2009 Kasm Anneleri

GÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canımm

ayy bende bu gece kadar hiiç terlememiştim
çok berbat bi hava var git gir denizine canım elindeki fırsatı iyi değerlendir
bak biz istiyoz ama bulamıyoz
Günaydın herkese
ay ben sabah erkenden hastaneye gittim aç karnına kan verdim idrar tahlili verdim geldim
tansiyonum düştü aç aç şimdi yedim bişilerde azcık kendime geldim
günaydın canım
sonuçların güzel çıkar inşallah canım

günaydın canım
sonuçların güzel çıkar inşallah canım

günaydın canım sanada inşallah güzel çıkar özelliklede kanım iyi çıksın cünkü tekrar serum yemek istemiyorum :1shok:
c.teside hem kontrol hem şeker yüklemesi yapılacak bebişimi göreceğim yani zemuszemus

oohh inşallah bebişini hayırlısıyla görür ve bizlere güzel sonuçlar getirisin bitanem

günaydıııııııııııııııııııııııııııın millet ben geldiiiiiiiiiiiiim:lepi:nasılsınız güzel anneler bebişlerimle gezdim geldim.bu aralar biraz yoğunum ara ara uğrarım

hoşgeldin canım nerelere gittin bakim sen

inşallah canım ay birde özledimki bebişimi varya burnumda tütüyo resmen ya :sinifsinif:

ben dr un yanından çıkınca özlüyom kii
Allah ım hepimizin sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
acep küçük bi ulturason aleti yok mu cepte gezdirilen sürekli baksak delikafadulden

hoşgeldin itekcimmmm gezdin gezdin geldin dimi aman iyi yaptın valla canım stres attın işte

ben dr un yanından çıkınca özlüyom kii
Allah ım hepimizin sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
acep küçük bi ulturason aleti yok mu cepte gezdirilen sürekli baksak delikafadulden

ay keşke olsa öyle bişi ben hiç elimden düşürmem kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin itekcimmmm gezdin gezdin geldin dimi aman iyi yaptın valla canım stres attın işte

ay keşke olsa öyle bişi ben hiç elimden düşürmem kaydirigubbakcemile3

walla öle oldu tatlım yaa birkaç gün bile yetti bana oğluşumunda hoşuna gitti değişiklik.yaaaaaaa bende istiyorum bi usg aleti yaaaaaa tv niyetine oğluşuma bakarım:lepi::roflol:

günaydın kızlaaaarrr a.s.
bugün düne göre daha iyiyim... hihoyyyt

3 doz die biliom ben ilkini oldum 29unda ikinci doğumdan sınra 3 var kartta öle yazıo bu arada asıdan hemen sonra buz koyun üstüne beni dinleyin:lepi:

gı bendede 3 doz görünüyo.ay ben çarşamba gitcem sorarım.

canım benim doktorum ve sağlık ocağındaki hemşire 2 doz dedi... internette baktım şimdi diyorki " 1 Eğer çocukluktaki aşılarınız tam ise ve rapelinizin yapıldığı tarihin üzerinden 10 yıldan dha az zaman geçtiğinden emin iseniz gebelikte bu aşıyı yaptırmanıza gerek yoktur.. 2 Eğer çocukluktaki aşılarınız yapılmamışsa tercihen gebelik öncesinde,bu mümkün değilse gebelikte doktorunuzun önerisine göre toplam 3 doz tetanoz aşısı olmalısınız... 3 eğer rapeliniz yapılmamışsa yada tam hatırlamıyorsanız, gebelikte ilk 3 aylık dönemin sonunda bu aşıyı yaptırmalısınız.."

canım ilk okuyuşta 5 pijama çok gibi geldi ama.... evde de gelen gidenin yanında temiz temiz giymek için iyi olur aslında... fazla mal göz çıkarmaz yerimseniben
ben hastane için yanım a1 gecelik 1 pijama takımı alacağım... hastane çıkışı için de 1 eşofman takımı düşünüyorum...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sabah sabah iyi güldürdün beni :roflol::roflol::roflol:

benim kayınvalidem düğün zamanı yapmıştı sağolsun... çeyiz serilirken onu sermiştik... nostaljik birşey oluyo... ama bence şimdi yapılması gerekli değil...

aaaa fidan dikme olayı çok hoşmuuuuuşşş.. gerçihamile kaldığım tarihlerde eşim kendi yetiştirdiği fidanları köye götürüp dikmişti... ama bebişim için özel olarak dikmedik... biz de doğduğunda dikerizzemuszemusaklıma getirdiğin için sağolasın... Şeniz

bu çok güzel bir düşünce karazeytin...... aslında herkes bebeği için bir fidan dikse ne kaaaa güzel olur.. hem doğaya da bir katkımız olmuş olur dimi kızlar....:1rolleyes: yada bebek şekeri olarak fidan- sertifika dağıtılabilir...

