şekercik,karakız ne yisekkiii gııııııı bide tatlılar yazıp görsellerden aratıyom daha çok canım çekio eziyete bak kaydirigubbakcemile3
canm şeker yüklemesi nasıl yapılıyor ki neden iğrenç? ben de ağustosun 1',nde yaptırcam
maaşallah kızına:) sağlıkla doğar inş.
hastane çantasını ben haftaya hazırlıcam eşyaları da haftaya alıcam annem gelcek onunla beraber gidip alıcaz. eksikleri de sonra tamamlamyı düşünüyorum aslında ben erken diyordum ama annem olmaz kızım erken filan değil ya erken doğarsa nolcak dedi bir de ileride daha da ağırlaşır rahat gezemezsem diye düşündüm. haftaya alıcam bence sen de al erken değil 7. aydasın bak artık.
kız deli misinnnn niye canını istetiyorsun. ya bebişin de canı çekerse nolcak
kedi 79 böyle düşün olumlu olcak sonucu merak etme inş alırsın randevuyu.
kızlar ben ağlıyorum deminden beri. tuvalete gittim şişlik gene çıkmış, bir damla bile sayılmaz ama kan da var çok moralim bozuldu bugün çıkmadı herhalde atlattım diyordum hep her gün böyle çıkacak mı bu yayürüyemiyorum oturamıyorum
kedicim geçmişi okumamıştım şimdi gördüm canım....
bu durumda ne denir bilmiyorum içini ferah tut nolur...bol bol dua et...allah hamilelerin duasını kabul edermiş hepimiz de dualarımızla yanındayız biliyosun....
eğer dr arıyosan benim dr.um gerçekten çok çok iyi... istersen yardımcı olabilirim... bana kalırsa mutlaka bi git danış derim....
sağol canım. Dr.un kim ben hala bir dr. bulamadım kendime de danışabileceğim bir dr.um bie yok :çok üzgünüm:
ayy şekercik hiç sorma iğrenç bişey içiriyolar... kaynar şeyin içine bi de buz koymuşlar..üstünü içtim soğuktu fena diildi...dibinden birden sıcak sıcak gelmeye başladı nasıl midem bulandı...başka bişey için olsa hayatta içmezdim konu bebiş olunca herşey vız geliyo opuyorumnanaktan
neler koyucaz peki çantaya ?? ben de bugün çıkıp pijama bakayım o zaman... ayy bebişe de almak lazım bişeyler... :bbo:
ne çıktı yaaa ????????
ayy geçmişi okumayınca da böyle oluyo işte....
canım her zaman gitmesen bile bu konuyla ilgili danışmak için mutlaka git bence ... prof. lemi ibrahimoğlu... çapada hoca... muyenehanesi nişantaşında...
ne bileyim hemşire bana limon getir? dedi anlamadım bir şey. ayy fena oldu midem bak...
valla ben doğum çantasına:
anne için; dr kontrollerinin bulunduğu bir dosya, 2 gecelik 2 pijama (önden düğmeli), şal (hırka veya sabahlık da olabilir) terlik, 5 külot, atlet, 3 sütyen (önden açılanlardan alıcam), 3 çorap, ufak havlu, taç, tarak, toka, deodorant, bepanthol, diş fırçası, macun, sabun, ped veya hasta bezi, göğüs kremi, göğüs pedi, mendil, for. makinesi, tel şarjı, kolonya eşofman ve kirli torbası (bunları ayrı bir çanta yapıcam)
bebeğe: 2 body (çıtçıtlı), 2 tulum, 2 çorap, 2 ağız mendili, 2 pijama altı, eldiven, şapka, takım (hastane çıkışımda bunlar var zaten) yelek, hırka, battaniye, bez, pamuk veya ıslak mendil, portbebe, havlu, önlük, patik, biberon, çarşaf
babaya: eşofman, terlik, diş fırçası, deodorant, çorap, çamaşır, tel şarjı
bunları kadınlar kulübünden tek tek not aldım ben.
