anam napcanız göbekli yorganı ben taçtan iki tane tertemiz neverim aldım onları sercem yatagıma misss gibin :kedi:
bemim halamın kızı doguma gecelikle gir batar dedi bide yanımda hastaneden cıkarken pijamamı giyerim evdede degiştirmelik düşündümdü cok deil bee CADIARZU
aaa tubişiminki açılmadı yaaa
o ne kızz göbekli yorgan ne oliyyy :uhm:
hadi hatunlar ben kaçtım kocişim gelir birazdan yemek hazırlyam.iyi bakın kendinize
işte eskiden kalma bişey.normal beyaz bi yorgan kılıfı düşün tam ortasındada baklava dilim şeklinde renkli bi saten düşün.işte öyle bişey.bizim orda düğünde falan yaparlar ama bizimkiler benim düğünümde hiçbişeye karışmadıkları için yapmadılar.düğünüme bile gelmediler neyse o konulara girmeyeyim şimdi.işte diyoki teyzem göbekli yorgan yapalım bende dedim ben istemem yeni bi nevresim takımı ohhh daha ne olsun dimi.
dubayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu karikatürrrr
bende kaçar kızlar ıyı akşamlar hepinize Şeniz
açılmıyoooooooo delikafadulden delikafadulden delikafaduldendubayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu karikatürrrr
hee var ondan bendee,emme ben anamda doğuracağım için bi halta yaramıcak.anneme gönderdim ben ölee inanılmaz bi takımım vardı pike anam yaptıydı onu örtecem :lepi:
yorgan örtemem daralırım ayy
açılmıyo yaaaa :sinifsinif:
ayyy üşümem bee klimalı oda ne üşücem kııı
kızlar annemler geldi ben kacıyom gene gelirim by by öptüm sizi
sütün üşür gııı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?