sgumusum biz çok iyiyiz birtanem Yağmurumuzunda maşallahı var büyümeye devam teyzesi.Deniz opuyorumnanaktan Bayılırım cnm yaa Denizim adı gibi Berrak sınırsız şansıyla gelsin sizlere..
Cnm ben evdeyim anneannemin rahatsızlığı onlara gidip gelmem sonra ablamların bizde kalması vs kalabalık koşuşturmacaydı anlayacağın.Birde bilgisayarın yeri oturmama çok uygun değil genelde baskı yapıyor değiştirmemiz gerek ama henüz o işlemlere gelemedik evdeki yoğunluktan..
Onun dışında doktorun dediklerine uyuyorum işte çok fazla ayakta kalmak yok mecburi et yemeği ekledi ama cidden içim dışıma çıkıyor bol yourtla vs yemeğe çalışıyorum ama ya 1 köfte ya 2 tane elimden gelen budur napim
Denizimiz nasıl ya onun güzel annesi? a.s. a.s. a.s.
hoşgeldün gülüümmmm opuyorumnanaktanselammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Muredam okudum:)Heyecanlandım ya Fotğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz ve aynen dediğini yapıcam cnm benim a.s. a.s. a.s.
ay yemek yedim yerime geldim klima açık serin serin azcık kafa dinliyem yarım saat uyuyam dedim hakim tepeme 2 dosya getirdi acilllllllllll miş yazılcakmış hoffff gitti öğlenim yaaa gözlerim kapanıyo yorgunluktan pis adam nolcak :umursamaz:
Selam nehiriver Hoşgeldin a.s. a.s. a.s.Sizin cicişlerinizde çok tatlı
nehır hg ya ne serınlıgı kızlar ya neyse zaten yarın artık yolcuyum
hoşgeldün gülüümmmm opuyorumnanaktan
ewt cnm öle yap mutlaka..eklemeye calışıcam fotoları...
cnm beniim afiyet olsun kıyamam sanna beeenn opuyorumnanaktan
annenlere demi cnm zemuszemus güle güle git..
nehır hg ya ne serınlıgı kızlar ya neyse zaten yarın artık yolcuyum
iyi dileklerin için teşekkür ederim nazlıcım. annanenin rahatsızlığını duyduk canım allah şifalar versin. dr bulabildinmi canım. denizimiz iyi maşallah bazen öyle hareketler yapıyorki diyorum doğunca yandık biz ama sağlıklı sıhatli olsunda ben tüm yaramazlıklarına razıyım. bende şu iki ay biran önce geçsinde izine ayrılayım diye bakıyorum gece sıcaktan geç yatıyoruz sabahta işe gitmek için erken kalkıyorum sürekli bir uyku hali söz konusu tabi
Canım yaa yaramaz olacak Denizim desene tekmelerinden şimdi anlaşıyor demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kesinlikle sağlıklı olsun bizler razıyız o yaramazlıklara yanlız sonrada yazarız kabahatları birbir kaydirigubbakcemile3
Az kaldı artık cnm ya 2 ay sonrası izinler vs derken onlarda bitecek inşallah :Saruboceq:
Uykusuzluk çok zor cnm heleki çift canken daha zor Doğada çalışıyordum ben ve performans ayakta yüksek çok iyi anlayabiliyorum sizleri.Allahım yardımcınız olsun opuyorumnanaktan
yok ya önce kaynanamlara kı orasıda sıcak ama orda dr randavu aldım hemen kontrole gırcem 2.5hafta sora annemlere gecıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?