ühüüü iki gündür hemoroid denen şey var başımda. daha önce hiçbir şeyim yoktu. .çok acıyor ya
canım şimdi bende çapanın hocalarından atıl yükselden randevu almaya çalışıyorum eğer alamazsam ona giderim. telefonunu verebilirmisin sana zahmet
ayyy inanmıyorum yaaa bu kadar çok mu ?????
2 gecelik iki pijamayı ne zaman giycez yaa... pufff içim daraldı bak...ben hemen gidip birazını almaya çalışayım bugün....
ayy canım geçmiş olsun.... allah yardımcın olsun((
canım atıl beyi bilmiyorum ama ben çok araştırmıştım... gerçekten de çok memnunum...
tel noları :
212 234 25 91 ------- 212 233 19 13
faydam olursa ne mutlu bana...
canm sağol öncelikle. inş geçer bir an önce
bunların hepsi abartılı mı acaba diyorum daha anneme sormadım istersen sen doğum yapmış bir tanıdığına sor da öyle koy. ama bazıları pijama rahat diyor bazıları gecelik... bir de hastane veriyormuş zaten listeyi. herhalde kanama filan olursa değiştirmek için yedek götürülüyor ama ben bir gecelik alabilirim, pansumanda tümden açacaklar her yerim görüncek
bana da pijama daha mantıklı geliyo...
neyse dur bakim bugün çıkayım da bişeyler bakayım .... öptümmm ............
valla ben doğum çantasına:
anne için; dr kontrollerinin bulunduğu bir dosya, 2 gecelik 2 pijama (önden düğmeli), şal (hırka veya sabahlık da olabilir) terlik, 5 külot, atlet, 3 sütyen (önden açılanlardan alıcam), 3 çorap, ufak havlu, taç, tarak, toka, deodorant, bepanthol, diş fırçası, macun, sabun, ped veya hasta bezi, göğüs kremi, göğüs pedi, mendil, for. makinesi, tel şarjı, kolonya eşofman ve kirli torbası (bunları ayrı bir çanta yapıcam)
bebeğe: 2 body (çıtçıtlı), 2 tulum, 2 çorap, 2 ağız mendili, 2 pijama altı, eldiven, şapka, takım (hastane çıkışımda bunlar var zaten) yelek, hırka, battaniye, bez, pamuk veya ıslak mendil, portbebe, havlu, önlük, patik, biberon, çarşaf
babaya: eşofman, terlik, diş fırçası, deodorant, çorap, çamaşır, tel şarjı
bunları kadınlar kulübünden tek tek not aldım ben.
ya kızlar sezeryan için pijama almak daha mantıklı dimi
sekercik bu süper bi listeymis yaa bende düsünüyodum hastane cantasina acaba neler koyulur diye gercekten yazdigini gördügüm iyi oldu.aslinda bu yazilanlarin cogu hastnede bulunuyo burda ama istege bagli kendi seylerinide götürebilirsin tabiki...ben pijamalarimi almistim bebek hastene cikislarini da aldim geriye demekki ufak tefek evde bulunan seyler kalmis hemen hepsini yaziyorum not defterinea.s.
