- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
canim yaa insallah bisey yoktur yavrunda baska bir doktora daha göster sonuclarini hemen birkisinin lafiyla harap etme kendini lütfen.amniyosentez 20.haftay akadar yapiliyo diye duymustum ama eger gerekliyse kesinlikle yaptir yoksa doguma kadar icin icini yer....doktorda sacmalamis yani hem aldirmicaksan yaptirma demis hemde bisey cikmayacaktir demis..kesinlikle baska doktora görün
gecmis olsun
ben türkiyede degilim ama eminin ordaki arkadaslar sana yardimci olacaklardir...benim fikrim kesinlikle bir kisinin lafiyla hareket etme okadar cok care varki....bana doktorum riskleri anlatirken eger amniosentez icin gec kalinmissa anne karninda bebege müdahele edilebilio, tip cok ilerledi demisti....ille onu aldirmak sart degil saglikli oldugunu ögrenmenin birsürü yolu daha varmis....topikte paylas sana yardimci olacak birileri cikarcanım çok sağol dr. bence bişey çıkmaz ama bu riskide söylemek zorundayım dedi. Bende amniyosentezi 18. haftaya kadar diye duydum ve okudum. ayrıntılı için gittiğim dr.da sıradan bir dr. değil aslında süleymaniye doğum evinin klinik şefi ben özeline gittim. Ama sanırım daha iyi bu konuda uzman bir dr. bulmalıyım. varmı bildiğiniz birileri. ben arkadaşımın dr. undan randevu aldım medical park göztepede gökmen bey var ondan ama başka daha uzman birilerine de gitmek istiyorum
kedi79 cum nolursun üzülme dualarımız seninle daha şimdiden umutsuzluğa kapılma allah bebişlerimizi bize bağışlasın sağlıkla sıhhatle dünyaya gelicekler bak göreceksin...sen yeterki içini ferah tut en kısa zamanda başka doktora git görün bakalım...
ben türkiyede degilim ama eminin ordaki arkadaslar sana yardimci olacaklardir...benim fikrim kesinlikle bir kisinin lafiyla hareket etme okadar cok care varki....bana doktorum riskleri anlatirken eger amniosentez icin gec kalinmissa anne karninda bebege müdahele edilebilio, tip cok ilerledi demisti....ille onu aldirmak sart degil saglikli oldugunu ögrenmenin birsürü yolu daha varmis....topikte paylas sana yardimci olacak birileri cikar
yeni konu ac hatta arada kaynamasin
allah yardimcin olsun
günaydın kızlar... kenya dün bana destek çıkmışsın sağol, ancak bitirdim okumayı:) hemoroid ne fena şeymiş! dün gece şişlik yok oluverdi bu sabah da daha yok ben hep kalacak sanıyordum ondan bayağı mutsuzdum: saflık işte, ama geçiyormuş herhalde.
sabah aç karnına ılık su içtim demir ilacını da aldım dr emilimi daha iyi oluyor dedi çünkü içime sinmezdi başka türlüsü. kayısı yedim.
ama kızlar benim de sağ tarafımda karnımda leğen kemiğimin üstünde bir ağrı var çok hafif bir ağrı bu, dün gece vardı uyuyunca geçer dedim normaldir uyudum sabah eşimi geçirdim hala ağrıyor gene yattım uyudum hala tatlı bir ağrı var çözemedim. normaldir diye düşünüyorum.
kedi 79 arkdaşlar çok haklı, başka dr.lara da danışmalısın hem dr sadce ihtimal demiş testler yüzde yüz güvenli değil ki testte sorunlu çıkıyor çocuk gayet normal doğabiliyor testte sorunsuz çıkıyor (Allah korusun yavrularımızı) ama sorunlu doğabiliyor hem dr.un dediği ihtimaller de çok düşük korkma bence bol bol dua et canım.
canım iş yerinden i yerine farklılık gösteriyor bazısı maaşı kesiyormuş direk sen paranı sskdan alıyomuşsun ama 5 lira kesilmiş yaa sen de 10 güne süper vallaaakendi doktoruna da gidebilirsin herhalde... bilgim yok ama mantıken öle olması lazım... ayyy ben de hiç bişe bilmiyom ne kadar cahilemmm
bende 10 gün raporluydum maaşımda 5 ytl kesildi... ben hiç bilmiyom bu işleri valla... sormadım da ne yapılacağını am abişe yapılacak olsa söylerlerdi herhalde dimi...
ayy haklısın yaa zaten bişey çıkmıcak yapıp rahatlasan çok daha iyi onuçta hergün böyle beklemek çok zoraslında internette 18. haftaya kadar amniyosentez diyo sonrasında kordosentez gibi birşey yazıyordu. Nasıl kıyarım ona hem Allahım verdi o canı almak bana düşmezki. :çok üzgünüm: Ama yaptırmazsamda 3,5 ay daha bu stresle nasıl geçer ozaman bebeğime daha çok zarar vermezmiyim diye düşünüyorum. ne yapacağım bilemiyorum
hadi yaaa -tatlicadiarzu-hehehehee, sen bebekleri aptal sanıyon herhal. senin odasınki varlığına ve kokuna bir alışşın biraz zor sıvışırsın.kaydirigubbakcemile3
canım hep tatlı istiyo hep tatlı istiyo :bbo:
canım hep tatlı istiyo hep tatlı istiyo :bbo:
selam kuzucukların anneleri opuyorumnanaktan napıyosunuz bakalım ??
biz dün dr.a gittik kızımı gördümmm :asigim: bu hafta ayaklarım yere basmaz artık :)
638 g olmuş... kemikleri daha şimdiden uzun, uzun boylu bi kız olucak dedi dr. amcası.... ayyy annesine çekicek meleğim :asigim: ama 155 lik babaannesi üzülücek ona çeksin boyu diye dua ediyodu :roflol:
şeker yüklemem de yapıldı...ne iğrenç bişeymiş o yaa...kan ve idrar tahlilleri de...sonuçları perş alıcam...inş bişey çıkmaz...cumt sabah da gene çanakkale yolcusuyum...
kızlar yaa ben daha ne hastane çantası hazırladım ne bişey aldım kızıma... benim kaynanalar getirmiş bişeyler o kadar... biberon da emzikdi hiçbişey almadım... ne zaman almak lazım...eylül başına bıraksam geç mi oluyo yaa panik oldum birden...
bi de hastane çantasına neler koyucaksınız ?? ayy bunu bari hazırlayıp da mı gitsem ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?