2009 Kasm Anneleri

günaydin kasim kuzucuklarinin anneleri
nasilsiniz bakemm
sabah kahvaltida ihlamur ictim icinede limon sIktim simdi basim dönüyo tansiyonum düstü galiba dünde 120 - 60 cikti doktorda, bugün babamizla kizimiza mobilya bakmaya gitcektik ama bu sekilde yürüyemen herhalde ....
bu arada dün doktordaydik yine uzunca bir ultrason yapti doktor herseyini gördük kizimizin cok saglikli masallah....gelisimi cok güzel dedi ..27.haftada da 3D yada 4D yaptirmak icin randevu aldik
hic 3D yaptran oldumu ekleseler resimlerini de görsek bebeklerinin gercek hallerini

canım çok sağol dr. bence bişey çıkmaz ama bu riskide söylemek zorundayım dedi. Bende amniyosentezi 18. haftaya kadar diye duydum ve okudum. ayrıntılı için gittiğim dr.da sıradan bir dr. değil aslında süleymaniye doğum evinin klinik şefi ben özeline gittim. Ama sanırım daha iyi bu konuda uzman bir dr. bulmalıyım. varmı bildiğiniz birileri. ben arkadaşımın dr. undan randevu aldım medical park göztepede gökmen bey var ondan ama başka daha uzman birilerine de gitmek istiyorum

kedi79 cum nolursun üzülme dualarımız seninle daha şimdiden umutsuzluğa kapılma allah bebişlerimizi bize bağışlasın sağlıkla sıhhatle dünyaya gelicekler bak göreceksin...sen yeterki içini ferah tut en kısa zamanda başka doktora git görün bakalım...

ben türkiyede degilim ama eminin ordaki arkadaslar sana yardimci olacaklardir...benim fikrim kesinlikle bir kisinin lafiyla hareket etme okadar cok care varki....bana doktorum riskleri anlatirken eger amniosentez icin gec kalinmissa anne karninda bebege müdahele edilebilio, tip cok ilerledi demisti....ille onu aldirmak sart degil saglikli oldugunu ögrenmenin birsürü yolu daha varmis....topikte paylas sana yardimci olacak birileri cikar
yeni konu ac hatta arada kaynamasin
allah yardimcin olsun

Allah razı olsun canım benim. Amin Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah. Şimdi atıl yükselden randevu almaya çalışıyorum. umarım alırım.

Rabbim hepinizden razı olsun.:Saruboceq:

günaydın kızlar... kenya dün bana destek çıkmışsın sağol, ancak bitirdim okumayı:) hemoroid ne fena şeymiş! dün gece şişlik yok oluverdi bu sabah da daha yok ben hep kalacak sanıyordum ondan bayağı mutsuzdum: saflık işte, ama geçiyormuş herhalde.
sabah aç karnına ılık su içtim demir ilacını da aldım dr emilimi daha iyi oluyor dedi çünkü içime sinmezdi başka türlüsü. kayısı yedim.
ama kızlar benim de sağ tarafımda karnımda leğen kemiğimin üstünde bir ağrı var çok hafif bir ağrı bu, dün gece vardı uyuyunca geçer dedim normaldir uyudum sabah eşimi geçirdim hala ağrıyor gene yattım uyudum hala tatlı bir ağrı var çözemedim. normaldir diye düşünüyorum.
kedi 79 arkdaşlar çok haklı, başka dr.lara da danışmalısın hem dr sadce ihtimal demiş testler yüzde yüz güvenli değil ki testte sorunlu çıkıyor çocuk gayet normal doğabiliyor testte sorunsuz çıkıyor (Allah korusun yavrularımızı) ama sorunlu doğabiliyor hem dr.un dediği ihtimaller de çok düşük korkma bence bol bol dua et canım.

canım dünden beri deliye döndüm araştırmadığım yer kalmadı. bu işin en iyisi Atıl yükselmiş. ama randevu bulmak okadar zorki Sağolsun ordaki kadın yardımcı olmaya çalışıyo ben sizi arıycam dedi. Bakalım cevap bekliyorum. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. :Saruboceq:

Sağol canım bol bol dua ediyorum zaten. Rabbime emanetler kuzucuklarımız. ama acaba yokmu o acaba öyle bir kemiriyorki Allahım yaşatmasın kimselere.

