günaydın canımmGÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy bende bu gece kadar hiiç terlememiştimgünaydın şekerleeer a.s.
arkadasım aradı kahvaltıya ona gidiyorum,sonrada denize gidicem yaa çok sıcak dayanamıyorum bütün gece hep parça parça uyudum.azık serinleyeyim.öptüm hepiniziiii ....opuyorumnanaktan
günaydın canımGünaydın herkese
ay ben sabah erkenden hastaneye gittim aç karnına kan verdim idrar tahlili verdim geldim
tansiyonum düştü aç aç şimdi yedim bişilerde azcık kendime geldim
günaydın canım
sonuçların güzel çıkar inşallah canım
günaydın canım sanada inşallah güzel çıkar özelliklede kanım iyi çıksın cünkü tekrar serum yemek istemiyorum :1shok:
c.teside hem kontrol hem şeker yüklemesi yapılacak bebişimi göreceğim yani zemuszemus
oohh inşallah bebişini hayırlısıyla görür ve bizlere güzel sonuçlar getirisin bitanem
günaydıııııııııııııııııııııııııııın millet ben geldiiiiiiiiiiiiim:lepi:nasılsınız güzel anneler bebişlerimle gezdim geldim.bu aralar biraz yoğunum ara ara uğrarım
hoşgeldin canım nerelere gittin bakim sen
inşallah canım ay birde özledimki bebişimi varya burnumda tütüyo resmen ya :sinifsinif:
günaydıııııııııııııııııııııııııııın millet ben geldiiiiiiiiiiiiim:lepi:nasılsınız güzel anneler bebişlerimle gezdim geldim.bu aralar biraz yoğunum ara ara uğrarım
ben dr un yanından çıkınca özlüyom kii
Allah ım hepimizin sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
acep küçük bi ulturason aleti yok mu cepte gezdirilen sürekli baksak delikafadulden
hoşgeldin itekcimmmm gezdin gezdin geldin dimi aman iyi yaptın valla canım stres attın işte
ay keşke olsa öyle bişi ben hiç elimden düşürmem kaydirigubbakcemile3
3 doz die biliom ben ilkini oldum 29unda ikinci doğumdan sınra 3 var kartta öle yazıo bu arada asıdan hemen sonra buz koyun üstüne beni dinleyin:lepi:
gı bendede 3 doz görünüyo.ay ben çarşamba gitcem sorarım.
kısslar bebişlere bişiler alıyoruz yaa
kendinizede bişiler alıyomusunuz
mesela hastanede doguma giderken ne giyeceksiniz
gecelik mi yoksa pijamamı
ben 5 tane pijama aldım
gecelik daha rahat oluyor dogumda diyorlar
arastırdınız mı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada dün teyzem aramış diyoki doğumdan sonra eve gelince yatman için bi tane göbekli yorgan yapalım.ayyyy göbekli yorganmı kaldı.hem benim düğünümde yapmadılar hiçbişey şimdime akıllarına geldi göbekli yorgan deli oldum.kızlar siz göbekli yorgan falan düşünüyonuzmu
bende tüm alımlarımı durdurdum işte
hala kzımmı erkekim mi var bilemiyom
o yüzden bebeme yok cici mici
kendini belli etsin öle cezalı işte
sonra bir başlaycam tam başlaycam
ama bir dikili ağacı var işte bebemin
hamile olduğumu öğrenince kocişim onun için bir fidan almıştı onu dikmiştim
yaşıt olcek işte
sonra demesin bir dikili ağacım bile yok diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benzerini koyacagım cünkü sitedeki fotolar acılmadı
ANNEMDE BENİ CAYDIRMAYA CALISIYO
BEBEK ZATEN YANINDA YATACAK
SONRA YAPALIM ODASINI DİYE
ASLINDA HAKLI AMA O KADAR ESYA ALIYORUZ NEREYE KOYCAZ :uhm:
Kızlar yatmadan bİŞİ sorcam
akıntının artması normalmİ
hİÇ akıntım yoktu sİmdİ akıntım oluyor
günaydın kızlaaaarrr a.s.
bugün düne göre daha iyiyim... hihoyyyt
1- doktordan çalışma izin belgesini almak için kendi doktorumuza gidemiyoz mu? o hastane de ssk ile çalışıyo illa ssk hastanesine mi gitmeliyiz?
2-doğum ücreti gene şu salak rapor parası gibi bişeymi yani gidip parayı alıp şirkete mi yatırcaz
pazar geldim şeker,günaydın canlar
gııı kartanesi sen ne zaman geldin ne ettin nasıl geçti günlerin
günaydın kıııızzzz napıyon bakeemmGÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen nerdeydin nan itek özledim gııgünaydıııııııııııııııııııııııııııın millet ben geldiiiiiiiiiiiiim:lepi:nasılsınız güzel anneler bebişlerimle gezdim geldim.bu aralar biraz yoğunum ara ara uğrarım
1- doktordan çalışma izin belgesini almak için kendi doktorumuza gidemiyoz mu? o hastane de ssk ile çalışıyo illa ssk hastanesine mi gitmeliyiz?
2-doğum ücreti gene şu salak rapor parası gibi bişeymi yani gidip parayı alıp şirkete mi yatırcaz
canım ben 2.soruya cevap vereyim bizim işyerindeki prosedüre göre maaşını doğumdan sonra ssk dan toplu olarak alıyosun o zaten senin 4 aylık maaşın yani şirkete falan yatırmıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?