yok bide kısıtlama nan hemeroid olursun bakya kıslar be ben acı biberi çok seviom inşallah bi zararı yoktur gerçi anamda abimde çok yemiş bişi olmamış ama ben genede kısıtlıom kendimi
hiç bilmiyorumki canım yaa bide ayrıntılı derken napıolarki ilk kez duyuyorum dahanan ayrıntılı ultrason cd si kaç dakkalık olayu deyorum
gel anam emme sofra değil ekmek arası domat,peynir var kaydirigubbakcemile3
kahvaltı sofram yok ama eve gidip öğle yemeği hazırlayacam gel buyur canım
slmlar hatunlarrr nassınız
bugun bayyaaa bi kalaba buralar :)
yok bide kısıtlama nan hemeroid olursun bak
anacım valla benim dememe kalmazkii o herşeyi kendi kendine yapar,yemek yeriz sofrayı hemen toplar.öle oturken kalkar ütüyü kurar yapar,bulaşık makinasını bilem yerleştirir sbah işe gitmeden kaydirigubbakcemile3 valla içinden geliy ne diyem yapmamı diyem kaydirigubbakcemile3mureda al bendende o kadar bazen ben bile diyorum nası kadınım ben acaba diye
nappim anacım herşeyi yapıyo sağolsun millet diyo sen nası yapıyosun bunu böyle içten gelen bişi anacım içten opuyorumnanaktan
ya dr gönderioya bebeğin organlarını 4 boyutlu renkli ultrasonda inceliolar canımhiç bilmiyorumki canım yaa bide ayrıntılı derken napıolarki ilk kez duyuyorum daha
ayy ben hiç kısmıyom valla acısız hiç bişey yiyemem benn cokacimcoookya kıslar be ben acı biberi çok seviom inşallah bi zararı yoktur gerçi anamda abimde çok yemiş bişi olmamış ama ben genede kısıtlıom kendimi
nan ayrıntılı ultrason cd si kaç dakkalık olayu deyorum
tembel karıı hazırlasana şölee güzelcene bi kahwaltı oğluşun bayram etsin
nan ayrıntılı ultrason cd si kaç dakkalık olayu deyorum
ya kıslar be ben acı biberi çok seviom inşallah bi zararı yoktur gerçi anamda abimde çok yemiş bişi olmamış ama ben genede kısıtlıom kendimi
ya dr gönderioya bebeğin organlarını 4 boyutlu renkli ultrasonda inceliolar canım
seni yollamadımı
muredaaa doydunmuuuuu sütünüde içç
aaaa hiç haberim yok öyle birşeyden acaba önümüzdeki aymı isticek yani her gttiğimde bakıo bişeylere ama 3 boyutlu değil zaten ultrasonCADIARZU
günaydın cnm hoşgeldin
ben ayrıntılı ultrasona sigortada girdim cd felan wermediler
kız basur olursun delikafadulden
sen ara bi sor dr ye bu organ gelişimini inceliolar Allah korusun bişey varmı diyeaaaa hiç haberim yok öyle birşeyden acaba önümüzdeki aymı isticek yani her gttiğimde bakıo bişeylere ama 3 boyutlu değil zaten ultrasonCADIARZU
sağol tatlım biz sizlerden azcık daha şanssızız
burda klimalı yerden çıkmak istemiyosunn
ben yemeğe gidiyorum canlarım acıkan buyursun gelsin
anam biz katlanırızda bebek için daha zor olurdu şimdi doğmuş olsaydı
düşünsene minnacık 1aylık sıcakta klimayla perişan olucaktı antalya gbi memelektte
dün akşam 34 dereceydi ya
yetinmeyi ögrensin nan odaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen nere gidiyon cnm,benim dr.da izmirdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?