varda bizi görmüolar:kedi:
canım allah ömür boyu birlikte olmanızı nasip etsin daha uzunnnnn yıllar evlilik yıldönümünüzü kutlamak nasip olsun bebişinizle birlikte
evet mezgıt guzel pınarın var mezgıt balıgında cıtırtılı hanı böle köfte gıbı ondan cok güzel zahmetsızz cokacimcoook
defol kızım tamm mı bizi terketmeyımı düsünüyon aşk olsun :dilcikar:
biz necik nan :mymeka:
nan ben şimdi geldim yemekten yeni gördüm seni kaydirigubbakcemile
ne bağırıyon bacak kadar kıza hem yaaaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif:
körrrrrrrrrrrrrrrr karılar beni görmedi gdem en iyisi ekim analarıne belkim bi gören olarrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım sağol ya inşaallah hepimizin evlilikleri sorunsuz, tatlı bir şekilde sürer:=)
sekercikk evlilik yıl dönümün kutlu olun nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
nan nehir karusuuu demek ekim analarına gidecen git ulen gitde gör ebeninkiniiiiiiiiiii hıhhhhhhhhhh
Anaaam özgemm seni görmemek mimkin mi laaaaaaaa Şeniz
karakız, napiim ayol, sabah sabah ütümü yaptım temizliği yaptım anca yetiştim kuzummmm
bugün evlilik yıldönümümüz; pek keyfim olmasa da keyiflenmeye çalışıyorum.
eşim heyecandan benim de bebeğin de hediyesini dünden verdi:)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis sonuna kadar katılıyorum bebişim sana bunlar iş yaptırmayı bilmiyo iki naz bi cilve yapın ecük dimi ama
biz bulara senle hızlandırılmış kurs verelim sevabına tek derste kocalar nası yola getirilir diye :roflol: :roflol:
sekerciim kutlu olsun evlilik yıldönümünüz tatlım :lepi:
hee kızzz bunlarr adamların ağzıına bakıyo nan,valla benim kocişim benim ağzıma bakar.
ölee ne dicem ne isticem diyee kaydirigubbakcemile3
verelim karakızım bunlara ders verelim yoksam bunlar kocanın kölesi olcek nan kaydirigubbakcemile3
evii temizlememmmm lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalkamıommmmmmmmmmmmmmmmm offffffffffffffffffffffffffffffff
amann üşeniosan boşver bende yatağı topladım bulaşık makinamı yerleştirdim yemeğimi pişirdim o kadar valla yapamıcam başka bişi bu sıcakta
sen cok bile yapmısın bacım bu dediklerinin brin yapsam yetecek :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?