ben de kadınlar kulübünü iyice tarayıp doğum yapmış olanların tavsiyelerine göre hazırlamıştım bu lsiteyi
işine yaramasına çok sevndm
bazı şeyleri hastaneler veriyor ama neyi verecek vermeyecek onu da öğrenmek gerekiyor önceden.
canım iş yerinden i yerine farklılık gösteriyor bazısı maaşı kesiyormuş direk sen paranı sskdan alıyomuşsun ama 5 lira kesilmiş yaa sen de 10 güne süper vallaaa
bizimkinde de maaş kesilmiyo ama işyeri kendi veriyo parayı ssknın karşılaması lazım aralarında halletseler olmazmış gibi kendimiz gidip elden parayı alıp şirkete veriyoz ne salak iş bu yaaa
slmmm kızlr ben geldümm
geldim canım valla bende sizleri çok özledim:1hug:
canım hiç moralini bozma dr.dediği gibi aldırmayacaksan yaptırma diyeceğim ama bu seferde devamlı aklın onda olacak.inş.birşey yoktur:Saruboceq:
canım hemoroide dikkat et benimde doğumdan sonra olmuştu doğumdan sonra bol bol kayısı ye,bol su iç.birde o ağrılar normal artık.eee bebiş taşımak kolay mı
ooohhh maş.meleğimize canım çok sevindim valla bende öle duruyorum bakalım hiç birşey yapmıyorum daha.
canım yinede tedbirli olmak lazım mesela ben yanıma su torbası almamıştım çok lazım oldu doğumdan sonra ayaklarımı ancak onunla ısıttım.
cnm nasıl dikkat edicem hemoroideben bir daha çıkmaz hemen geçer sanıyordum az önce gene çıkmış aslında kendimi zorladığım da yok :uhm:
ağrıların normal olmasına sevindim olağanüstü bir durum olmasın da :) :CüvCüv:
bebişim iyi olsun da napalım hemoroid filan ne gelirse başımıza katlanıcaz artık, herhalde hep durmaz bu şişlik, bir kaç güne kadar geçer diyorum. yoksa 3 ay nasıl geçicek Allahım sen yardım et:Saruboceq:
cnm nasıl dikkat edicem hemoroideben bir daha çıkmaz hemen geçer sanıyordum az önce gene çıkmış aslında kendimi zorladığım da yok :uhm:
ağrıların normal olmasına sevindim olağanüstü bir durum olmasın da :) :CüvCüv:
bebişim iyi olsun da napalım hemoroid filan ne gelirse başımıza katlanıcaz artık, herhalde hep durmaz bu şişlik, bir kaç güne kadar geçer diyorum. yoksa 3 ay nasıl geçicek Allahım sen yardım et:Saruboceq:
kabız olmamaya özen göster birim acısını zaten bunlar geçici oluyor bende de varis olmuştu bacağımın arasında doğumdan sonra geçti.doğumdan sonraki hemoroidde geçti şuan birşey yok allaha şükür
Canım eğer hemorid olduğundan eminsen ve kanaman yoksa duşta sıcak su ile kompres yapmanı tavsiye ederim. Kanama olmadığında sıcak su ağrını azaltacaktır. Ama kanama varsa tam tersi soğuk tut yani soğuk suyla kompres yap.
Benimde yoktu gebelikte 20 haftadan sonra çıktı. Kabız olmamaya bak derim zorlamak iyi değil ama tam tersi isal olduğunda da acı artıyor. Allah yardımcımız oldun .
hoşbulduk güzeliimzemuszemusslm ıtek sende hosgelmişsın Şeniz
ay geçer di mi ben sabahtan beri ağlıyorum dün akşam şişlik yoktu bugün öğlen gibi çıktı daha tuvalete gitmeye korkuyorum
kabızım bugün sanırım
of of...
valla sezaryanda pijamanın lastiği tam dikişlerin üstüne gelebilir diye düşündüm sen böyle yazınca... gecelikle de taa yukarı dek açman gerekecek. bilemiyorum ki
kisin pijamayla üsümezmisin yaa hem rahatta edemzsin hastaneye gelen giden olucak acilir falan yukari siyrilir
lastigi bol pijamalar var onlardan alabilirsin
canım yinede tedbirli olmak lazım mesela ben yanıma su torbası almamıştım çok lazım oldu doğumdan sonra ayaklarımı ancak onunla ısıttım.
