2009 Kasm Anneleri

yok nan anca hazırlanıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ölee pat diye çıkamamkii kaydirigubbakcemile3
duş aldım şaçımı yapıyom kaydirigubbakcemile3

yuhh nann ben işe gelirken bile bu kaaa süslenmiyom danaaa naniknanik
e gerçi gaci alışmış her işe adamı koşmaya kendi kırk yılda bi gidiyo ya tuvalet bile giyebülü yaneee :roflol:

yuhhh gezmeya mi gidiyon bakalama annaamadık bacummm :jeyyar:
parfüm sıkmayıda unutma emi makyajda yap belkim ekmek seni begenmezz :roflol:

iyi dedin falla cancan kaydirigubbakcemile3
iice süslen gııııııııı hem taşfırın ekmeee alcaksan daha da bi süslen ama çok açık giyme taşfırın ya beğenmes belkim seni naniknanik

sgmus nasılsın şeker yüklemesi yaptın mı bebeişlerimiz aynı haftalık şu an kaç gr ben gecen hafta cuma günü gittim 450gr olmuş

nereye kaydoluyon nan :1shok:
ben senın begendıgının lilasını aldık dedım ya 30 almıs kayanana aklında olsun kazzzzzıkkkk yemeee :roflol: delikafadulden naniknanik

face kaydolcam kızımmm
sen benim eklediğim büyük beyaz beşiğin mi lilasını aldın nan ?
hem 30 derken :uhm: 300 olmasın kızımmmmmm nette 350 ye sordum o civarda bi fiyata alurun artık

BUNA Bİ LAFIM YOK naniknanik

AKILLI KADINSIN VESSELAM CANIM :lepi:

walla kullanın kocalarınızı kızlarr
benimki biraz taş fırın erkeği ben kullanamıyomm :1no2:

anam senin kocişlen benim ki ecük benziy galba seninki biraz daha yontulmamış napacan kızımmmmmmm bu da bizim kaderimisssssss ahh ahh şu mureda karısını görüyon demi adam ekmek almamış deyü çemkiriyoo :roflol:

ay bendede var hele yemek yiyince ya da çok su içince iyice tıkanıyorum
karnım çatlıycak gibi oluo nefesim daralıyo

ay ne sorunlu karılarız yaaaaaaaaaa al birini vur öbürüne hesabı herkesin bi yanı dökülüyoo :roflol:
valla ben hamiş değilkende marazlıydım şimdi şahtım şahbaz oldum hesabıı sırnaşık şey

kızıımm bizimki de yaz hamileliğimiiii bu aylarda son günleri olanları duşun bide karnı burnunda abbaaowww gene halimize şükredek fallaaa

hee yiyom şimdik gülüm cokacimcoook

gel anam emme sofra değil ekmek arası domat,peynir var kaydirigubbakcemile3

tabi kocan hazırlamamıştır kahvaltıyı o yüzden menemen falan yok öle gariban sofrası ekmek arası demiiiiiii tembel dana yaaaaaaaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…