2009 Kasm Anneleri

olsun anam ben ekimdede doğurcak olsam kasım anasıyım :lepi:,gidipte beni aranıza alın dememm :roflol::roflol:
aldattın nan biiziii :mymeka:

eee ne demek oluyoo bu o kadar meraklıysan ekimde pırtlatmaya hadii yürü şekerimmmm ense traşını görelimmmmm :gitme:

olsun anam ben ekimdede doğurcak olsam kasım anasıyım :lepi:,gidipte beni aranıza alın dememm :roflol::roflol:

sus nan düdük bak fena yaparım haaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile zaten sıcak vurmus başımaaa aaa giderim ekimde pırtlatırım orda yazarım kalırsınız burdaaa :umursamaz:

eee ne demek oluyoo bu o kadar meraklıysan ekimde pırtlatmaya hadii yürü şekerimmmm ense traşını görelimmmmm :gitme:

heee ben ense trası olmuom ama başka yerler dersen olabiliüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaaa yaklasıyomusuz gibi geliyo heralde ay hesabı yapınca :dance:
hem millet sorunca hafta hesabından anlamiii

ewet yaa anlamıyolar

ewet demeyiz bizz kaydirigubbakcemile5

ne inkar edecem nan duba valla çeker giderim kalırsın burda yalnız haaaa zaten ekim analarının hepside çakma cıktı hepsi eylül anası :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

sus nan sen yan derdinee,sankim onlarda açmış kolları özgee özgee diye bağırıyooo :roflol:
gitte gör bakalım delüüüü lülülülülülü
bulabilcenmi bizim gibilerinii

sus nan sen yan derdinee,sankim onlarda açmış kolları özgee özgee diye bağırıyooo :roflol:

tabi kızım bekliolar ne sandın nan ahada gidiom kokmuşlar sizi terkediom öz hakiki ekim anası olarak cakma ekim anaları topicine gidion savulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

dimi kız edooşşş şimdi onlar kaynaşmıştır dışlarlar senii eziklerler kaydirigubbakcemile3

tabi kızım bekliolar ne sandın nan ahada gidiom kokmuşlar sizi terkediom öz hakiki ekim anası olarak cakma ekim anaları topicine gidion savulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

hee git gitte görr kaydirigubbakcemile3

dimi kız edooşşş şimdi onlar kaynaşmıştır dışlarlar senii eziklerler kaydirigubbakcemile3

hee laa onlar kankidir garii dedikodunu yaparlar senin artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaa yaklasıyomusuz gibi geliyo heralde ay hesabı yapınca :dance:
hem millet sorunca hafta hesabından anlamiii

he ya sorma.soruyo millet ne kadarlık hamilesin diye 26 haftalık diyom.ben anlamıyom kaç aylık onu söyle diyo.benimde boyunlarına atlayasın geliyo.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…