benım bebiş iyi geceleri çok hareketleniyo canım ayakalrın şişiyosa kovaya su koy birazda tuz beklet ayaklarını sonra biraz dık ayaklarınıı.sağlık ocağındakı hemşire bana bunu önerdi.doktorum bana 6,aydan sonra daha ağırlaşcaksın,ayakların ellerin daha çok şişcek dedi.inş hayıırlısıyla gecircez bu dönemı...bebeğimiz içinn hersey.anne olmak kolay değil biz daha yolun başındayız....
kız neden dedi öle teyzen söylenır mı öyle şey yaaa...yüreğimizdeki bu özlem hiç bitmıcek hergün daha da çoğalacak.kımse tutamaz annenın yerini nur içinde yatsınlarrr...
deli demeyın ama bende annemın fotolarıyla konuşuyorum napayım ...
doğumdan sonra kayınvalidem kalamaz başımda bılıyorum çalışıyo kadın akşam on oldumu uyuyo koltukta.görümcemde çalışıyo ancak bebek sevmeye gelırler.onlardan pek bişi beklemıyorum acıkcasıı...ne yapacağım bılmıyorum tecrübesizimm daha ama öğrenıcezz Rabbım yardımcımız olsun hepimizzin...sadce yengemden ve kuzenımden birer hafta yanımda kalmalarını rica edicem onlarda seve seve gelırler işleri olmazsa köyde...ah anacım sağ olsaydı delı divane olurdu ama napalım Allahın takdiri nur içinde yatsınlar...güçlü olucaz kızlarr hayırlısıyla Rabbımın yardımıyla büyütcezzz:Saruboceq:
kızlar ben yarın tetenoz olcam korkuyorum iğneden senağlama
kızlar yaaa... ben de kasımda doğum yapıcam kısmetse, ama dündne beri hemoroid belası çıktı başıma oturup kalkarken zor oluyordr önemli değil geçmezse gel dedi kabızlık yok ama nasıl geçecek bu ya... ya geçmezse....
en büyük problemim şu anda bu...
onun haricinde 49 kiloyla başladım şu anda 55 kiloyum belki 56 oldum tam bilmiyorum.
tansiyon hep düşük.
çatlak için lierac kullanıyorum.
hoşgeldin canım geçmiş olsun... bende de anal fissür vardı.. gebeliğimin başında hortladı... ilaçsız şekilde beslenmeme dikkat ederek geçirdim. şimdi tekrarlamasın diye uğraşıyorum... zor oluyor biliyorum umarım yakın zamanda geçer, sağlığına kavuşursuna.s.
ay bide bu 3 dozdu dimi kız ben iğneyi hiç sevmem yaaa popomdan olsa neysede kol daha çok acırkız niye korkuyon iğne vurulunca anlamıyon bile ama sonrasında biraz ağrın oluyo o kadar.benimde bu çarşamba ikincisi var.
eee peki bu iğnenin hiçmi yan etkisi falan yokmuş bebişlerimize.ben ilk gebeliğimde olmamıştım.bundada henüz yaptır falan demedi doktor.bilmiyordum burdan öğrendim.
sabahları aç karnına ılık su 1 kaşık zeytinyağı iç bak ne kadar iyi gelicek bide sıcak suyun içine otur yada popona sıcak su torbası koyarsan iyi gelircanm hoşbulduk.... zorluğundan çok moralim sıfırlandı acımıyor acımıyor her şey bebeğim için diye tekrarlıyorum sürekli, acım azalıyor hem fındık gibi olmasına rağmen büyük tuvaletimi yapabildim ama azıcık acıdı tabii, moralimi toparlamaya çalışıyorum
beslenmeme çok dikkat ediyorum aslında, daha ne yapayım bilmiyorum
dilmuh oğlan tekmeleyince susmaya çalışıyorum ay çok sulugöz oldum ben...
eee peki bu iğnenin hiçmi yan etkisi falan yokmuş bebişlerimize.ben ilk gebeliğimde olmamıştım.bundada henüz yaptır falan demedi doktor.bilmiyordum burdan öğrendim.
canm hoşbulduk.... zorluğundan çok moralim sıfırlandı acımıyor acımıyor her şey bebeğim için diye tekrarlıyorum sürekli, acım azalıyor hem fındık gibi olmasına rağmen büyük tuvaletimi yapabildim ama azıcık acıdı tabii, moralimi toparlamaya çalışıyorum
beslenmeme çok dikkat ediyorum aslında, daha ne yapayım bilmiyorum
dilmuh oğlan tekmeleyince susmaya çalışıyorum ay çok sulugöz oldum ben...