Benzerini koyacagım cünkü sitedeki fotolar acılmadı

ANNEMDE BENİ CAYDIRMAYA CALISIYO
BEBEK ZATEN YANINDA YATACAK
SONRA YAPALIM ODASINI DİYE
ASLINDA HAKLI AMA O KADAR ESYA ALIYORUZ NEREYE KOYCAZ :uhm:

kenya çok hoşuma gitti bu takım... benim de içimde beyaz bir takım alma isteği var...
bende ilk önce odasını almayalım dedim ama sonra bebeğin eşyalarını koyacak yerimiz olmadığı için dolap mecburen alınacak.. eee onu almışken hepsini alıp kuralım dedim...

Kızlar yatmadan bİŞİ sorcam
akıntının artması normalmİ
hİÇ akıntım yoktu sİmdİ akıntım oluyor

canım doktoruna söyle... kültü yaptır gerekirse ihmal etme... ben ikinci defa mantar ilacına başladım şimdi... bi geldi mi gitmek bilmiyo bu illet... geçmiş olsun

kızlaaar izin hakkında bişiler buldum şimdi size bikaç sorum olcekk önce metni okuyun sonra alttaki sorulara ona göre cvp verin bakem

SSK'lı, Bağ-kur'lu ve Emekli Sandığı mensubu anne adaylarının gerekli izni alması için izlemesi gereken prosedür nedir?
Firmanızın muhasebe bölümünden çalıştığınız firmanın hangi sigorta müdürlüğüne bağlı olduğunu öğrenmelisiniz. Firmanın adresine göre doğru kuruma gidilmesi gerekir. Aksi takdirde size işlem yapmazlar.

Doktorunuzdan beklenen doğum tarihini öğrenin. Bu tarihten en fazla 8 hafta öncesini hesaplayın ve randevu almanız gereken günü hesaplayın. Kadın doğum bölümünden herhangi bir doktordan randevu alın.

ışyerinizden aldığınız vizite kağıdı ve sağlık karnesiyle sigorta hastanesine gidin. Doktor doğum tarihi konusunda sizinle aynı fikirde olursa size doğum izin belgesini verecektir. Doktor raporu almadığınız takdirde doğum öncesi izin hakkınızı hukuki olarak kaybedersiniz.

Bu belgeyi saklamanız gerekir. Doğum ücretinizi almak için bu belgeye ihtiyacınız olacak. Ve doğum izniniz bu belgenin verildiği tarihte başlar.

1- doktordan çalışma izin belgesini almak için kendi doktorumuza gidemiyoz mu? o hastane de ssk ile çalışıyo illa ssk hastanesine mi gitmeliyiz?
2-doğum ücreti gene şu salak rapor parası gibi bişeymi yani gidip parayı alıp şirkete mi yatırcaz

canım ben 2.soruya cevap vereyim bizim işyerindeki prosedüre göre maaşını doğumdan sonra ssk dan toplu olarak alıyosun o zaten senin 4 aylık maaşın yani şirkete falan yatırmıyosun

günaydın canlar
gııı kartanesi sen ne zaman geldin ne ettin nasıl geçti günlerin
pazar geldim şeker,
çok güzel geçti adapte olmakta zorlanıyom işeee mafoldumben
GÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kıııızzzz napıyon bakeemm
sen nerdeydin nan itek özledim gıı

kendi dr un da olur diye biliyorum ama emin değilim
ben izin almıyacağım işten ayrılacağım için heeç onlara bakmıyomm
o yüzdende tam bi bilgim yok vallahi

canım ben 2.soruya cevap vereyim bizim işyerindeki prosedüre göre maaşını doğumdan sonra ssk dan toplu olarak alıyosun o zaten senin 4 aylık maaşın yani şirkete falan yatırmıyosun

canım bizim şirketin de rapor konusundaki prosedürü şöle rapor aldığında maaşın kesilmiyor ama sonra sskdan o parayı alıp şirkete vermen gerekiyor büroya sorarım artık heralde doğumda da öle olabilir
bi de ssk hastanesine gidilmesi gerekiyomuş 8 hafta kala onlar vercekmiş çalışma izninii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…