2009 Kasm Anneleri

slm kimler var bakim
benimde bugün çaya misafirlerim geldi ve az önce dağıldılar
çardakta bir güsel bebişimle keyif yaptık valla
sizler neler yapıyonuz bakim

slm kimler var bakim

selam zeytünüm SAT kardeşüm benümmm Şeniz
ohh çaylar keyifler maşallahhh diyekk çayda boş deeldir şimdi neler yaptın uleynn cokacimcoook
ayy ben işten geldim kknın başına çöktüm karnım aç kim ne dese yolu hep mideme gidio hee kalkamda bişiler yapam kocişte gelür şinciiiiiiiik

oy oyyyyyyyyy bacım geçmiş olsun yauw diyette ne çekilir şimdi ama hüff :1closedeyes: neyse sen dua etde krispi yok o yokken pek yemek adı geçmes buralarda bilion ama 1 ayın var bence iyileş hemen kaydirigubbakcemile3

hasta degilimki iyilesem. diyetteyiz kizimlan.:dilcikar: simdiden basladik ana-kiz, kokosuz ya.kaydirigubbakcemile3

wannaaaaaaaa fuar nerde gııııııııııı

fuar bursada. yarin basliyor. ilk gun daha renkli olur ama gidebilirmiyim bilmem. hafta sonu belki. anlatirim gidersim canim.

diyet iyi bişeydir gereksiz yere yemek yedirmez bende acaip tatlı yiyorum yaa
çooook geçmiş olsun canımcım

he valla oyle. simdi light ton balikli salatami yiyorum. sonra acikinca da meyve yerim.

krispi bosuna ugrasmasin benle. ben ona dedim hepinizden once kilolarimi vericem diye. bakin yavastan basladim bile.

soylemeeeeeeee cayin yanina neler yaptigini. yasakkkkk burda isim vermek yasak. fururum valla.

slm kimler var bakim
hoşgeldin zeytinim ohh ne güsel afiyet olsun bakalım
nann gacilerrrrrrr face ye kayıt oldumm şimddii sizi görmek için napıyorum ötün bakemm

ben yokum oralarda kuzum kocişle karar aldık ikimizde kapattık:a015:

slm kızlar

wannacım gecmiş olsun bende haftaya yaptırıcam seker yuklemesini bakalım ne cıkacak

sat kardeşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
neler yokti ki
hızımı alamadım valla
kızım sayam da aşerme emme
mercimek köftesi
elmalı kurabiye
patatesli böyrek
çikolatalı kek
fasülye kavurması
un kurabiyesi
yedik de yedik valla
un kurabiyesi hariç hepsine kendim yaptım sölemesi ayıp
gel gülüm sen de gel yeriz valla

zeytinim yandın valla wannadan çekeceğin var:roflol::roflol:

özenilecek seyler yaptınızda sölemeyin nann insanın canı cekiyo günah günah :çok üzgünüm:

ALLAHIMM CENNETTEN MENÜ SAYIYO SANKİ HATUNNN AMAA Bİ SORUN VAR KIZIMMM WANNA ŞİMDİ POMPALIYI ALIP ÖNCE SENİ SORADA BENİ VURCAK NAN KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

bamya yapmış canım bamya:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

slm kızlar

wannacım gecmiş olsun bende haftaya yaptırıcam seker yuklemesini bakalım ne cıkacak

sagol canim, sanada kolay gelsin. ama gencsin, guzelsin, iyi cikar senin.yerimseniben

Allah cezani vermesin zeytin.:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…