2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile giderim bak

nan ben şimdi geldim yemekten yeni gördüm seni kaydirigubbakcemile
ne bağırıyon bacak kadar kıza hem yaaaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif:

bağırırım işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden

nehiriver öyle deme kardeş ya, muhabbete dalmışlar. ben önceki sf.ları okuyordum ama ben okudukça çoğalıyor:) pes ettim:)

sekercikk evlilik yıl dönümün kutlu olun nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

nan nehir karusuuu demek ekim analarına gidecen git ulen gitde gör ebeninkiniiiiiiiiiii hıhhhhhhhhhh

sekerciim kutlu olsun evlilik yıldönümünüz tatlım :lepi:

hee kızzz bunlarr adamların ağzıına bakıyo nan,valla benim kocişim benim ağzıma bakar.
ölee ne dicem ne isticem diyee kaydirigubbakcemile3
verelim karakızım bunlara ders verelim yoksam bunlar kocanın kölesi olcek nan kaydirigubbakcemile3

mureda saol cnm:)

valla benm kocam da saolsun, bana çok destek olur, akşama kadar (şimdi tatildeyim ya) yemek yapmasam bile gelir kendisi yapar yemeği neden yapmadın bile demez temizlik yapyım derim amaan ev temiz yorma kendini der hafta sonu bi güncük izninde temizlik yapmaya kalkar balkona kadar yıkar camları bile siler:=) ama ben ona kıyamam yardım ederim bana kızar sen dinlen diye. bi de üstüne ben zırlarım beni teselli eder:) valla prenses gibiyim:) biz her işi evlendiğimizden beri beraber yaparız kocamla, hep bana yard eder, bu durum hamileliğe özgü değil ama artık daha bi el üstünde tutuyor gibi.

e sen söle artık işin sırrını gııııı vallaa nazara gelcen haa Allah bozmasın maşallahhhhhhzemuszemus benimkide benden az çekmio bende baba evinde çoookk rahattım babam konuştu zaten nikah günü alırken bak oğlum bu zamana kadar be her istediğini yaptım şimdi sıra sende diekaydirigubbakcemile3 ama şimdi fazla kaptırdı isteklerimi yapçam die çok çalışıo görüşemioz :roflol:ayyy canım kocam du bi arayık kıı özledim konuşunca:dance:

evii temizlememmmm lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalkamıommmmmmmmmmmmmmmmm offffffffffffffffffffffffffffffff

şekercik mutluluğunuz daim olsun evlilik yıldönümüz kutlu olsun canımmm...inşallah seneye bebişiniz kucağınızda kutlarsınızopuyorumnanaktan

ya of ya nedir bu günlerdir tatlı tatlı isteğiii aaa günün hep bu saatlerinde başlıo krizim yapmıcamm işte yemicemmmmmm yememem lazımmlmaz:

kendimce saol cnm inş...

valla ben de iki gündür pek miskindim ama artık kaldırdım k....mı, olmıycak böyle, hemoroid varsa var napiim yani dedim bi tek bende mi var ağrıya ağrıya ütümü yaptım hem de türkü söyleyerek:) sonra bi de evi süpürdüm sildim toz aldım oh ama yemek akşama kocam yapıcak:) ben de dünden kalanı yicem daha yemedim biz akşam geç yiyoruz da öğlen de geç yiyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…