kocaman bi oda takımı alma bencede ben küçük alcamANNEMDE BENİ CAYDIRMAYA CALISIYO
BEBEK ZATEN YANINDA YATACAK
SONRA YAPALIM ODASINI DİYE
ASLINDA HAKLI AMA O KADAR ESYA ALIYORUZ NEREYE KOYCAZ :uhm:
Kızlar yatmadan bİŞİ sorcam
akıntının artması normalmİ
hİÇ akıntım yoktu sİmdİ akıntım oluyor
Nazar deĞİl tatlım son dÖnemecte olagan seylermİŞ bunlar ben dÖkÜldÜm hepİnİzden Önce sİmdİ sıra sİzdee
problem cıkmasında
artık son 3 ay bütün sikayetlerimiz artacak herrhalde
ben yatar kocisim geldi
iyi gecelerr
24 haftalık olunca başlayacağım karar verdim
benim dr biraz dalgın yaa doğurtmayacam ona
başka dr ve hastane araştırcam
3.5 kilo almış olabilirünyaa kızlar kac kilo aldınız siz 6. ay bitti bugun
mureda bizim senlen aynı galiba
ben 3 kilo aldım su ana kadar
yarım kilosu son 2 günde oldu annem sağolsun zemuszemus
ohaaa haftada 500 alırsak olmaz gıı nettün seengebelik haftamız aynı canımcım opuyorumnanaktan
7. aya beraber girdik
internette bi arastırma yaptım 6. aydan sora haftada 350 500 gr alınıyor diyo
öyleyse yandık bacım :1shok:
:roflol: :roflol:utanmasanız haftaya doğuracaksınız nan :roflol::roflol::roflol::roflol: 7 miş hıhhh
kasılma naıl oluyo yaa ben kasılmayı annayana kadar bebiş doğar gıı bebişin hareketlerini çözene kadar eşşek kadar oldu zaten kafamçokkarıştıhe bu haftalarda karında sertlik vs gibi şikayetlerden doktorunuzu haberdar etceniz bu bir avuç içinizi karnınıza koyacaksınız rahim kasılmanız varmı diye eğer bu kasılma 3 dk sık ve gün içinde sürükli devam ediosa doktora koşcanızzzzzzzzzzzzzz:lepi::lepi:
oo hızlısın hee ben heçbişey almadım henüzkısslar bebişlere bişiler alıyoruz yaa
kendinizede bişiler alıyomusunuz
mesela hastanede doguma giderken ne giyeceksiniz
gecelik mi yoksa pijamamı
ben 5 tane pijama aldım
gecelik daha rahat oluyor dogumda diyorlar
arastırdınız mı
gecelik al sen bi taneohhh maaşallah bacım.bizde oğluşla nehire laf yetiştiriyoz işte
banane ben ısıramda sonra.
ben pijama eşofman falan düşünüyom.ya gecelikle evde bile rahat edemiyomki ben.hastanede hiç yapamam.
hadi get iyi akşamlar şişkooooooo:CüvCüv:
ne kaa yatcaz gıı :1shok:hastanede doguma girerken ne giyceksiniz
hem ne oha diyonuzzz kııı
o kaa yatcaz temiz temiz giyinmek lazım degilmi ki
yok nan ne göbeği ne yorganınan işte diyom ya evdekine biz ne karışırız.ister pijama giyin ister hiç bişey giymeyin alem hatun.önce hastane için demişti hem.valla ben ev için hiç düşünmedim sonuçta evde giycek şeyler var almam.ya çeyizimde olanlar falanda var ohooooo yeter onlar.
bu arada dün teyzem aramış diyoki doğumdan sonra eve gelince yatman için bi tane göbekli yorgan yapalım.ayyyy göbekli yorganmı kaldı.hem benim düğünümde yapmadılar hiçbişey şimdime akıllarına geldi göbekli yorgan deli oldum.kızlar siz göbekli yorgan falan düşünüyonuzmu
hee var ondan bendee,emme ben anamda doğuracağım için bi halta yaramıcak.anneme gönderdim ben ölee inanılmaz bi takımım vardı pike anam yaptıydı onu örtecem :lepi:
yorgan örtemem daralırım ayy
bebek benim yanımda yatmıcak ben onun yanında yatcam zemuszemusANNEMDE BENİ CAYDIRMAYA CALISIYO
BEBEK ZATEN YANINDA YATACAK
SONRA YAPALIM ODASINI DİYE
ASLINDA HAKLI AMA O KADAR ESYA ALIYORUZ NEREYE KOYCAZ :uhm:
günaydınn pıtırcıklarr ve güsell analarıopuyorumnanaktan babamızı işe yolladık evi toparladık ve yine başbaşa kaldık.....
günaydın canım kolay gelsin sizegünaydınn pıtırcıklarr ve güsell analarıopuyorumnanaktan babamızı işe yolladık evi toparladık ve yine başbaşa kaldık.....
günaydın oooh git canım sende yüz bende bu haftasonu kaçacam inşallahhepücüğünüze günaydııınnn a.s. nassınız bakiimm
benim bugün sabah karga kahvaltısınız etmeden kalkmamın sebebi denize gitcek olmam zemuszemus az önce kayınwalıdem aradı denize gidiyolarmış benide çağırdı opuyorumnanaktan bugün yokum yanii özleyin beni olur muu şakkıdı
bu arada gece çok güzel bi rüya gördüm bebeğim doğmuşta onu emziriyodummayy o kadar güzeldiki bir ana önce doğsalar artıık yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?