2009 Kasm Anneleri

kendi dr un da olur diye biliyorum ama emin değilim
ben izin almıyacağım işten ayrılacağım için heeç onlara bakmıyomm
o yüzdende tam bi bilgim yok vallahi

ooh ne güzel valla böle dertlerin yok ooff şu ssk prosedürlerinden nefret ediyooomm
hiç bi ssk işi tıkır tıkır yürümüyo yaaa

kendi dr un da olur diye biliyorum ama emin değilim
ben izin almıyacağım işten ayrılacağım için heeç onlara bakmıyomm
o yüzdende tam bi bilgim yok vallahi

ay ne güzel valla canım imkanım olsada bende çalışmasam ama çalışmak zorundayım malesef

her şirket farklı demek canım

ooh ne güzel valla böle dertlerin yok ooff şu ssk prosedürlerinden nefret ediyooomm

ay ssk işlerinden bende nefret ediyorum
hatta daha gecen aydan raporum var hala gidip almadım paramı

zaten ben şuanda sözleşmeliyim canım doğumdan önce ayrılacam
bakalım bebiş biraz büyüsün tekrar döneceğim ihtiyaç olursa büyük bi ihtimallede olur
diye düşünüyorum kısmet artık bende ne zaman ayrılsam diye düşünüyorum
ağustos 14 de bu kursum bitiyo
eğer devam etmek istersem yenisini açtığımda bayramdan sonraya kadar çalışmam gerkecek kararsız bi durumdayım kociş bi daha açma kurs diyo ama bende evde boş durmak istemiyom nasıl olsa yarım gün 11 de ders bitiyoo rahatım ama bakalım son durum neyi gösterecek

ben kaçar canla öğle yemeğine kayınbabam gelcek eve gidip yemek yapcam daha
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar uzun bir tatilden geldim tam dinlendim derken dün ayrıntılı ultrasonum vardı. ve dr. risk var dedi. yapılan ikili testimdeki ense kalınlığı ölçmünün hatalı bir ölçüm olduğunu söyledi. bu ölçüme göre yorum yapılmaz dedi. ayrıca bebeğimin kalp kapakçığının bir kasında kireçlenme olduğunu söyledi bu normal bebeklerin %5,nde olurmuş ve doğumdan sonra geçermiş. Ancak down sendromlu bebeklerin % 20 sinde olurmuş. birde normalde 22+6 haftalığım regl ye göre ama en başından beri 1 hafta geriden takip ediyor bebek yani 21+6 ama bebeğin kafası 22 haftada bacak boyu oranı ise kafaya göre 21 haftada görünüyormuş. buda normal bebeklerin %5inde down sendromlu bebklerin %20 sinde olurmuş. amniyosentes önerdi. bu arada fehmi yazıcıoğluna gittim ben. kafayı yemek üzereyim. Aldırmıycaksan amniyosentez yaptırma dedi. ben nasıl kıyarım bebeğime. hem büyük olasılıkla bir şey yoktur ama riskleri söylemem gerek dedi. Kafayı yicem kızlar ne olur bu durumda olan kimse varmı

ay ne güzel valla canım imkanım olsada bende çalışmasam ama çalışmak zorundayım malesef
ay ssk işlerinden bende nefret ediyorum
hatta daha gecen aydan raporum var hala gidip almadım paramı
al benden de o kadar benim de raporum var şirket kesmedi parayı ama gidip alıp onlara ödemem lazım arayana kadar gitmicem yaa çok sıkıntılı

ne güzel yaa istediğinde dönebiliyosan süper ben bıraksam bi daha giremeyebilirim kafamçokkarıştı
yarım günse valla devam et tabi sağlığını sen bilirsin ama ben 3 hafta kalıncaya kadar çalışmayı düşünüyom yorucu olcak heralde biraz ama napalımm

amniyosentez yaptıran arkadaşlar vardı. Ama onlar çok erken yaptırmıştı. Kafayı yemek üzereyim

canım umarım hiçbişey yoktur hatta inanıyorum bişi yoktur
dr. haklı eğer bişi varsa aldıracaksan yaptır amniyosentezi bu haftalarda amniyosentezin riski nasılmış ona göre karar ver canımm

canım çok geçmiş olsun
ben amniyosentez yaptırdım hem 2 li hem 3 lü sonucumda risk çıktığı için yaptırmıştım allaha şükür herşey iyi çıktı ben aslında yaptırmamayı düşünüyodum sonuçta rabbim bana bu evladı verdi allah korusun bişi olsa onu nasıl aldırırdım hep böyle düşündüm sonra rahatsızlandım acıllere falan gıttım bebekliğimde kaptığım romatizma mikrobu yeniden nüksetti kan değerlerim sıfırdı resmen ve bebeğe herhangi birşey olup olmadığı konusunda bu kez kafamız kurcalandı hasta halimle bir anda yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım 3 gün sonrada sonuçlarımı aldım en önemli olan sonuçları yani geri kalanını daha sonra aldım allahıma binlerce şükür bebeğim gayet sağlıklı
sende içini ferah tut canım allahın izni ile bebeğin gayet sağlıklı olacak

kendi doktoruna da gidebilirsin herhalde... bilgim yok ama mantıken öle olması lazım... ayyy ben de hiç bişe bilmiyom ne kadar cahilemmm
bende 10 gün raporluydum maaşımda 5 ytl kesildi... ben hiç bilmiyom bu işleri valla... sormadım da ne yapılacağını am abişe yapılacak olsa söylerlerdi herhalde dimi...