ay bide bu 3 dozdu dimi kız ben iğneyi hiç sevmem yaaa popomdan olsa neysede kol daha çok acır
ay kıyamam yaabenım zaten 3 ayım berbat gecmıstı ve mıdemden cok sıkaytecıyım ve burası antalya cokkk sıcaakk ben valla dıymemökı rahat gectı hamılelım yok yaaaaaaaaa
mrb şekercik geçmiş olsun diim bari zordur heraldekızlar yaaa... ben de kasımda doğum yapıcam kısmetse, ama dündne beri hemoroid belası çıktı başıma oturup kalkarken zor oluyordr önemli değil geçmezse gel dedi kabızlık yok ama nasıl geçecek bu ya... ya geçmezse....
en büyük problemim şu anda bu...
onun haricinde 49 kiloyla başladım şu anda 55 kiloyum belki 56 oldum tam bilmiyorum.
tansiyon hep düşük.
çatlak için lierac kullanıyorum.
anaam balımm hoşbuldumm napıyon gııhee gıı aynen bakalım nolcek kımı yerse artıkın :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: bagadaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
hosgeldın sekerımmm :lepi:
dimi amaaaaruhsal açıdan çok hassasım, son haftalarda depresyon takılmaya başladım...
sağlık açısından çok şükür önemli bir sorunum yok.. ufak tefek rahatsızlıklarım oluyo o da mühim değil...
valla kartanesi haklısın yaaaaaa.s hepimizde bir bunalım havası... hem kendimiz şiştik hem de birbirimizi şişirdik haaaaa... ama paylaşmayınca daha da oturuyo insanın içine sanki kıızzz... konuşup rahatlamaya çalışıyoruz işte :içelim:
canım hiiç merak etmeyin ben de korkuyom tabi el kadar bebişe nasıl bakılcak diyebenım bebiş iyi geceleri çok hareketleniyo canım ayakalrın şişiyosa kovaya su koy birazda tuz beklet ayaklarını sonra biraz dık ayaklarınıı.sağlık ocağındakı hemşire bana bunu önerdi.doktorum bana 6,aydan sonra daha ağırlaşcaksın,ayakların ellerin daha çok şişcek dedi.inş hayıırlısıyla gecircez bu dönemı...bebeğimiz içinn hersey.anne olmak kolay değil biz daha yolun başındayız....
kız neden dedi öle teyzen söylenır mı öyle şey yaaa...yüreğimizdeki bu özlem hiç bitmıcek hergün daha da çoğalacak.kımse tutamaz annenın yerini nur içinde yatsınlarrr...
deli demeyın ama bende annemın fotolarıyla konuşuyorum napayım ...
doğumdan sonra kayınvalidem kalamaz başımda bılıyorum çalışıyo kadın akşam on oldumu uyuyo koltukta.görümcemde çalışıyo ancak bebek sevmeye gelırler.onlardan pek bişi beklemıyorum acıkcasıı...ne yapacağım bılmıyorum tecrübesizimm daha ama öğrenıcezz Rabbım yardımcımız olsun hepimizzin...sadce yengemden ve kuzenımden birer hafta yanımda kalmalarını rica edicem onlarda seve seve gelırler işleri olmazsa köyde...ah anacım sağ olsaydı delı divane olurdu ama napalım Allahın takdiri nur içinde yatsınlar...güçlü olucaz kızlarr hayırlısıyla Rabbımın yardımıyla büyütcezzz:Saruboceq:
korkma gıı bişi olmuyooo :1shok:kızlar ben yarın tetenoz olcam korkuyorum iğneden senağlama
sabahları aç karnına ılık su 1 kaşık zeytinyağı iç bak ne kadar iyi gelicek bide sıcak suyun içine otur yada popona sıcak su torbası koyarsan iyi gelir
sıcak suyu duydum ama bişey olur bebeğe diye korkuyorum ne bileyim hani sıcak suyla duş almayın diyorlar ya doğumu başlatıyormuş diye duymuştum korkuyorum bişey olur diye ama dün bi kaşık zeytinyağ içmiştim bide kabız olmayayım diye ılık ballı su içmiştim o da sanki toparladı gece şişlik vardı uyurken zor uyudum ama sabah yoktu sonra ikinci idrardan sonra baktım gene çıkmış, ben de geçti oleee diye seviniyordum:)
kızlar ben çıkıyorum biraz uzancam belım kakalandı oturmaktann...herkesi öpüyorum bebişlerii.sağlıkla ve sevgiyle kalın canlarımmm..öptümmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay bide bu 3 dozdu dimi kız ben iğneyi hiç sevmem yaaa popomdan olsa neysede kol daha çok acır
ballı değil zeytinyağı iç ılık su doktorum söyledi en doğal yol dedi aç karna kayısıda iyi gelir bak sen kabız olmamaya bak ozaman ılık su koy çok kaynar iyi gelmezse geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?