kedi79 canım için içini kemirmesin istiyosan hamileliğin güzel geçsin istiyosan yaptır için rahat olur en azından herşey temiz çıkacak çünkü ben eminim sende emin ol bebeğinin sağlıklı olduğuna.
birde arkadaşların dediği gibi bir kaç dr a daha görün derim ben 3 dr a görünmüştüm ve 3 üde aynı fikirde olduğu için yaptırdım canım

canım iş yerinden i yerine farklılık gösteriyor bazısı maaşı kesiyormuş direk sen paranı sskdan alıyomuşsun ama 5 lira kesilmiş yaa sen de 10 güne süper vallaaa
bizimkinde de maaş kesilmiyo ama işyeri kendi veriyo parayı ssknın karşılaması lazım aralarında halletseler olmazmış gibi kendimiz gidip elden parayı alıp şirkete veriyoz ne salak iş bu yaaa
ayy haklısın yaa zaten bişey çıkmıcak yapıp rahatlasan çok daha iyi onuçta hergün böyle beklemek çok zor
kordosentez herneyse bi riski var mı acaba onu iyi araştırman lazım
bence bi dr.a daha ayrıntılıya git
benim bebişin de kafa, organ falan hepsi tıpatıp aynı hafta diildi arada gün farkları vardı iki dr. da bi problem yok dedi
hehehehee, sen bebekleri aptal sanıyon herhal. senin odasınki varlığına ve kokuna bir alışşın biraz zor sıvışırsın.kaydirigubbakcemile3
hadi yaaa -tatlicadiarzu-
hiç yatmıım o zaman yanında :1shok:
yaa nasıl ayırcaz peki sooraaa

kedi 79 bebeklerin çoğu sağlıklı doğar endişelenmeni anlıyorum ama rahat olmaya çalış bebeğin de hissediyor çünkü

selam kuzucukların anneleri opuyorumnanaktan napıyosunuz bakalım ??

biz dün dr.a gittik kızımı gördümmm :asigim: bu hafta ayaklarım yere basmaz artık :)
638 g olmuş... kemikleri daha şimdiden uzun, uzun boylu bi kız olucak dedi dr. amcası.... ayyy annesine çekicek meleğim :asigim: ama 155 lik babaannesi üzülücek ona çeksin boyu diye dua ediyodu :roflol:
şeker yüklemem de yapıldı...ne iğrenç bişeymiş o yaa...kan ve idrar tahlilleri de...sonuçları perş alıcam...inş bişey çıkmaz...cumt sabah da gene çanakkale yolcusuyum...

kızlar yaa ben daha ne hastane çantası hazırladım ne bişey aldım kızıma... benim kaynanalar getirmiş bişeyler o kadar... biberon da emzikdi hiçbişey almadım... ne zaman almak lazım...eylül başına bıraksam geç mi oluyo yaa panik oldum birden...

bi de hastane çantasına neler koyucaksınız ?? ayy bunu bari hazırlayıp da mı gitsem ???

bir yandan da çalışmya çalışıyorum kafamı nekadar verebiliyosam artık. ikinci bir dr bencede şarttı inşallah atıl yükselden alırım randevu ve oda yaptır derse yaptırıcam. ınanıyorum inşallah birşeyi çıkmıycak meleğimin. Hepinizden Allah razı olsun kızlar sağlıkla sıhhatle kavuştursun meleklerinize Rabbim

şekercik,karakız ne yisekkiii gııııııı bide tatlılar yazıp görsellerden aratıyom daha çok canım çekio eziyete bak kaydirigubbakcemile3

canm şeker yüklemesi nasıl yapılıyor ki neden iğrenç? ben de ağustosun 1',nde yaptırcam

maaşallah kızına:) sağlıkla doğar inş.
hastane çantasını ben haftaya hazırlıcam eşyaları da haftaya alıcam annem gelcek onunla beraber gidip alıcaz. eksikleri de sonra tamamlamyı düşünüyorum aslında ben erken diyordum ama annem olmaz kızım erken filan değil ya erken doğarsa nolcak dedi bir de ileride daha da ağırlaşır rahat gezemezsem diye düşündüm. haftaya alıcam bence sen de al erken değil 7. aydasın bak artık.

kedicim geçmişi okumamıştım şimdi gördüm canım....

bu durumda ne denir bilmiyorum içini ferah tut nolur...bol bol dua et...allah hamilelerin duasını kabul edermiş hepimiz de dualarımızla yanındayız biliyosun....

eğer dr arıyosan benim dr.um gerçekten çok çok iyi... istersen yardımcı olabilirim... bana kalırsa mutlaka bi git danış derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…