2009 Kasm Anneleri

yaa kızlar kac kilo aldınız siz 6. ay bitti bugun
mureda bizim senlen aynı galiba
ben 3 kilo aldım su ana kadar
yarım kilosu son 2 günde oldu annem sağolsun zemuszemus

neyimiz aynı anam benim senlen nan klava: ben senin iki katınım kızz delirtme benii :mymeka: 77,5 kiloyum ben anacım 3 kilo aldım yaniii

way ezik klava: bide yalwarsaymış bariii gelsin hele bi bak napıyom onuu klava:

he gıııı zaten ben bu hafta sankim daha bi şiştim :CüvCüv: ama gelince kaçışımız yok laelaelaelaelae

hee kız ver ağzının payını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anacım bende şiştim valla emme,biz zaten şişidik kızz :roflol::roflol:
gelince hiiç kurtuluşumuz yok valla mezureler ele gelcek gene :roflol::roflol:

neyimiz aynı anam benim senlen nan klava: ben senin iki katınım kızz delirtme benii :mymeka: 77,5 kiloyum ben anacım 3 kilo aldım yaniii

gebelik haftamız aynı canımcım opuyorumnanaktan
7. aya beraber girdik
internette bi arastırma yaptım 6. aydan sora haftada 350 500 gr alınıyor diyo
öyleyse yandık bacım :1shok:

kaç kere dedim sana biz şişman değiliz diye :mymeka: bizim kemiklerimiz iri delikafadulden

gebelik haftamız aynı canımcım opuyorumnanaktan
7. aya beraber girdik
internette bi arastırma yaptım 6. aydan sora haftada 350 500 gr alınıyor diyo
öyleyse yandık bacım :1shok:

hee anladım gülüm kaydirigubbakcemile3 yoksa başka hiç biyerimiz aynı değilde ondan dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anaaaammmm :1shok: ölemi diyo nannn :1shok: ayvayı yedim beni vinçlen taşırlar doğuma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 koçişe diyemde satıp değiştirek arabayıı :roflol::roflol:

delikafadulden kız edoş araştır bi bakim belki kampanya falan vardır bi vinç alana bi bedeva diyee daha ucuza gelir kıı banada lazım bi tane o zaman

:roflol::roflol:
Allah seni napmasın kızz o kaaa deilsin be gülüm
abartıyon haa
gögüslerinden kilolu gibi duruyosun canım

ben yemek yapmıcam bugün kahvaltı hazırlarım,meyve koyarız ortayaa,ayy çok sıcak hiç bişe yiyesim yokkk kafamçokkarıştı

kim yedinci aya girmiş gı:uhm::uhm:

delikafadulden kız edoş araştır bi bakim belki kampanya falan vardır bi vinç alana bi bedava diyee daha ucuza gelir kıı banada lazım bi tane o zaman

he lan bakınam o zaman sana yollarım hemen :roflol::roflol:
pencereden giderik artık doğuma malum kağıdan sığmayacaguk :roflol::roflol: hepsi şu kemiklerim yüzünden anacım çok iriler :roflol::roflol:
:roflol::roflol:
Allah seni napmasın kızz o kaaa deilsin be gülüm
abartıyon haa
gögüslerinden kilolu gibi duruyosun canım

ayy cnmmm pek bi iltifatlısın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mersüü gülüm emme cidden öyleyim yaa şişkoyum iştee lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…