hayırdır canım senin neyin vardı rahatsızlığın neydi

aseba çok şükür sağlık sorunum yoktu canım... dün moralim yerlerdeydi de bugün iyiyim...

canım geçmiş olsun... doktorun haklı kesinlikle aldırmam diyorsan boşuna kendini yorma ve riske atma.... ama illaki yaptırıcam diyorsa araştırıp bu işi başarıyla yapan bir uzman bulabilirsin...

maşallah Rabim sağlıkla kavuştursun canım yaa. Ama sen yaptırdığında epey geri haftalardaydın yanlışmı hatırlıyorum. bir de nerde yaptırdın.??? Rabbime emanetler. Ne denir ne yapılır. İnşalah birşeyi yoktur meleğimin ağlamadan duramıyorum ağladıkça oda hissedip üzülüyo diye dahada kahroluyorum

allah razı olsun canım ben daha erken yaptırdım canım sanırım 17 veya 18 haftalardaydım tam hatırlamıyorum ama haziranın 6.da yaptırmıştım
ben g.o.paşada özel bilge yıldız tabya hastanesinde Dr.Akın varlık a yaptırdım canım.
sen lütfen ağlama bebeğinde üzülmesin dua et allahın izni ile bak göreceksin bebeğin çok sağlıklı olacak.

inşallah inşallah sağlıkla kavuşurum meleğime ama ağlamama engel olamiyorum içim yanıyor sanki. İçimden bir his yok birşyei diyor ama acabada içimi kemiriyor. Allahım sağlıkla sıhhatle versin inşallah herkese banada.:Saruboceq::Saruboceq:

canım geçmiş olsun. içini rahatlatacaksa istenilen testi yaptır. eminim bir şey yoktur ama en azından kafan rahat olur. geri kalan zamanın keyfini süre süre geçirirsin.

birde hamilelik en güzel süreç derler. güzel olmasına çok güzelde, insanın sürekli bebeği için endişelenmesi çok zor. Rabbim hepimize kolaylık versin. çoğu gitti azı kaldı. Hayırlısıyla sagsalim tamamlayalım inşallah.

hehehehee, sen bebekleri aptal sanıyon herhal. senin odasınki varlığına ve kokuna bir alışşın biraz zor sıvışırsın.kaydirigubbakcemile3

sağol canım. dimi ya dr. aldırmıycaksan yaptırma dedi ama bu sürecin daha sağlıklı geçmesi için de yaptırmak gerekmezmi Allahım insan ne kadarda bocalıyor. Aklım karmakarışık oldu. Umarım Rabbim doğruya yönlendirsin

Günaydın Fıstıklar ve Fıstık içleri a.s. a.s.

Kedi79 bizde geçen aylarda yaptırdık çok şükür temiz çıktı.Yaptırıp yaptırmamaya eşinizle karar verin ama içiniz rahat yazmışsınız içinizden gelen sesede daima güvenin inanın..Bildiklerimden biri bebekler 1 hafta öncesi sonrası gelişimi değişebiliyor buda oldukça normal sayılıyor zaten 1 hafta önce sonra doğum olayı herzaman vardır ve doktorlar sürekli bahsederler bunlar.ınşallah sizinde herşey yolunda ve çok güzel çıkacak..
Üzülüp ağlamayın lütfen dua edin bol bol ve 22 haftalık iyice hissediyor konuşun onunla a.s. a.s.

canim yaa insallah bisey yoktur yavrunda baska bir doktora daha göster sonuclarini hemen birkisinin lafiyla harap etme kendini lütfen.amniyosentez 20.haftay akadar yapiliyo diye duymustum ama eger gerekliyse kesinlikle yaptir yoksa doguma kadar icin icini yer....doktorda sacmalamis yani hem aldirmicaksan yaptirma demis hemde bisey cikmayacaktir demis..kesinlikle baska doktora görün
gecmis olsun

sanırım yaptırıcaz ama okuduğum kadarıylada geç kalınmış bir durumdayız. Umarım içimizden gelen his bizi yanıltmaz. dua hiç dilimden düşmüyorrki Yavrumu isterken bile hep hayırlı ve sağlıklı evlat istedim. Allaha emanet İnşallah herşey yolundadır çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…