slmmm kızlr ben geldümm
cnm bende pazar gecesi fark ettim şişlik olduğunu acıyordu ama kabızım da ondan diyordum kabız da o gün olmuştum pat diye çıktı yao gece çok ağladım. en korktuğum şeydi çünkü. ertesi gün kalktığımda yoktu sonra gene çıktı dr. aradım normal korkma dedi, bende de önceden yoktu 23. haftada çıktı işte. kanama da yoktu. dün gece gene kayboldu öğlen baktım gene var. bir damla bile değil ama kan gibi bir şey de geldi elime ilerliyor sanırım. o nednle su tutamam
cnm bende pazar gecesi fark ettim şişlik olduğunu acıyordu ama kabızım da ondan diyordum kabız da o gün olmuştum pat diye çıktı yao gece çok ağladım. en korktuğum şeydi çünkü. ertesi gün kalktığımda yoktu sonra gene çıktı dr. aradım normal korkma dedi, bende de önceden yoktu 23. haftada çıktı işte. kanama da yoktu. dün gece gene kayboldu öğlen baktım gene var. bir damla bile değil ama kan gibi bir şey de geldi elime ilerliyor sanırım. o nednle su tutamam
selam kuzucukların anneleri opuyorumnanaktan napıyosunuz bakalım ??
biz dün dr.a gittik kızımı gördümmm :asigim: bu hafta ayaklarım yere basmaz artık :)
638 g olmuş... kemikleri daha şimdiden uzun, uzun boylu bi kız olucak dedi dr. amcası.... ayyy annesine çekicek meleğim :asigim: ama 155 lik babaannesi üzülücek ona çeksin boyu diye dua ediyodu :roflol:
şeker yüklemem de yapıldı...ne iğrenç bişeymiş o yaa...kan ve idrar tahlilleri de...sonuçları perş alıcam...inş bişey çıkmaz...cumt sabah da gene çanakkale yolcusuyum...
kızlar yaa ben daha ne hastane çantası hazırladım ne bişey aldım kızıma... benim kaynanalar getirmiş bişeyler o kadar... biberon da emzikdi hiçbişey almadım... ne zaman almak lazım...eylül başına bıraksam geç mi oluyo yaa panik oldum birden...
bi de hastane çantasına neler koyucaksınız ?? ayy bunu bari hazırlayıp da mı gitsem ???
ne bileyim hemşire bana limon getir? dedi anlamadım bir şey. ayy fena oldu midem bak...
valla ben doğum çantasına:
anne için; dr kontrollerinin bulunduğu bir dosya, 2 gecelik 2 pijama (önden düğmeli), şal (hırka veya sabahlık da olabilir) terlik, 5 külot, atlet, 3 sütyen (önden açılanlardan alıcam), 3 çorap, ufak havlu, taç, tarak, toka, deodorant, bepanthol, diş fırçası, macun, sabun, ped veya hasta bezi, göğüs kremi, göğüs pedi, mendil, for. makinesi, tel şarjı, kolonya eşofman ve kirli torbası (bunları ayrı bir çanta yapıcam)
bebeğe: 2 body (çıtçıtlı), 2 tulum, 2 çorap, 2 ağız mendili, 2 pijama altı, eldiven, şapka, takım (hastane çıkışımda bunlar var zaten) yelek, hırka, battaniye, bez, pamuk veya ıslak mendil, portbebe, havlu, önlük, patik, biberon, çarşaf
babaya: eşofman, terlik, diş fırçası, deodorant, çorap, çamaşır, tel şarjı
bunları kadınlar kulübünden tek tek not aldım ben.
uniiim gıı özledim seniiiii nerelerdesin bakemm
aaa senin kız geçtimi kaynanı şimdiden zemuszemus
canıım benim annem de dedi bazen sölemiyolar sakın limon götürmeyi unutma dedi ben de size yazacaduum şimdi limonla gene bi nebze limonata gibi oluyomuş yoksa şekerli su yani iğreeennçç
bu arada listeni arakladım ayyy hiçbişe yok daha yaa demek artık çanta hazırlamalıyız haa anaamm tırstım naan -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?