2009 Kasm Anneleri

bemim halamın kızı doguma gecelikle gir batar dedi bide yanımda hastaneden cıkarken pijamamı giyerim evdede degiştirmelik düşündümdü cok deil bee CADIARZU

deıl bacım bunlar sadece hastaneyı dusunuyo evde ne gıysın karu gelenı gıdenı olur yenı yenı yıysın al bacım kırmızı pembe yesıl guzel guzel gıy :teytey:

deıl bacım bunlar sadece hastaneyı dusunuyo evde ne gıysın karu gelenı gıdenı olur yenı yenı yıysın al bacım kırmızı pembe yesıl guzel guzel gıy :teytey:

gıııııı çantaya koyulacak olanlardan bahsediyoz.evde olana kim karışır aboooooowwww.

delüüüüüüüüüüü garuuuuuuuuu :roflol: :roflol: :roflol:
gıııııı çantaya koyulacak olanlardan bahsediyoz.evde olana kim karışır aboooooowwww.
olur mu nan karu hepsunu sörıyıı sadee hastanedekı ıle bııyomu ulennn :sinifsinif:

ulann çatlakkkkkkkkk naniknanik delikafadulden delikafadulden
onlarada alıyoz ama
daha cok anneanesi alıyo onada banada :dance:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nan işte diyom ya evdekine biz ne karışırız.ister pijama giyin ister hiç bişey giymeyin alem hatun.önce hastane için demişti hem.valla ben ev için hiç düşünmedim sonuçta evde giycek şeyler var almam.ya çeyizimde olanlar falanda var ohooooo yeter onlar.

bu arada dün teyzem aramış diyoki doğumdan sonra eve gelince yatman için bi tane göbekli yorgan yapalım.ayyyy göbekli yorganmı kaldı.hem benim düğünümde yapmadılar hiçbişey şimdime akıllarına geldi göbekli yorgan deli oldum.kızlar siz göbekli yorgan falan düşünüyonuzmu

o ne kızz göbekli yorgan ne oliyyy :uhm:

işte eskiden kalma bişey.normal beyaz bi yorgan kılıfı düşün tam ortasındada baklava dilim şeklinde renkli bi saten düşün.işte öyle bişey.bizim orda düğünde falan yaparlar ama bizimkiler benim düğünümde hiçbişeye karışmadıkları için yapmadılar.düğünüme bile gelmediler neyse o konulara girmeyeyim şimdi.işte diyoki teyzem göbekli yorgan yapalım bende dedim ben istemem yeni bi nevresim takımı ohhh daha ne olsun dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…