2009 Kasm Anneleri

Muredam okudum:)Heyecanlandım ya Fotğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz ve aynen dediğini yapıcam cnm benim a.s. a.s. a.s.

ay yemek yedim yerime geldim klima açık serin serin azcık kafa dinliyem yarım saat uyuyam dedim hakim tepeme 2 dosya getirdi acilllllllllll miş yazılcakmış hoffff gitti öğlenim yaaa gözlerim kapanıyo yorgunluktan pis adam nolcak :umursamaz:

ohh bi arkadaşta hastaneye çıktı şimdik normalde 6 kişi zor idare ettiğimiz yerde 2 kişi çalışcas öğlenden soraaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı

iyi dileklerin için teşekkür ederim nazlıcım. annanenin rahatsızlığını duyduk canım allah şifalar versin. dr bulabildinmi canım. denizimiz iyi maşallah bazen öyle hareketler yapıyorki diyorum doğunca yandık biz ama sağlıklı sıhatli olsunda ben tüm yaramazlıklarına razıyım. bende şu iki ay biran önce geçsinde izine ayrılayım diye bakıyorum gece sıcaktan geç yatıyoruz sabahta işe gitmek için erken kalkıyorum sürekli bir uyku hali söz konusu tabi

nazlışşşşşşşşş napıyon ne zamandır denk gelemiyos tatlışımmm yağmurcuk napiyo abimiz doğa nasıllll

selammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldün gülüümmmm opuyorumnanaktan

Muredam okudum:)Heyecanlandım ya Fotğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz ve aynen dediğini yapıcam cnm benim a.s. a.s. a.s.

ewt cnm öle yap mutlaka..eklemeye calışıcam fotoları...

cnm beniim afiyet olsun kıyamam sanna beeenn opuyorumnanaktan

Cerin'cim kıyamam fıstıkım sana ben azıcık dinlenebilsen bu sıcaklarda çok iyi olacak..Yağmur tekmeleyip duruyo abisi habire tekmeleri sayıyo bense ikisini birden izleyip duruyorum kaydirigubbakcemile3
Ya bir görsen birdeki hengame şimdiden başladı sonrasını bilemiyorum ne yapacak ikisi birarada bana :)
Canım ya bizde her zaman taze bir olay ne olsun başka rahatsızlıklar düzelmeler yaz gelip gitmeleri derken vakit geçiyor..

Sen nasılsın cnm Tatlı Özgen nasıl?

Canım yaa yaramaz olacak Denizim desene tekmelerinden şimdi anlaşıyor demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kesinlikle sağlıklı olsun bizler razıyız o yaramazlıklara yanlız sonrada yazarız kabahatları birbir kaydirigubbakcemile3
Az kaldı artık cnm ya 2 ay sonrası izinler vs derken onlarda bitecek inşallah :Saruboceq:
Uykusuzluk çok zor cnm heleki çift canken daha zor Doğada çalışıyordum ben ve performans ayakta yüksek çok iyi anlayabiliyorum sizleri.Allahım yardımcınız olsun opuyorumnanaktan

öyle olucak gibi ayakta değilim allahtan ama oturmakta sırtımı ağrıtıyor arada dolanıyorum geçicek inşallah çabucak iş yerinde radyo dinliyoruz kayahanın e bebeğim şarkısı çalıyor gözlerim doldu valla

nbr kıslar
buralar çok sıcak rüzgar bile sıcak esio
Antalyada bildiğiniz hamilelik doğuma hazırlık kursları varmı ya

sgumusum cnm yaa bende oğluşumu Kayahanın eşi söylüyorlar birlikte ninni uykudan uyanmış gülermiş bakarmış annesi babası onu çok öpermiş severmiş bu ninniyle büyüttüm hatta sünnetinde barkvizyonda ilk çalan şarkı buydu herkez nasılda ağlamıştı hala kendiside bende dinlerken gözler yaşlı yaşlı sarılırız birbirimize..oyy Kuzum Allahım ayırmasın..

naber kızlaaaaar.ay uyumuşum ya ama alamadım uykumu.sizler ne yapıyonuz.ben uyuduktan sonra baya yazmışınız okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…