlıkta keyif yapıyo. İnsan bir düğşünür bir sorar birseyler alır, bi hazırlık yapar yani.......
Offf benim kaynanam düğünümüzede davetli gibi misafirlerden sonra gelmişti, cocugada kesin öyle yapacak.....
kızlar dün kocişimle kayınpederim halılarımı yıkadılar ohhhh misler gibi yaptılar valla evde ne kadar halı varsa allah razı olsun her ikisindende bizde kayınvalidem ben kayınvalidemin kayınvalidesi 3 kadın sandalyelere oturduk onları izledik kaydirigubbakcemile3
ayy sen boşver milleti onlar seni düşünmüyosa sen hiç düşünme onları
kafana takma canım kocişinle aran iyiyse bebişinde sağlığı yerindeyse
tamam başka hiç bişeye önem verme
canımya bırak kimseyi takma kafana hem eşinin babası neden senin canını sıkıyoki ne hakkı var
sen sadece miniğini düşün tatlım
Bu arada dün bizde esimle birbirimize girdik, annesi aradı bunu konustular sonra benide istedi, bana yaptığı tek konusma: "sakın cok kilo alma" söylemi oldu. Valla kaç bin km ileriden benim kiloma karısıyo. Bende telefonu kapatınca, eşime; "kusura bakma ama benim kendi anam benim kiloma bu kadar karısmıyo benim kilomun hesabı senin anana hiç düşmez" dedim. Vay efendim neymiş onun annesi iyi niyetle söylüyomus. Tamam olabilir ama iyi niyetle her konusmada tek konusulan seyde benim kilom olmasın yani artık!!!!!
oooooooooo neler almadımki yaaavv delikafadulden
resmen delirdik kocişkomlan delikafadulden
şimdi birincisi oda takımı için gezdik gezdik ama bi şeye kafayı taktığımız için başka hiiç bişeyi beğenemedik ve o size dediğinm takımı aldık :lepi: o kadar güzeelkkiiiii anlatamam,allahım size daha iyilerini nasip etsin inşallahh :Saruboceq: 14 ağustosta teslim edicekler,bende o zamana kadar badana işini halledicem.zaten ekimi izmirde geçireceğim için eylüldede kıyafetlerin yıkanma ütülenme işini hallederim.
Bak simdi bütün düşünceler birleşti, kaynanam kiloma taktı kafayı ama kendisi, biliyoki Türkiyeye dönünce işe baslıycam, biliyoki 1 ay kalaya kadar calısıcam, biliyoki kocişimde olmıycak yanımda. Hatun kendiside tatile gitti, yazlıkta keyif yapıyo. İnsan bir düğşünür bir sorar birseyler alır, bi hazırlık yapar yani.......
Offf benim kaynanam düğünümüzede davetli gibi misafirlerden sonra gelmişti, cocugada kesin öyle yapacak.....
anaaam tek değilim yanii,inanmazsınız ben kaynanama davetiye götürdüm :roflol::roflol: adını soyadını yazdım ve ailesi dedim :roflol: götürdüm ellerimle verdim veeeee sadece güldüüüklava: klava: o kadar pişkindikiii kendileriii klava:
ohhhhh ellerine sağlıkkk zemuszemuszemuszemus
bende yıkamaya vercem yaavv
evet kira canım ev alana kada taşınmak istemiyom o yüzden çocuk için kaloriferli ev baktıkgııııııııı seninki iyice uçukmuş.ayyyyy bide kiramı yoksa.kız kiradayken alıyosun bi ton eşya sonra başka bi eve geçince o kadar eşyayı koycak yer bulamıyosun.benimkide tam tersi oldu istanbuldaki ev bizim diye ona görte aldık herşeyi şimdi buraya gelince e bu ev bizimkinden büyük perde halı yetmedi.e halı alsam lojman küçücük buranın yarısı kadar ne etcem aldıklarımı.ayyy zor valla.
ben park yatak alcam benim evde genç odası var çünküyauww bacılarrrrrrrrrr size bişi sölicem ben şimdik bakınırkene şu büyüyen beşik muabbeti varya ona taktım kesin alcem diyodum ama dün karılar aklımı karıştırdı yauwwwwwwww kafamçokkarıştı
görümcemler falan büyük beşik alma zaten çocuk yatmıyo didiler bütün o ortamdaki gaciler herkes aynı şeyi söledi yani en fazla 9 aylık olana kadar yatıracağın küçük bişi al sonra o beşiğe tırmanıyo falan didiler aklım karıştı e hadi öle bişi aldım diyelim sora nerde yatıracam nan ben bu veledi yatağıma mı alacam lülülülülülü
ayy ben napam yaaaa evi köşe bucak temizlediğim gün belim ağrıyooamannn kutu kaaaa evim var şükür anca temisliyom falla büyük ev olaydı yandıydım gııııııı kaydirigubbakcemile5
kızlar dün kocişimle kayınpederim halılarımı yıkadılar ohhhh misler gibi yaptılar valla evde ne kadar halı varsa allah razı olsun her ikisindende bizde kayınvalidem ben kayınvalidemin kayınvalidesi 3 kadın sandalyelere oturduk onları izledik kaydirigubbakcemile3
çok haklısın canım ama elimde olsa keşke... bebeğimi bu gereksiz meseleler yüzünden üzüyor olmak en kötüsü zaten...
üffff yaaa 4 yıllık evliyim nerdeyse bu adamla uğraşmaktan sıkıldım artık... her zaman aynı mevzu aynı sorunlar... ben bıktım o bıkmadı
canım hayırlı olsun... sağlıkla kullansın bebeğin...
kızlar yine kaynana muhabbeti başlamış.boşverin ya ohoooooooooo onların yaptıklarını anlatmaya kalkarsak valla günler yetmez.hepsi aynı bunların ne yapcaz işte.sallayın yaaaa kaile almaya değmezler diyom amaaaaaaaaaaaaaaaaa.niye beni dinlemiyonuz.
zerencim sana ne oldu şekerim.seninde kayınpederinmi.
slm kizlar allah nasip ederse bende kasim ayinda dogum yapicam 22 hafta 1 gunluk hamileyim allh nasip ederse kasimda bebisim kucagimda allah herkese kolay dogumlar versinnnn
canım elinde değil ama başka şeyler düşün aklına çok fazla getirmeçok haklısın canım ama elimde olsa keşke... bebeğimi bu gereksiz meseleler yüzünden üzüyor olmak en kötüsü zaten...
hoşgeldin canımslm kizlar allah nasip ederse bende kasim ayinda dogum yapicam 22 hafta 1 gunluk hamileyim allh nasip ederse kasimda bebisim kucagimda allah herkese kolay dogumlar versinnnn
evet... düşünmiyim diyom ama beceremiyom... sinirlerim çok kötü yaaasenağlama
slm kizlar allah nasip ederse bende kasim ayinda dogum yapicam 22 hafta 1 gunluk hamileyim allh nasip ederse kasimda bebisim kucagimda allah herkese kolay dogumlar versinnnn
ben çıkıyorum canlarım yarın görüşürüz hepiniz kendinize ve yavrucaklara eyüü bakın
haftasonu olduğu gibi çok konuşmayın yoksa okumam geçmişi
eve gidem ayaklarımı uzatıp yatamda şişko ayaklarım zayıflasın azcık :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?