2009 Kasm Anneleri

ewet mesela bazı hast.hijyenik önlük giydiriyorlar doğuma girerken.ben gecelikle girdim iyikide almışım.

aslında 3 gün için kesildi... her yıl için raporun ilk 7 günü ücretsiz sonraki her gün için ücret kesiliyomuş... benim 7 günden sonrası için yani 3 günlük kesildi...
sizin iş bi garipmiş gerçekten....

cnm nasıl dikkat edicem hemoroide ben bir daha çıkmaz hemen geçer sanıyordum az önce gene çıkmış aslında kendimi zorladığım da yok :uhm:

ağrıların normal olmasına sevindim olağanüstü bir durum olmasın da :) :CüvCüv:

bebişim iyi olsun da napalım hemoroid filan ne gelirse başımıza katlanıcaz artık, herhalde hep durmaz bu şişlik, bir kaç güne kadar geçer diyorum. yoksa 3 ay nasıl geçicek Allahım sen yardım et :Saruboceq:

kabız olmamaya özen göster birim acısını zaten bunlar geçici oluyor bende de varis olmuştu bacağımın arasında doğumdan sonra geçti.doğumdan sonraki hemoroidde geçti şuan birşey yok allaha şükür

Canım eğer hemorid olduğundan eminsen ve kanaman yoksa duşta sıcak su ile kompres yapmanı tavsiye ederim. Kanama olmadığında sıcak su ağrını azaltacaktır. Ama kanama varsa tam tersi soğuk tut yani soğuk suyla kompres yap.

Benimde yoktu gebelikte 20 haftadan sonra çıktı. Kabız olmamaya bak derim zorlamak iyi değil ama tam tersi isal olduğunda da acı artıyor. Allah yardımcımız oldun .

ay geçer di mi ben sabahtan beri ağlıyorum dün akşam şişlik yoktu bugün öğlen gibi çıktı daha tuvalete gitmeye korkuyorum
kabızım bugün sanırım
of of...

cnm bende pazar gecesi fark ettim şişlik olduğunu acıyordu ama kabızım da ondan diyordum kabız da o gün olmuştum pat diye çıktı ya o gece çok ağladım. en korktuğum şeydi çünkü. ertesi gün kalktığımda yoktu sonra gene çıktı dr. aradım normal korkma dedi, bende de önceden yoktu 23. haftada çıktı işte. kanama da yoktu. dün gece gene kayboldu öğlen baktım gene var. bir damla bile değil ama kan gibi bir şey de geldi elime ilerliyor sanırım. o nednle su tutamam

slm ıtek sende hosgelmişsın Şeniz
hoşbulduk güzeliimzemuszemus
ay geçer di mi ben sabahtan beri ağlıyorum dün akşam şişlik yoktu bugün öğlen gibi çıktı daha tuvalete gitmeye korkuyorum
kabızım bugün sanırım
of of...

tabi geçer dediğim gibi hamilelikten oluyor.haa birde aç karnına ceviz yemeyide deneyebilirsin kabızlığa iyi geliyor.acaba vitaminler mi kabız yapıyor ki:uhm:bazıları öğle yapabiliyormuş

valla sezaryanda pijamanın lastiği tam dikişlerin üstüne gelebilir diye düşündüm sen böyle yazınca... gecelikle de taa yukarı dek açman gerekecek. bilemiyorum ki

pijamanın lastiği acıtırmı sezeryanda kafamçokkarıştı
e gecelikte teeee yukarı doğru kaldırılır oda olmaz :1shok:
ben en iyisimi cıbıldak durayım napam :roflol:

kisin pijamayla üsümezmisin yaa hem rahatta edemzsin hastaneye gelen giden olucak acilir falan yukari siyrilir
lastigi bol pijamalar var onlardan alabilirsin

kıs pijama nasıl açılsın alttan anlamadım ben kafamçokkarıştı

canım yinede tedbirli olmak lazım mesela ben yanıma su torbası almamıştım çok lazım oldu doğumdan sonra ayaklarımı ancak onunla ısıttım.

