bende inanılmaz tatlı yiyorum dr kız dedi bakalım ayrıntılıda nolcekyaaaaaa içime kurt düştü kime sorsam tatlımı istiyo canınnnn aaa erkekmi yoksa diolarr yaaaa ama kaçtır gidiyom ben doktora kız die görünüoo nan kasım kız anaları canınız datlı istemezmi sizin heee bi deyiverin hele bakem :bbo:
siz diyet dionuz ben tatlı diom herkes kendi derdindekaydirigubbakcemile3
ekşiyi hep sevmişimdir
suan canım hep tatlı cekiyo
canım cinsiyetle alakası yok asermenin opuyorumnanaktan
nan geldiniz müüüüüüüüüü
aloooooo
netten arastir bulursun. bulamazsan ben sana detayli anlatirim canim.
yok kiz valla en seksisi secildi adam. beren saatci de kadinlarda secilmis.
canim, ben 6 aylikken uyguladim bu yontemi. tabiki bebegin huyuda onemli tabi. zaten 3 gecede sonuc almiyorsan yani bebek direniyorsa fazla zorlamiyorsun bebisi.
ben sansliydim 3 gecede ogrendi oglusum butun gece uyumasi gerektigini.zemuszemus
hee lan geysam benim :roflol: anam ne etcen avut bölee kendinii :roflol:ayyyyyyyyyy koptummm allah belanı vermesin muredaaaaaaa geyşa ruhlu haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
falla benim kociş hiçç iş güç yapmas tembelün tekü yap ta demes yani mıçıp üstünden atlar yane o potansiyeli görüyom ben onda :roflol: diyom ya yapmıyo yapta demiyo yemek seçmez niye yemek yokta demez bende böle avutuyom kendümü sositososito
allahhhhhhhhhhh kociş gelio daha bişi yapmadımmmmmmmmm ben kaçıyom yemekten sora damlarımmmm yaaaa bu aradaaaaa faceye girdim diom nan napcam şimdi yol gösterun
benim adım cerin taskomur beni ekleyin istiyosanız hemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?