kocan kizmasin.delikafadulden
bilmem nan kızar mı kii CADIARZU
ya selam verdik kimseden ses seda çıkmadı uykumuz var diyoruz iki muhabbet adelim açılalım dedik ama kimseden tık yok :umursamaz:
ya selam verdik kimseden ses seda çıkmadı uykumuz var diyoruz iki muhabbet adelim açılalım dedik ama kimseden tık yok :umursamaz:
kocan kizmasin.delikafadulden
hangi oyun nan banada diyin bayulurun oyun oynamayaa kaydirigubbakcemile2
bende bamyanın sadece çiçek olanını yaparım hani minik minik olan.ay kıslar
ilk defa bamya yemeği yaptım ve son olacak sanırım
zaten hiç sevmem sümüklü bamya ıyyyyy
soyması ayrı bi dert zaten yaaa
:roflol::roflol::roflol:hayret kkya kızmıyor mu:roflol:
hoşgeldüünnmerhaba arkadaşlar bende kasımda anne olcam inş. şuanda 22 hafta 5 günlük hamileyim
hee bebeğin saçı ağzımızdan çıkçak sankiii kafamçokkarıştıbenim geçen akşam kursağım kaynadı annem hemen cevap verdi bebişin saçları çıkıyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi:)
:roflol: :roflol: :roflol:herhalde hurafe anam ozaman ayılar mide bulantısından geberirdiii gebeykeneeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimkide misafirler daha aprtmandan çıkmadan kendini yatağa atar delikafadulden
bende bamyanın sadece çiçek olanını yaparım hani minik minik olan.
evde olsaydım çoktan uyumuştum evdeki kasım anneleri çok şanslısınız kıymetini bilin
kızlar aklıma gelmişken sorayım bebişe sallanır beşik mi alsam normal mi karar veremiyorum
bence normal al sallamaya alısmasın opuyorumnanaktankızlar aklıma gelmişken sorayım bebişe sallanır beşik mi alsam normal mi karar veremiyorum
ben bi senedir ewdeyim ilk zamanlar çok sıkılıyodum ama şincik alıştım artık heeeçç çalışamam gibi geliyoo ewde olmak güzel walla heleki bu zamanlaarzemuszemus
bu tamamen sana kalmis ama sallayarak uyutmaya karsiyim ben. sallaninca uykusu geldigi icin degilde, cocuk sersemledigi icin uyumus gibi geliyor.
banada öyle geliyor ikeadan beğendiğim bi beşik var onu almayı düşünüyorum o sallanmıyor ama ne bileyim bazıları sallanır al diyo kafam karıştı ne zor şey şu acemilik
bence normal al sallamaya alısmasın opuyorumnanaktan
evde olsaydım çoktan uyumuştum evdeki kasım anneleri çok şanslısınız kıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?