2009 Kasm Anneleri

şekercik,karakız ne yisekkiii gııııııı bide tatlılar yazıp görsellerden aratıyom daha çok canım çekio eziyete bak kaydirigubbakcemile3

kız deli misinnnn niye canını istetiyorsun. ya bebişin de canı çekerse nolcak

kedi 79 böyle düşün olumlu olcak sonucu merak etme inş alırsın randevuyu.

kızlar ben ağlıyorum deminden beri. tuvalete gittim şişlik gene çıkmış, bir damla bile sayılmaz ama kan da var çok moralim bozuldu bugün çıkmadı herhalde atlattım diyordum hep her gün böyle çıkacak mı bu ya yürüyemiyorum oturamıyorum

ayy şekercik hiç sorma iğrenç bişey içiriyolar... kaynar şeyin içine bi de buz koymuşlar..üstünü içtim soğuktu fena diildi...dibinden birden sıcak sıcak gelmeye başladı nasıl midem bulandı...başka bişey için olsa hayatta içmezdim konu bebiş olunca herşey vız geliyo opuyorumnanaktan

neler koyucaz peki çantaya ?? ben de bugün çıkıp pijama bakayım o zaman... ayy bebişe de almak lazım bişeyler... :bbo:

ne çıktı yaaa ????????
ayy geçmişi okumayınca da böyle oluyo işte....

sağol canım. Dr.un kim ben hala bir dr. bulamadım kendime de danışabileceğim bir dr.um bie yok :çok üzgünüm:

sağol canım. Dr.un kim ben hala bir dr. bulamadım kendime de danışabileceğim bir dr.um bie yok :çok üzgünüm:

canım her zaman gitmesen bile bu konuyla ilgili danışmak için mutlaka git bence ... prof. lemi ibrahimoğlu... çapada hoca... muyenehanesi nişantaşında...

ne bileyim hemşire bana limon getir? dedi anlamadım bir şey. ayy fena oldu midem bak...

valla ben doğum çantasına:
anne için; dr kontrollerinin bulunduğu bir dosya, 2 gecelik 2 pijama (önden düğmeli), şal (hırka veya sabahlık da olabilir) terlik, 5 külot, atlet, 3 sütyen (önden açılanlardan alıcam), 3 çorap, ufak havlu, taç, tarak, toka, deodorant, bepanthol, diş fırçası, macun, sabun, ped veya hasta bezi, göğüs kremi, göğüs pedi, mendil, for. makinesi, tel şarjı, kolonya eşofman ve kirli torbası (bunları ayrı bir çanta yapıcam)
bebeğe: 2 body (çıtçıtlı), 2 tulum, 2 çorap, 2 ağız mendili, 2 pijama altı, eldiven, şapka, takım (hastane çıkışımda bunlar var zaten) yelek, hırka, battaniye, bez, pamuk veya ıslak mendil, portbebe, havlu, önlük, patik, biberon, çarşaf
babaya: eşofman, terlik, diş fırçası, deodorant, çorap, çamaşır, tel şarjı
bunları kadınlar kulübünden tek tek not aldım ben.

canım her zaman gitmesen bile bu konuyla ilgili danışmak için mutlaka git bence ... prof. lemi ibrahimoğlu... çapada hoca... muyenehanesi nişantaşında...

canım şimdi bende çapanın hocalarından atıl yükselden randevu almaya çalışıyorum eğer alamazsam ona giderim. telefonunu verebilirmisin sana zahmet

unique canım sanırım müsait değilsin. ben şimdi çıkmak zorundayım bankada işlerim var. özelime msj atarmısın sana zahmet. Tekrar teşekkür ederim. sevgiler

ayyy inanmıyorum yaaa bu kadar çok mu ?????

2 gecelik iki pijamayı ne zaman giycez yaa... pufff içim daraldı bak...ben hemen gidip birazını almaya çalışayım bugün....

ühüüü iki gündür hemoroid denen şey var başımda. daha önce hiçbir şeyim yoktu. .çok acıyor ya

ayy canım geçmiş olsun.... allah yardımcın olsun ((

canım şimdi bende çapanın hocalarından atıl yükselden randevu almaya çalışıyorum eğer alamazsam ona giderim. telefonunu verebilirmisin sana zahmet

canım atıl beyi bilmiyorum ama ben çok araştırmıştım... gerçekten de çok memnunum...
tel noları :
212 234 25 91 ------- 212 233 19 13

faydam olursa ne mutlu bana...

canm sağol öncelikle. inş geçer bir an önce

bunların hepsi abartılı mı acaba diyorum daha anneme sormadım istersen sen doğum yapmış bir tanıdığına sor da öyle koy. ama bazıları pijama rahat diyor bazıları gecelik... bir de hastane veriyormuş zaten listeyi. herhalde kanama filan olursa değiştirmek için yedek götürülüyor ama ben bir gecelik alabilirim, pansumanda tümden açacaklar her yerim görüncek

he bir de ablam normal doğum yaptı 4 ay oldu, ona hastaneden lister vermişler ama blam diyor ki çoğunu kullanmadık bile, bir gece yatıp çıkıyorsun sonuçta.

bana da pijama daha mantıklı geliyo...

neyse dur bakim bugün çıkayım da bişeyler bakayım .... öptümmm ............

valla sezaryanda pijamanın lastiği tam dikişlerin üstüne gelebilir diye düşündüm sen böyle yazınca... gecelikle de taa yukarı dek açman gerekecek. bilemiyorum ki

sekercik bu süper bi listeymis yaa bende düsünüyodum hastane cantasina acaba neler koyulur diye gercekten yazdigini gördügüm iyi oldu.aslinda bu yazilanlarin cogu hastnede bulunuyo burda ama istege bagli kendi seylerinide götürebilirsin tabiki...ben pijamalarimi almistim bebek hastene cikislarini da aldim geriye demekki ufak tefek evde bulunan seyler kalmis hemen hepsini yaziyorum not defterinea.s.

ben de kadınlar kulübünü iyice tarayıp doğum yapmış olanların tavsiyelerine göre hazırlamıştım bu lsiteyi
işine yaramasına çok sevndm
bazı şeyleri hastaneler veriyor ama neyi verecek vermeyecek onu da öğrenmek gerekiyor önceden.

pazar geldim şeker,
çok güzel geçti adapte olmakta zorlanıyom işeee mafoldumben

günaydın kıııızzzz napıyon bakeemm

sen nerdeydin nan itek özledim gıı
geldim canım valla bende sizleri çok özledim:1hug:
canım hiç moralini bozma dr.dediği gibi aldırmayacaksan yaptırma diyeceğim ama bu seferde devamlı aklın onda olacak.inş.birşey yoktur:Saruboceq:
canım hemoroide dikkat et benimde doğumdan sonra olmuştu doğumdan sonra bol bol kayısı ye,bol su iç.birde o ağrılar normal artık.eee bebiş taşımak kolay mı
ooohhh maş.meleğimize canım çok sevindim valla bende öle duruyorum bakalım hiç birşey yapmıyorum daha.
he bir de ablam normal doğum yaptı 4 ay oldu, ona hastaneden lister vermişler ama blam diyor ki çoğunu kullanmadık bile, bir gece yatıp çıkıyorsun sonuçta.

canım yinede tedbirli olmak lazım mesela ben yanıma su torbası almamıştım çok lazım oldu doğumdan sonra ayaklarımı ancak onunla ısıttım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…