kız benim kaynanamda da bi huy hasta kendileri ev silincek süpürülcek şu yapılcak der durur hep alışkanlık yani dün gene bana dioki ay işte halılar silkelencek silincek süpürülcek mutfakta şu bu falan alla alla dedim bunnarı da benden beklemio heral demekki kadın söleyince rahatlıyo haaa bende heeeeçç bişi demiyom ya delikafadulden
hadi güle güle canım.dikkat edin kendinize bebiş ve sen.
benimde nasıl uykum vaaaaaar.dün akşam film izleyecez diye birde uyuduk sabah yedide uyandık.ay ben deli bide kociş işe gittikten sonra evi temizledim sabahın köründe.belin ağrıyo şimdide.ama ben kaşındım yaaaaaaaa.
kıs sabah sabah ne derdin var yat dinlen temizlik yapıyo bide yaaa
git uzan dinlen kendine bak acık
kıssslaaarrrrr merabaa zemuszemus sizlere b irşey söylüycem ben çatlaklar için vazelin kullanıyordum geçenlerde eczaneye gittiğimde muhabbeti oldu eczacı bayan bana dediki doğal şeyler daha faydalı vazelinde parafin denen bir madde olduğundan tavsiye edilmez gelişmeyi engelleyebilirmiş bu madde haberiniz olsun bende korktum kullanmıyorum o zamandan beri sizlede paylaşmak istedim
Hepinize güzel bir hafta diliyoruz Fıstıklar Ve tatlı Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.
Bebişimle ben iyiyiz çok şükür havalar sıcak derdimiz sıkıntımız sıcak buyüzden birşey yapamıyoruz evde bile mini mini işlerle oyalanıyoruz kaç kitap bitirdim bilemiyorum opuyorumnanaktan Birde hafta sonları deniz faslı ama en güzeli bu haftaydı zira serin su hepimize çok iyi geldi..kaydirigubbakcemile5
Onun dışında herşey bildiğiniz gibi şükür yaramaz bir durum söz konusu değil ..
Oyy oyyy Elif'im bu ne kadar güzel bir teklif bildiğim kadarıyla Fransa vs tarafı yağmurlu sizin oırası gayet serin azıcık gönderim gülüm yaa gelemiyoruz şimdi.İnan bazen nfes almakta zorlanıyorum doktorumuz zaten yasakladı sıcakta dolaşmak çıkmak vs yok uyuyorum tabiki evde klimayı açıyorum bazen oda sıkıyor böyle geçecek inşallah bu haftalar yazın en sıcak zamanları..
Çok tşk ederiz cnm inşallah bir gün yolum düşecek oralarada a.s. a.s. a.s. a.s.
Beray senin işinde dahada zormuş cnm Allah yardımcımız olsun Antalyanın sıcağıda nemide daha bir farklı
Muredam sende hoşgeldin Balım a.s. a.s. Valla tebrik ederim sizi o sıcakta kıyamam ya cidden çok yorulduğuna eminim Neler Aldın ve fiyatlar nasıl diğer konuda yazarmısın cnm yaa bende istiyorum Barış bebeyle mina bebeye gitmek ama eşimin vakitsizliği benim sıcakta tek çıkamamam olsun daha vaktimiz var nasılsa önümüzdkei haftalarda gideriz.Senden küçük tiyorlar bekliyorum:)Ve tabii cicişlerin fotoğraflarını:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?