anlıom canım inan bir haftadır apışaramda kas cekilmesi var ölüom adım atmaya yeminederim sna gecen hafta eşim 10 gün evde yoktu yoğurt almaya bile gdemedim ağladım oturdum hala bu penguen yürüyüşümle gdiom bebeğime bişeler almaya napalım cocukların eli kulağında hazır olsun herşeyleri de iyce ağırlaşmadan bitsin opuyorumnanaktan
evet ben de sana hak veriyorum ayrıca hepsini aynı anda almak da çok masraflı olur bence bir de o kadar gez dolaş zor iş.
ben ön hazırlık yaptım beşik filan baktım beğendim bi gidip alması kaldı
her şeyi de almıycam listede yazan, annemle ablama sordum kullanılmayanları almayı düşünmüyorum.....
aaaaaa kız sol kasığımda batma gibi oluyo.ben gitcem haftaya mutlaka sorayım.sağol yaao ağrıda var ben 2 haftadır cekiom ama apışaramda kasığımda değil arasıra kasığımda batma şeklinde ağrı oluodu meğersem idrar yolu enfeksyonuymusum doktoruna sormayı ihmaletme canımopuyorumnanaktan
24 haftalık olunca başlayacağım karar verdim
benim dr biraz dalgın yaa doğurtmayacam ona
başka dr ve hastane araştırcam
kız ben de aynen penguen gibi yürüyorum bi de sabah kısa bir gecelik vardı üstümde eşim bana gülüyor aynı sünnet çocukları gibisin diye:)
canım istersen dr.a sor ama ara ara olabilirmiş, zaten her dr.a gittiğinde kesin idrar kan tahlili yapılıyordur bir şey olsa söyler dr. ben ayda bir gidiyorum kontrole. her defasında yapılıyor.
hemşiren öle dediyse doğrudur canım ben bende yazanı paylastımopuyorumnanaktan
tabi canım bende kullanılmaz denen şeyleri almıyorum eğer doğumdan sonra ihtiyacım olursa alırım diye düşünüyorum.hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde alırız herşeylerini.
aaaaaa kız sol kasığımda batma gibi oluyo.ben gitcem haftaya mutlaka sorayım.sağol yaa
aaaaa 24 haftalıkmı.gıııııı geç kalmışım herhal.bende dedim 28 haftalık olunca hazırlayam.hani tam 7 aylık olunca.dur o zaman ben çantaya koyulacakları bi yıkayıp ütüleyem dimi ama.
varya benim ısrarım sonucu yapıldı idrar testi :sm_cool: ben herseyden şikayet ettiğim için doktorumda sandıki aynı apışağrısı şikayetimn devamı ama ben ona dedim idrar testi yapalım zaten yapacaktı ama 1 hafta vardı bi yaptık enfeksyon ilacım yeni bittizemuszemus
demekki açık göz olmak lazım bu gibi konularda.:1shok:
kızlar benim arada kasığıma ağrı giriyo.sol tarafa.ay korktum bişey olmaz dimi.normaldir yani.
canım ara ara bendede oluyo onlar normalmiş bende korkmuştum ama
valla çok sevindim normal olmasına.korkuyodum açıkçası.
ay kızlar ya inşallah bebişlerimiz tam zamanında gelir.son günlerdede onun korkusu başladı ya erken gelirse diye
bende de onun telaşı var temmuz annelerine bde hazran annelerine baktımda hiçbiri 39 haftalık doğmamıs yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün gece rüyama bile girdii:çok üzgünüm:
allah yardımcımız olsun.
kızlar ya canım sucuk yemek istedi
bir zararı olurmu yesem
ben kacar bye bye
kızlar ya canım sucuk yemek istedi
bir zararı olurmu yesem
ben dr hiç sormadım zaten salam sucuk hiç yemedim aa ama yedim 1 kezbenim doktorum haftada bir kez cok fazla pişirerek yiyebilirsin dedi problemin yoksa ye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?