Güzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık İçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Dün yine balık yiyemedim mafoldumben
En iyisi kuru bakliyatlar yoksa tahammül edemiyorum etlete balıklara :sinifsinif:
Doktorda ye ye deyip duruyor olmuyor işte napim ben kaç kez denedim yok yok yok laelaelaelaelae
Yiyemedikçe kendimi kötü hissediyorum böyle bir olaya çare bulan varmı cokacimcoook
ay bizim sitede havuz var burdaki çocukarı bir görsen dötlerinde bir simit
su kuşu gbi havuzdalar sabah akşam bende heyecanla seneye bu zamanları bekliorum
yüzdürcem minik kuşumu sizde gelin beraber yüzelim zemuszemus
seneye yazın acısını çıkarcaz bebişlerimizle inşallahhhhhhhhhh
ay ben yemeğe kaçıyom kızlar çok acıktım dayanamıyom cokacimcoook
Olur Zerenim olur akıl akıldan üstündür işte budur yaparım cnm bunu hemde bugün hemen içim rahatladı yaa beynim durdu resmen hani zaman zaman düşünemez olur insan işime gelmedi ya fikirde üretemez oldum dün geceden beri Harikasınnn ŞenizŞenizcanım aklıma şimdi bi fikir geldi bak bi denersin... mercimek çorbası yaparken içine et koy..iyice yumuşayınca blendırdan geçir... (bu sıcaklarda biraz zor içilir ama midenin bulanmasından iyidir bence)... bir de ilikli kemik al iyice kaynak suyuna pilav yada çorba yap.... olmaz mı?
valla çok güzel olurdu canım sağolasın... senin bebiş bizimkilerin yerine de bol bol yüzer artık... simidi de takar popişineopuyorumnanaktan
evet canım inşallah.. herşeyi seneye endeksledik zatenyerimseniben
Tamam cnm cevizde okeydir iyiki sormuşum ya yemeği dert etmeyen ben dünde deneyip olmayınca içim içime sığmadı kızlara sorucam dedim eşime yazık onlarda üzülüyor birde gördükten sonra hiç birşey sürmüyorum ağzıma taki saatler geçene kadar sonrasında malum meyva opuyorumnanaktan
bir şey soracam ya bu gün güneş tutulması var ya hamişler dışarı çıkmayın deniliyor bende eşimi dok götürecem gerçekten güneşin tutulmsından kaynaklanan zararlı ışınların bebeğe etkisi olur mu acaba gitmesem mi yorumlarınız bek
bir şey soracam ya bu gün güneş tutulması var ya hamişler dışarı çıkmayın deniliyor bende eşimi dok götürecem gerçekten güneşin tutulmsından kaynaklanan zararlı ışınların bebeğe etkisi olur mu acaba gitmesem mi yorumlarınız bek
yarem hoşgeldin....
ben yemeğe gidiyom kızlar.. afiyet olsun hepinize...
aşk olsun silere kimse benim sorumu görmedi mi
ay ben yemeğe kaçıyom kızlar çok acıktım dayanamıyom cokacimcoook
yarem hoşgeldin....
ben yemeğe gidiyom kızlar.. afiyet olsun hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?