2009 Kasm Anneleri

Kızlar yatmadan bıŞı sorcam
akıntının artması normalmı
hıÇ akıntım yoktu sımdı akıntım oluyor

Kenyaa bende akıntı hep vardı ama sen doktoruna sor bu durumu bu haftalardan sonra hıÇ bıŞeyı atlama

Haftaya doktora sÖlıım o zaman
bende hıÇbıŞım yok hersey ne gÜzel gıdıyo derken
ayagım sısmeye
akıntım olmaya
hemoroıdım azmaya basladı
nazar degırdım kendıme galba

Nazar deĞıl tatlım son dÖnemecte olagan seylermıŞ bunlar ben dÖkÜldÜm hepınızden Önce sımdı sıra sızdee

24 haftalık olunca başlayacağım karar verdim
benim dr biraz dalgın yaa doğurtmayacam ona
başka dr ve hastane araştırcam

aboooww ben 25 haftalık oldum gaaba ama hala başlamadımm -tatlicadiarzu-
yaa kızlar kac kilo aldınız siz 6. ay bitti bugun
mureda bizim senlen aynı galiba
ben 3 kilo aldım su ana kadar
yarım kilosu son 2 günde oldu annem sağolsun zemuszemus
3.5 kilo almış olabilirün
gebelik haftamız aynı canımcım opuyorumnanaktan
7. aya beraber girdik
internette bi arastırma yaptım 6. aydan sora haftada 350 500 gr alınıyor diyo
öyleyse yandık bacım :1shok:
ohaaa haftada 500 alırsak olmaz gıı nettün seen
utanmasanız haftaya doğuracaksınız nan :roflol::roflol::roflol::roflol: 7 miş hıhhh
:roflol: :roflol:
he valla nan ben 6 aylık diyom çünkü 24 haftam bitti 6 ayım bitmiş oldu tamam 7den gün alıyom emmee hala 6 aylığımm haftaya da 6.5 aylık dicemm

günaydınn pıtırcıklarr ve güsell analarıopuyorumnanaktan babamızı işe yolladık evi toparladık ve yine başbaşa kaldık.....

kasılma naıl oluyo yaa ben kasılmayı annayana kadar bebiş doğar gıı bebişin hareketlerini çözene kadar eşşek kadar oldu zaten kafamçokkarıştı
oo hızlısın hee ben heçbişey almadım henüz
gecelik al sen bi tane
orda bişi olunca indiriveriyolarmış pijamayı dımdızlak kalıyomuşun gıı gecelik daha ii oluyomuuş
hastanede doguma girerken ne giyceksiniz
hem ne oha diyonuzzz kııı
o kaa yatcaz temiz temiz giyinmek lazım degilmi ki
ne kaa yatcaz gıı :1shok:
yok nan ne göbeği ne yorganı
şöle hoş bi nevresim alem diyom ben yeter valla
hee var ondan bendee,emme ben anamda doğuracağım için bi halta yaramıcak.anneme gönderdim ben ölee inanılmaz bi takımım vardı pike anam yaptıydı onu örtecem :lepi:
yorgan örtemem daralırım ayy

nan kışın ne pikesi delürdün mü gıı

ANNEMDE BENİ CAYDIRMAYA CALISIYO
BEBEK ZATEN YANINDA YATACAK
SONRA YAPALIM ODASINI DİYE
ASLINDA HAKLI AMA O KADAR ESYA ALIYORUZ NEREYE KOYCAZ :uhm:
bebek benim yanımda yatmıcak ben onun yanında yatcam zemuszemus
en son buna karar verdim odasını ayarlıcam bi de çekyat koycam zaten kocaman yatak oluyo yanında yatarun yatak odasında yer yok beşik için hem odasına da alışmış olur bi müddet sonra sıvışırımm laelaelaelaelae
günaydınn pıtırcıklarr ve güsell analarıopuyorumnanaktan babamızı işe yolladık evi toparladık ve yine başbaşa kaldık.....

günaydın kendimcee ben de işlere başlamadan bi geçmişi okudum gidiyom şimdi :lepi:

hepücüğünüze günaydııınnn a.s. nassınız bakiimm
benim bugün sabah karga kahvaltısınız etmeden kalkmamın sebebi denize gitcek olmam zemuszemus az önce kayınwalıdem aradı denize gidiyolarmış benide çağırdı opuyorumnanaktan bugün yokum yanii özleyin beni olur muu şakkıdı
bu arada gece çok güzel bi rüya gördüm bebeğim doğmuşta onu emziriyodumm ayy o kadar güzeldiki bir ana önce doğsalar artıık yaaaaa

günaydın canlar
gııı kartanesi sen ne zaman geldin ne ettin nasıl geçti günlerin

günaydın canım kolay gelsin size

günaydın oooh git canım sende yüz bende bu haftasonu kaçacam inşallah
yaz bitti daha giremedim denize yaaa
iyi gezmeler canım çok güneşte kalma

günaydın şekerleeer a.s.
arkadasım aradı kahvaltıya ona gidiyorum,sonrada denize gidicem yaa çok sıcak dayanamıyorum bütün gece hep parça parça uyudum.azık serinleyeyim.öptüm hepiniziiii ....opuyorumnanaktan

Günaydın herkese
ay ben sabah erkenden hastaneye gittim aç karnına kan verdim idrar tahlili verdim geldim
tansiyonum düştü aç aç şimdi yedim bişilerde azcık kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…