Ben birde size sormak istiyorum, sizde hazımsızlık sorunu var mı????
Ben mesela akşam yemeğinde 1 domates bir kabak dolma yedim yogurtlu, ekmeksiz. Sonra yatana kadar resmen kıvrandım.
canlarım ben geldim yaaa kıslar sormayın bugün çok fenayım.karnım midem acayip ağrıyor.dün kavun yemiştim o yaptı herhalde söylemesi ayıp ishalde var.yaaa kocişim ne bulsa yer hiç birşey olmaz ona ben 2 lokma birşey yiyorum kursağımda kalıyormafoldumben
walla tuğbişim iyi katlanıyosun gııı kocişe ben çok nazlıyımdır seninki gibi olsa hergün ağlarım heralkaydirigubbakcemile3
canlize manken gibisin diyenler 150 kiloluk gacılar heral:roflol::roflol::roflol:
gecmisi okuyamadan daliyorum.
100 luk seker yuklemesinden geliyorum. Allah'im kotu birsey. midem bulandi, gozum karardi resmen.
sonuc bekledigim gibi yuksek cikti. diyet listesiyle yollandik eve. bir hafta yemeklerden sonra olcucem ve tekrar doktora gidicem.
kizimla beraber diyetteyiz, duyurulur.kaydirigubbakcemile3
düzelir ya hepsi gecici biraz dikkatle hersey yoluna grer su zaman gecse bebişler sağ salim kollarımıza gelse hersey cok güzel olacakkkkkopuyorumnanaktan
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:BİR NEVİ ÖLE DİYEBİLÜRÜKKK :roflol::roflol::roflol::roflol:
he bacım sizinki altın bizimki tenekehee şimdi bizimki altın mı oluyor zenginiz o zaman:roflol::roflol:
kalp kalbe karşıymış valla bende onu dedim kıslara şimcikkaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun
diyeti aynen uyguluyosun öyleyse dikkat et olurmu kendine opuyorumnanaktan
tabi canim, tek derdim diyet olsun. Rabbim daha beterinden saklasin hepimizi.
benim doktorun kizkardesinin 100luk olcumde 3 sonucta 200 ustu cikmis. diyetle kisa zamanda halletmis, hemde insulin falan kullanmadan.
ayrica, sayili gun. hem zaten dogum sonrasi rejime girmiycekmiydik. ben azcik once basliyorum sizden.kaydirigubbakcemile3
aminn başka dert vermesin tabiopuyorumnanaktan
sayılı gün kaldı evet gecer gider ağustos bittimi gecti sayılır ay beni yine heycan bastı oğlumun ayakkabı kolleksiyonundan baska bişeyi yok odayı kurmadım dahaa:roflol::roflol: tutuştum yine:ecrin_bebek:
hiçde bıle :sinifsinif: sen nerde gördünde bacım cıtır pıtırım nan ben :lepi:
sagol canim. aslinda diyette yasak listesinde bizim icin zararli ne varsa onlar var. kizartma, sekerli gidalar, hamur isleri vs.. zaten normalde de abartmamak lazim bunlari.
daha dikkat etcez artik.opuyorumnanaktan
amannnn, tutusmayin ya. dagda mi yasiyoruz. hepsini hallediverirsiniz. hersey elimizin altinda.zemuszemus
kız şincik faceden baktım resimlerine ama manken gibi kimseyi görmedim eskiden öle gibiymişsin ama şimdi o halinden eser yok hatta senin kocişin eski fotoğrafına baktım adamı bile göçertmişsin nan yazık adama :roflol:
yarin bebe fuari basliyor. bir ara gidip bakicam ne ciciler var diye. ozelliklede suslere.zemuszemus
ayy bugün bende diyette gibiyim canım hiçbir şey yemek istemiyor daha kahvaltıyla duruyorummafoldumbennormalde olsa dolapta birşey kalmazdı.
yaaa kıslar şimdi bi topikte gördüm çatlaklar için limon ve kahve çok iyi geliyormuş acep biz kullansak bi zararı olurmu ki:uhm:
ya seni ekledim duba kabuletsene facedezemuszemus
kız şincik faceden baktım resimlerine ama manken gibi kimseyi görmedim eskiden öle gibiymişsin ama şimdi o halinden eser yok hatta senin kocişin eski fotoğrafına baktım adamı bile göçertmişsin nan yazık adama :roflol:
nan benim koca kızıyoo öle tanımadığı insanları orda görünce bacıımm kusura kalma kebul edemiciiim mafoldumben
aminn başka dert vermesin tabiopuyorumnanaktan
sayılı gün kaldı evet gecer gider ağustos bittimi gecti sayılır ay beni yine heycan bastı oğlumun ayakkabı kolleksiyonundan baska bişeyi yok odayı kurmadım dahaa:roflol::roflol: tutuştum yine:ecrin_bebek:
yarin bebe fuari basliyor. bir ara gidip bakicam ne ciciler var diye. ozelliklede suslere.zemuszemus
nan benim koca kızıyoo öle tanımadığı insanları orda görünce bacıımm kusura kalma kebul edemiciiim mafoldumben
nerde war kız bebe ffuarı de bakiyim hele
o limon kahve oluşmuş çatlaklara iyi gliyomuş diye okuduydum ben. çatlakları önlemek için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?