2009 Kasm Anneleri

kız seninki belki alışkanlıktandır laf vuruyodur sana.amaaaaaaa sen hiiiiiiç üstüne almıyon harika yani.aman o gelsin senin evi temizlesin.

kıs sabah sabah ne derdin var yat dinlen temizlik yapıyo bide yaaa
git uzan dinlen kendine bak acık

kıs sabah sabah ne derdin var yat dinlen temizlik yapıyo bide yaaa
git uzan dinlen kendine bak acık

diyom ya delilik işte.şimdide arada uzanıyom sonra geliyom bakıyom ne yazmışsınız diye.bu arada biraz geç olabilir cevaplarım.kk açık bırakıp gidip gidip geliyom

kıssslaaarrrrr merabaa zemuszemus sizlere b irşey söylüycem ben çatlaklar için vazelin kullanıyordum geçenlerde eczaneye gittiğimde muhabbeti oldu eczacı bayan bana dediki doğal şeyler daha faydalı vazelinde parafin denen bir madde olduğundan tavsiye edilmez gelişmeyi engelleyebilirmiş bu madde haberiniz olsun bende korktum kullanmıyorum o zamandan beri sizlede paylaşmak istedim

canım ben teee topiğin en başlarında yazmıştım vazelin kullanmayın diye benim eşim kozmetik sektöründe evde vazelin vardı bir gün ellerime süreyim dedim napıyosun sen diye çıkışmıştı bana hamilelikte kesinlikle kullanılmaz bu demişti.

günaydin kizlarr yine sohbetin dibine vurmussunuz masallah
ben birazdan doktora gidiyorum minigimi görücem
onu görünce icim huzur doluyo

Hepinize güzel bir hafta diliyoruz Fıstıklar Ve tatlı Fıstık ıçleri a.s. a.s. a.s.

Bebişimle ben iyiyiz çok şükür havalar sıcak derdimiz sıkıntımız sıcak buyüzden birşey yapamıyoruz evde bile mini mini işlerle oyalanıyoruz kaç kitap bitirdim bilemiyorum opuyorumnanaktan Birde hafta sonları deniz faslı ama en güzeli bu haftaydı zira serin su hepimize çok iyi geldi..kaydirigubbakcemile5
Onun dışında herşey bildiğiniz gibi şükür yaramaz bir durum söz konusu değil ..

canim bütün kasim annelerini almanyaya davet ediyorum sende dahilsin
burasi 18 derece tam hamilenin kaldirabilecegi bir hava ne terliyosun ne elin ayagin sisiyo türkiye gercekten cok sicakti bende bunaldim 1 ay boyunca...yüzdüm güneslendim günesi depo ettim geldim burda ihtiyacim olcak:smiley-cool:

Oyy oyyy Elif'im bu ne kadar güzel bir teklif bildiğim kadarıyla Fransa vs tarafı yağmurlu sizin oırası gayet serin azıcık gönderim gülüm yaa gelemiyoruz şimdi.ınan bazen nfes almakta zorlanıyorum doktorumuz zaten yasakladı sıcakta dolaşmak çıkmak vs yok uyuyorum tabiki evde klimayı açıyorum bazen oda sıkıyor böyle geçecek inşallah bu haftalar yazın en sıcak zamanları..
Çok tşk ederiz cnm inşallah bir gün yolum düşecek oralarada a.s. a.s. a.s. a.s.
Beray senin işinde dahada zormuş cnm Allah yardımcımız olsun Antalyanın sıcağıda nemide daha bir farklı

nazlım hoşgeldin cnmcımm a.s.
vallahi bende sıcaklarla kafayı yedim :bbo:
haftasonu izmirdeydim cnm,barış bebeden aldık bebişimin herbişesinii....

nazlıcım nerelerdesin ya gerçi bende çok giremiyorum yoğun işler nasıl bakalım yağmurumuz bu arada oğluşumun ismi DENıZ olucak teyzesi

Muredam sende hoşgeldin Balım a.s. a.s. Valla tebrik ederim sizi o sıcakta kıyamam ya cidden çok yorulduğuna eminim Neler Aldın ve fiyatlar nasıl diğer konuda yazarmısın cnm yaa bende istiyorum Barış bebeyle mina bebeye gitmek ama eşimin vakitsizliği benim sıcakta tek çıkamamam olsun daha vaktimiz var nasılsa önümüzdkei haftalarda gideriz.Senden küçük tiyorlar bekliyorum:)Ve tabii cicişlerin fotoğraflarını:)

sgumusum biz çok iyiyiz birtanem Yağmurumuzunda maşallahı var büyümeye devam teyzesi.Deniz opuyorumnanaktan Bayılırım cnm yaa Denizim adı gibi Berrak sınırsız şansıyla gelsin sizlere..
Cnm ben evdeyim anneannemin rahatsızlığı onlara gidip gelmem sonra ablamların bizde kalması vs kalabalık koşuşturmacaydı anlayacağın.Birde bilgisayarın yeri oturmama çok uygun değil genelde baskı yapıyor değiştirmemiz gerek ama henüz o işlemlere gelemedik evdeki yoğunluktan..
Onun dışında doktorun dediklerine uyuyorum işte çok fazla ayakta kalmak yok mecburi et yemeği ekledi ama cidden içim dışıma çıkıyor bol yourtla vs yemeğe çalışıyorum ama ya 1 köfte ya 2 tane elimden gelen budur napim
Denizimiz nasıl ya onun güzel annesi? a.s. a.s. a.s.

biliyorum tatlim yaa keske imkan olsa varya buranin serin havasinda hamilelik zor degil tr cekilmez olmustu bana bi ara tansiyonum falan oynamisti ....klimalarda saglikli degil insani carpio..allah size kolaylik versin gercekten cok zor...ben tr ye gelirken burda deli gibi yagmur yagiyodu 1 ay hava hic acmamis döndüm hala yagiyo 4 gündür hic kesilmedi camasirlari kurutamiyorum oderece..

sağol cnm beniimmm opuyorumnanaktan ama cidden mahvoldum sıcaktan yaa.
napalım hallettik iştee mecburuz çünkü ancak birgünlük gelebiliyoruz cnmcımm.
özeline yazdım cnm ayrıntılı anlatırım sanaa..

Elifim azıcık bizede yağmur yollasana cnm yaa Berayda nefes alamıyor neyse çok düşünmeyelim bi duş azıcık serinlik tamamdır deyip avunma yöntemlerini kullanalım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…