geldim canım valla bende sizleri çok özledim:1hug:pazar geldim şeker,
çok güzel geçti adapte olmakta zorlanıyom işeee mafoldumben
günaydın kıııızzzz napıyon bakeemm
sen nerdeydin nan itek özledim gıı
canım hiç moralini bozma dr.dediği gibi aldırmayacaksan yaptırma diyeceğim ama bu seferde devamlı aklın onda olacak.inş.birşey yoktur:Saruboceq:merhaba arkadaşlar uzun bir tatilden geldim tam dinlendim derken dün ayrıntılı ultrasonum vardı. ve dr. risk var dedi. yapılan ikili testimdeki ense kalınlığı ölçmünün hatalı bir ölçüm olduğunu söyledi. bu ölçüme göre yorum yapılmaz dedi. ayrıca bebeğimin kalp kapakçığının bir kasında kireçlenme olduğunu söyledi bu normal bebeklerin %5,nde olurmuş ve doğumdan sonra geçermiş. Ancak down sendromlu bebeklerin % 20 sinde olurmuş. birde normalde 22+6 haftalığım regl ye göre ama en başından beri 1 hafta geriden takip ediyor bebek yani 21+6 ama bebeğin kafası 22 haftada bacak boyu oranı ise kafaya göre 21 haftada görünüyormuş. buda normal bebeklerin %5inde down sendromlu bebklerin %20 sinde olurmuş. amniyosentes önerdi. bu arada fehmi yazıcıoğluna gittim ben. kafayı yemek üzereyim. Aldırmıycaksan amniyosentez yaptırma dedi. ben nasıl kıyarım bebeğime. hem büyük olasılıkla bir şey yoktur ama riskleri söylemem gerek dedi. Kafayı yicem kızlar ne olur bu durumda olan kimse varmı
canım hemoroide dikkat et benimde doğumdan sonra olmuştu doğumdan sonra bol bol kayısı ye,bol su iç.birde o ağrılar normal artık.eee bebiş taşımak kolay mıgünaydın kızlar... kenya dün bana destek çıkmışsın sağol, ancak bitirdim okumayı:) hemoroid ne fena şeymiş! dün gece şişlik yok oluverdi bu sabah da daha yok ben hep kalacak sanıyordum ondan bayağı mutsuzdum: saflık işte, ama geçiyormuş herhalde.
sabah aç karnına ılık su içtim demir ilacını da aldım dr emilimi daha iyi oluyor dedi çünkü içime sinmezdi başka türlüsü. kayısı yedim.
ama kızlar benim de sağ tarafımda karnımda leğen kemiğimin üstünde bir ağrı var çok hafif bir ağrı bu, dün gece vardı uyuyunca geçer dedim normaldir uyudum sabah eşimi geçirdim hala ağrıyor gene yattım uyudum hala tatlı bir ağrı var çözemedim. normaldir diye düşünüyorum.
kedi 79 arkdaşlar çok haklı, başka dr.lara da danışmalısın hem dr sadce ihtimal demiş testler yüzde yüz güvenli değil ki testte sorunlu çıkıyor çocuk gayet normal doğabiliyor testte sorunsuz çıkıyor (Allah korusun yavrularımızı) ama sorunlu doğabiliyor hem dr.un dediği ihtimaller de çok düşük korkma bence bol bol dua et canım.
ooohhh maş.meleğimize canım çok sevindim valla bende öle duruyorum bakalım hiç birşey yapmıyorum daha.selam kuzucukların anneleri opuyorumnanaktan napıyosunuz bakalım ??
biz dün dr.a gittik kızımı gördümmm :asigim: bu hafta ayaklarım yere basmaz artık :)
638 g olmuş... kemikleri daha şimdiden uzun, uzun boylu bi kız olucak dedi dr. amcası.... ayyy annesine çekicek meleğim :asigim: ama 155 lik babaannesi üzülücek ona çeksin boyu diye dua ediyodu :roflol:
şeker yüklemem de yapıldı...ne iğrenç bişeymiş o yaa...kan ve idrar tahlilleri de...sonuçları perş alıcam...inş bişey çıkmaz...cumt sabah da gene çanakkale yolcusuyum...
kızlar yaa ben daha ne hastane çantası hazırladım ne bişey aldım kızıma... benim kaynanalar getirmiş bişeyler o kadar... biberon da emzikdi hiçbişey almadım... ne zaman almak lazım...eylül başına bıraksam geç mi oluyo yaa panik oldum birden...
bi de hastane çantasına neler koyucaksınız ?? ayy bunu bari hazırlayıp da mı gitsem ???
he bir de ablam normal doğum yaptı 4 ay oldu, ona hastaneden lister vermişler ama blam diyor ki çoğunu kullanmadık bile, bir gece yatıp çıkıyorsun sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?