su torbasımı ay bende çok üşürüm bende alırım yanıma donarım yoksam oralarda ne iyi ettin hatırlattın zemuszemus

slmmm kızlr ben geldümm

hoşgeldin datlummm opuyorumnanaktan

ya canım bir tavsiyede bulunayım oturuken zorlanmaman açısından annemden biliyorum dr ona yuvarlak bir oturma minderi aldırmış ortası delik sürekli onun üstüne oturrdu
sanırım medıcalcilerde oluyo bi bak istersen sende en azından otururken acı çekmessin diye düşündüm canım

Canım su tutmaktan birşey olmaz korkma. Zaten dışta olan bir parça. Benim eşimde doktor tavsiye ondan sen bilirsin uyguluyorum sıkıntı yok. Aynı zamanda yıllarca babam bu şikayetle yaşadı ve sonunda ameliyat olup kurtuldu.:teytey:

uniiim gıı özledim seniiiii nerelerdesin bakemm
aaa senin kız geçtimi kaynanı şimdiden zemuszemus

canıım benim annem de dedi bazen sölemiyolar sakın limon götürmeyi unutma dedi ben de size yazacaduum şimdi limonla gene bi nebze limonata gibi oluyomuş yoksa şekerli su yani iğreeennçç
bu arada listeni arakladım ayyy hiçbişe yok daha yaa demek artık çanta hazırlamalıyız haa anaamm tırstım naan -tatlicadiarzu-

canım sağolun hepiniz siz de olmasanız kafayı yiyeceğim dediklerinizi yapacağım dr bana istersen fitil kullanabilirsin dedi. ama ben çok sıkışmadıkça almak istemiyorum. daha kaç ay var doğuma.
karakız, sezaryen dikişleri göbekte olmuyormu lastik acıtırmı tam üstüne gelmezmi ne bileyim ayol:)
ben sabah aç karnına demir ilacı içmiştim içmem yarın bakalım çıkacakmı gene

yaaaaaa canımm sıkılıyorrr içimde bir sıkıntı var sankiii yanlız başıma otudum saçma sapan şeyler düşünüyorum evin içinde...kaydirigubbakcemile3diyorumki insanın anası gibi yok valla annecim taa nerelerden yetişiyor yemekler yapıp yolluyor beşik almış ciciler almış torununa bir hafta bendeydi hep temizlik yapmakla geçti hasta haliyle ama kaynanam hiç aramaz sormaz arasada bebeği hiç sormaz tek bildiği bebek konusunda mevzu açıldımı kız ya görümceme benzicekmiş.....:umursamaz:şimdi hiç sormazlar yardım etmezler ama doğumda herşeye karışırlar hastanesine kadar bide bebeği sahiplenirler benide sinir ederler şimdiden bunları düşünüyorum hay allahımm yaaa

slm kızlar nasılsınızz bakalım.sabahtan beri bişey yiyemedım sabah kahvaltı ederken çıkardım ne var ne yok mıdem kalktı.anca yedım kendıme geldım...
buarada face gördüm nan hepiniziiiii....ne kadar şekersiniz hepiniz yawww sevındırık oldum vallaopuyorumnanaktan

hee şimdi anladm limonun kerametini...

aman bu çanta hazırlama bebeğin eşyalarını alma hazırlama işi de uzun ha daha yıkancak ütülencek ohoo bende bu hemoroid geçmesse nasıl yapıcam bilmem.
arakla şekerim liste kk dan alındı zaten patent bütün kk kadınları:)

Kızlar pijamanın lastiği vs hiç gelmiyor sezeryan yerine bebek göbekten alınmıyorki tam rahmin hemen çizgi göbekle birleşim yerinden kesiliyor..Ben ilk doğumda alt zaten bol olacak hiç rahatsız etmeyecek sizi üste özen göstermiştim malum onuda gittiğimiz alışveriş yerlerinde emzirme için dediğimizde en güzellerini veriyorlar hemen açılıveriyor evdede rahat edersiniz onlarla..

Cicikomun kullanıyorum hem penyelerinden kalitesinden dolayı hemde çok kullanışlı Cicikom ıç Giyim Pijama Gecelik Bayan Tekstili

102681---102685 bu ikisini aldım yazlık kolleksiyonundan ama losalık öyle güzel şeyler varki enfes bayılacaksınız:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…