2009 Kasm Anneleri

5 tane mii :1shok: yok anacım ben bi tane pijama alırım 2 tanede don tamam :lepi:

nan bizim konuşmadığımız b.k yok zemuszemus yok kılıydı tüyüydü fantaaazilerimizi bilem anlatıyossss :roflol:

hee laann,her b.kumuzu anlattık haaa :1ninca::1ninca:
tanıyan yok demi kııı :roflol:

hosbulduk beeeeeeee tugbaa sen napıon delikafadulden naniknanik

hoşgördük bacımm sen nasılsın ben daş gibiyim gııı çalışım durmadan :lepi:

ohhh maaşallah bacım.bizde oğluşla nehire laf yetiştiriyoz işte
he walla ne şehit olursun ne gazi b.k yoluna gitti niyazi olursun :roflol:

banane ben ısıramda sonra.

ben pijama eşofman falan düşünüyom.ya gecelikle evde bile rahat edemiyomki ben.hastanede hiç yapamam.
ben gidiom kokmuş karılarrrr ii akşamlar diyim bariii

hadi get iyi akşamlar şişkooooooo:CüvCüv:

yok anan çölee uzaktan baktımmzemuszemus yanii ayarlasan bu kadar çenesi düşük çatlak karıyı bir araya toparlayamazdık zemuszemus

ben gidiom kokmuş karılarrrr ii akşamlar diyim bariii

nereye gidiyon kızz :gitme: küstün mü yoksamm laelaelaelaelae

:gitme: :gitme: :gitme: karpuz kesecez daha nereyeee :gitme: :gitme:

karpuz mu didinn cokacimcoook

hee bacımgel yiyek gıı :lepi:

hastanede doguma girerken ne giyceksiniz
hem ne oha diyonuzzz kııı
o kaa yatcaz temiz temiz giyinmek lazım degilmi ki

lmaz: hişş öle deme nan kapaturlar bidee :1ninca::1ninca:
ya bee kıyamazlar bize :kedi:
ama ne giycez kızlar yatarken
lazım olack pijama

hee nan bakma sen bunlara ben dogumda gecelık gıycem sexsüüüü birseymı alsam ipek saten neeyım dantellı :roflol: :roflol: :roflol:
eve cıkıncada pıjama cok rahat olur akıntı kan felan gelır eyy etmıssın sıksık degıstırırısın bakma sen bu gacılara yoksa donsuz galırsın sositososito

hımm sezeryan olursa iş değişir.gerçi iki pijama alsak yanımıza hani ne olur ne olmaz diye.normal doğumda ona bilem gerek olmaz bence

kızz kenyaa sen bi sene felanmı yatacan nan :roflol::roflol:
en fazla 2 dene yeter kızz :roflol:

bacım eve gelenı gidenı olmayacak mı nan pantolonmu gıysın garı yatakda hem rahat eder evın ıcınde napsın pantolonu dıkısı felan olcak normal bıle yapsa elleşmeyın garıya cici cici gıysın alkisalkisalkis

hadi ordan nan o geceliklere o kadar para verceniz gidinde bebeze bişeler alın bee :mymeka:
evde hiçmi yok pijamanız neyin :mymeka:

lmaz: hişş öle deme nan kapaturlar bidee :1ninca::1ninca:

şimdiye kadar kapatmadılarsa daha kapatmazlarr zemuszemus yönetim uyuyooo :roflol:

hee bacımgel yiyek gıı :lepi:

sen doğra ben geliyoomm cokacimcoook

anam bizde giyicez pijama falan ama 5 tanede çok be anacımm zaten normal doğum olursa sabah doğursan öğlen cıkarıyolar hangi ara giycen o kaa piajamayıı

anam anlasılan sen bi sene yatacan :roflol::roflol::roflol:

hee bebeğin kırkını hastanede çıkarcak ellaam

bence bi tane pijama bitanede eşofman yeter ya.bide iç çamaşırı falan koyarız oldu bitti işte.yetmezmi

yeter bacım :lepi:

bemim halamın kızı doguma gecelikle gir batar dedi bide yanımda hastaneden cıkarken pijamamı giyerim evdede degiştirmelik düşündümdü cok deil bee CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…