2009 Kasm Anneleri

ben bu ay hesabından bişe anlamıom gı ben şimdi 25 hafta 3 günlüğüm demek oluoki düz hesap 26 dimi ??

her ayda dört hafta var dersek

26/4 = 6.5 etmiomu eee nası oluo ben 6.5 aylıgımda siz yedisiniz

ben nan beğenemedinmii düdükkk kaydirigubbakcemile3

hee geldi aslen ekim anası olan çakma kasım anası :roflol::roflol:
utanmasanız haftaya doğuracaksınız nan :roflol::roflol::roflol::roflol: 7 miş hıhhh

sus kıss :mymeka: ne işin war bakem senin ekim annelerinin topiklerinde :mymeka: utanmıyon dimi iki topiği birden idare etmeye :mymeka:

bana bak duba iki topic mopic yok gıcından element uydurma yolarım senikaydirigubbakcemile

ben bu ay hesabından bişe anlamıom gı ben şimdi 25 hafta 3 günlüğüm demek oluoki düz hesap 26 dimi ??

işte sen 7.ayın içindeydin bizde geldik naniknaniknaniknanik

yanii 6.ay doldu 7.aydan gün alıyoz işteee lülülülülülü

işte sen 7 aydan 15 gun almısın bizde 7. aya bugun girdik

anaaaaaaam yok gıııı sen 6yı bitirdin 7den gün alıyosun.zaten şimdi 26 haftalıksın bacım.

:roflol::roflol:

nolddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuu girdinizzzzzzzzzzzdeeeeeeeeeeeee başınızzzzzzzzzzzzzzz göğemi erdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

nice yedi aylara diyecem olmayacak çatlarsınız 14 ay hamile kalırsanız:roflol::roflol::roflol::roflol:

muredaylan ben 7. aya girdik bacım bugun 6. ay doldu
yani 7. aydan gun almaya basladık

ya bu hafta hesabı daha iyi yaaa uğraşmayın ay hesabıyla

güzelsin bacım opuyorumnanaktan

niye kızıyon kızz gitmedinmii ekim analarına,alın benide aranıza demedinmii :1shok::1shok:

bırak isteyen istediğin aya girsin.amaaaaaaaaan geçende beni rezil ettin sustum.valla yolcam ha kaşınma aaaaaaaaa lülülülülülü

:dilcikar::dilcikar:

:dance:

bana bak duba iki topic mopic yok gıcından element uydurma yolarım senikaydirigubbakcemile

şincik warya üşenmesem gider yazdıklarını bulurum görürsün heee çakma kasım anası senii klava:

anaaaaaaam yok gıııı sen 6yı bitirdin 7den gün alıyosun.zaten şimdi 26 haftalıksın bacım.

nan azıcuk aklımız war onuda bu hesaplarlan harcamayın nan laelaelaelaelae

niye kızıyon kızz gitmedinmii ekim analarına,alın benide aranıza demedinmii :1shok::1shok:

tam olarak öle olmadı şöle oldu dedim karular ben kasım anasıydım ama ekimde pırtlatacam size selamlar ama ben kasım analarıyla takılıom cocugumun burayada bi resmini veririm ekide pırtlarsa oğlumu dışlayanı yolarım dedim :lepi:

bana diyene bak sen kasıma kadar tut o oğlanı içinde ne istersen yapacam :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…