canımcım herkesin aile düzeni farklı ne yapsın kızopuyorumnanaktan
gecmisi okuyamadan daliyorum.
100 luk seker yuklemesinden geliyorum. Allah'im kotu birsey. midem bulandi, gozum karardi resmen.
sonuc bekledigim gibi yuksek cikti. diyet listesiyle yollandik eve. bir hafta yemeklerden sonra olcucem ve tekrar doktora gidicem.
kizimla beraber diyetteyiz, duyurulur.kaydirigubbakcemile3
yok anacım benimki asam olmazda belki edoşunki bozulurr :roflol:
neyse işe yarar bi adam bulmuş edoş onuda kaybetmasin seninki otursun oturduğu yerde:roflol:
gecmisi okuyamadan daliyorum.
100 luk seker yuklemesinden geliyorum. Allah'im kotu birsey. midem bulandi, gozum karardi resmen.
sonuc bekledigim gibi yuksek cikti. diyet listesiyle yollandik eve. bir hafta yemeklerden sonra olcucem ve tekrar doktora gidicem.
kizimla beraber diyetteyiz, duyurulur.kaydirigubbakcemile3
sen benım fotolara nasıl baktın nan
karıyada mı kızıyo nan kocan harbi cinsmiş haaa
aaa heç duymadıımmbir şey soracam ya bu gün güneş tutulması var ya hamişler dışarı çıkmayın deniliyor bende eşimi dok götürecem gerçekten güneşin tutulmsından kaynaklanan zararlı ışınların bebeğe etkisi olur mu acaba gitmesem mi yorumlarınız bek
yuhh nann ben işe gelirken bile bu kaaa süslenmiyom danaaa naniknanik
e gerçi gaci alışmış her işe adamı koşmaya kendi kırk yılda bi gidiyo ya tuvalet bile giyebülü yaneee :roflol:
ol gıı resim ekledim şimcik gir de baakface kaydolcam kızımmm
sen benim eklediğim büyük beyaz beşiğin mi lilasını aldın nan ?
hem 30 derken :uhm: 300 olmasın kızımmmmmm nette 350 ye sordum o civarda bi fiyata alurun artık
BUNA Bİ LAFIM YOK naniknanik
ayy bugün bende diyette gibiyim canım hiçbir şey yemek istemiyor daha kahvaltıyla duruyorummafoldumbennormalde olsa dolapta birşey kalmazdı.
yaaa kıslar şimdi bi topikte gördüm çatlaklar için limon ve kahve çok iyi geliyormuş acep biz kullansak bi zararı olurmu ki:uhm:
öyle ama yürüyemioz dısarı cıkamıoz burası zaten felaket sıcak benm sabrım yok denecek kadar az bide apışarası kasılmaları beni yedi bitirdi su boya badanayı bitiriyim perde halı vs halledicem hemen bu hafta
nerde war kız bebe ffuarı de bakiyim hele
nerde kısss bebe fuarı bende gidem
uykum geldi kızlar mirmirmirmir
geçmiş olsun canım... sen sağlıklı beslenmeye şimdiden başlıyosun yani... alkisalkisalkis
canım benim geçmiş olsun,boşver buna şükür tatlım allah başka keder vermesin :Saruboceq:
limon ve kahve nasill iyi geliyormus? bunlar yiycez mi, surcez mi?
bosver cicim, kocaya bol bol kapris yap iste. sunu al gel, bunu al gel. acima bunlara.:jeyyar:
bursa da, gidersem anlatirim neler var, neler yok.
ayy, benimde. ayakta uyuycam nerdeyse ama yatamiyorum. oglusum gelcek birazdan yaz okulundan.
sagol canim. bende saglikli beslenme diye dusunuyorum, moralim duzeliyor.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: adamcazım kılo aldı nan eyy oldu önce cocuk gıbıydısımdım dadlı oldu zemuszemus bacum afet fizimi nasıl göremedın nan gözlerın mı kamaşdıkı güneş gözlüğü ile bakaydın :dance:
hee cins diyomda inanmıyonuss banasen benım fotolara nasıl baktın nan
karıyada mı kızıyo nan kocan harbi cinsmiş haaa
dedin sana kocana söylede sıksın şunun topuklarına babasının hayrınaa :1ninca:canımcım herkesin aile düzeni farklı ne yapsın kızopuyorumnanaktan
ay kıslar
ilk defa bamya yemeği yaptım ve son olacak sanırım
zaten hiç sevmem sümüklü bamya ıyyyyy
soyması ayrı bi dert zaten yaaa
nan canliz karısı sen bu facede ki oyunda nası o kaa puan almayı başarıyon anlamış değilim kafamçokkarıştı
hangi oyun nan banada diyin bayulurun oyun oynamayaa kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?