2009 Kasm Anneleri

canım aklıma şimdi bi fikir geldi bak bi denersin... mercimek çorbası yaparken içine et koy..iyice yumuşayınca blendırdan geçir... (bu sıcaklarda biraz zor içilir ama midenin bulanmasından iyidir bence)... bir de ilikli kemik al iyice kaynak suyuna pilav yada çorba yap.... olmaz mı?

valla çok güzel olurdu canım sağolasın... senin bebiş bizimkilerin yerine de bol bol yüzer artık... simidi de takar popişineopuyorumnanaktan

seneye yazın acısını çıkarcaz bebişlerimizle inşallahhhhhhhhhh

evet canım inşallah.. herşeyi seneye endeksledik zatenyerimseniben

bir şey soracam ya bu gün güneş tutulması var ya hamişler dışarı çıkmayın deniliyor bende eşimi dok götürecem gerçekten güneşin tutulmsından kaynaklanan zararlı ışınların bebeğe etkisi olur mu acaba gitmesem mi yorumlarınız bek

Olur Zerenim olur akıl akıldan üstündür işte budur yaparım cnm bunu hemde bugün hemen içim rahatladı yaa beynim durdu resmen hani zaman zaman düşünemez olur insan işime gelmedi ya fikirde üretemez oldum dün geceden beri Harikasınnn ŞenizŞeniz

tiksinince kesinlikle yiyemiyor insan kafamçokkarıştı

ilk defa duydum :uhm:

ben duymadım cnm öle bişey yani zararlı olduğu ile ilgili bişey duymadım,yardımcı olamıyorum sanaa :kedi:

aaaa yazdık yaa iştee klava:[/QUOTE]

gördüm kı.yemeğe gidenlerede afiyet olsun.bol bol bebişlere vitamin kan olsun

Afiyet olsun zerencim karakızz sanada birtanem afiyet olsun a.s.

Yarem cnm güneş tutulduki bitti cnm olay hemde sabahın en erkeni güneş çıkar çıkmaz tutuldu türkiyede görülmedi Asya kıtası gördü net ve uzun tutulmaydı

bende kaçayım arkadaşlar eşimi dok götüreyim adam evlendikten sonra hiç rahat etmedi kolestrolu yüksek tahminimce boyun damarlarında kireçleme var bir emar çektirecez

Yarem cnm güneş tutulduki bitti cnm olay hemde sabahın en erkeni güneş çıkar çıkmaz tutuldu türkiyede görülmedi Asya kıtası gördü net ve uzun tutulmaydı[/QUOTE]

yok canımöğlen saat 3 30 civarında olacak

ay ben yemeğe kaçıyom kızlar çok acıktım dayanamıyom cokacimcoook

koş koş yee cokacimcoook anam yiyion yiyion nereye gidiyosa o kadar yediğin :sm_confused:

aaa bugün güneş tutulması mı war hiç haberim yok
eğer zararlıysa tam o saatte sende dışarı çıkmamaya çalış

yarem hoşgeldin....

ben yemeğe gidiyom kızlar.. afiyet olsun hepinize...

anam ben daha kahvaltı etmedim millet öğle yemeğıne gidiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…