2009 Kasm Anneleri

Ben birde size sormak istiyorum, sizde hazımsızlık sorunu var mı????
Ben mesela akşam yemeğinde 1 domates bir kabak dolma yedim yogurtlu, ekmeksiz. Sonra yatana kadar resmen kıvrandım.

benim hiç öle bi sorunum yok canım şuanda

allah allah bendemi bi gariplik var acaba diye düşünüyorum sabah 7 den gece yatana kadar fulll yemek yiyorum genede bişiyim yok ne bulursamda yiyorum kafamçokkarıştı

walla tuğbişim iyi katlanıyosun gııı kocişe ben çok nazlıyımdır seninki gibi olsa hergün ağlarım heralkaydirigubbakcemile3

valla bende ağlarım çok nazlı olduğum için kaydirigubbakcemile3

canlize manken gibisin diyenler 150 kiloluk gacılar heral:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

canım geçmiş olsun
diyeti aynen uyguluyosun öyleyse dikkat et olurmu kendine opuyorumnanaktan

düzelir ya hepsi gecici biraz dikkatle hersey yoluna grer su zaman gecse bebişler sağ salim kollarımıza gelse hersey cok güzel olacakkkkkopuyorumnanaktan

tabi canim, tek derdim diyet olsun. Rabbim daha beterinden saklasin hepimizi.

benim doktorun kizkardesinin 100luk olcumde 3 sonucta 200 ustu cikmis. diyetle kisa zamanda halletmis, hemde insulin falan kullanmadan.

ayrica, sayili gun. hem zaten dogum sonrasi rejime girmiycekmiydik. ben azcik once basliyorum sizden.kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun
diyeti aynen uyguluyosun öyleyse dikkat et olurmu kendine opuyorumnanaktan

sagol canim. aslinda diyette yasak listesinde bizim icin zararli ne varsa onlar var. kizartma, sekerli gidalar, hamur isleri vs.. zaten normalde de abartmamak lazim bunlari.

daha dikkat etcez artik.opuyorumnanaktan

aminn başka dert vermesin tabiopuyorumnanaktan

sayılı gün kaldı evet gecer gider ağustos bittimi gecti sayılır ay beni yine heycan bastı oğlumun ayakkabı kolleksiyonundan baska bişeyi yok odayı kurmadım dahaa:roflol::roflol: tutuştum yine:ecrin_bebek:

amannnn, tutusmayin ya. dagda mi yasiyoruz. hepsini hallediverirsiniz. hersey elimizin altinda.zemuszemus

hiçde bıle :sinifsinif: sen nerde gördünde bacım cıtır pıtırım nan ben :lepi:

kız şincik faceden baktım resimlerine ama manken gibi kimseyi görmedim eskiden öle gibiymişsin ama şimdi o halinden eser yok hatta senin kocişin eski fotoğrafına baktım adamı bile göçertmişsin nan yazık adama :roflol:

sagol canim. aslinda diyette yasak listesinde bizim icin zararli ne varsa onlar var. kizartma, sekerli gidalar, hamur isleri vs.. zaten normalde de abartmamak lazim bunlari.

daha dikkat etcez artik.opuyorumnanaktan

ayy bugün bende diyette gibiyim canım hiçbir şey yemek istemiyor daha kahvaltıyla duruyorummafoldumbennormalde olsa dolapta birşey kalmazdı.
yaaa kıslar şimdi bi topikte gördüm çatlaklar için limon ve kahve çok iyi geliyormuş acep biz kullansak bi zararı olurmu ki:uhm:

amannnn, tutusmayin ya. dagda mi yasiyoruz. hepsini hallediverirsiniz. hersey elimizin altinda.zemuszemus

öyle ama yürüyemioz dısarı cıkamıoz burası zaten felaket sıcak benm sabrım yok denecek kadar az bide apışarası kasılmaları beni yedi bitirdi su boya badanayı bitiriyim perde halı vs halledicem hemen bu hafta

ya seni ekledim duba kabuletsene facedezemuszemus

yarin bebe fuari basliyor. bir ara gidip bakicam ne ciciler var diye. ozelliklede suslere.zemuszemus

nerde war kız bebe ffuarı de bakiyim hele

o limon kahve oluşmuş çatlaklara iyi gliyomuş diye okuduydum ben. çatlakları önlemek için değil

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: adamcazım kılo aldı nan eyy oldu önce cocuk gıbıydısımdım dadlı oldu zemuszemus bacum afet fizimi nasıl göremedın nan gözlerın mı kamaşdıkı güneş gözlüğü ile bakaydın :dance:

nan senin gene ayakkabı koleksiyonun varmış bizim bir ayakkabımız bilem yok kafamçokkarıştı

yarin bebe fuari basliyor. bir ara gidip bakicam ne ciciler var diye. ozelliklede suslere.zemuszemus

nerde kısss bebe fuarı bende gidem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…