gecmisi okuyamadan daliyorum.
100 luk seker yuklemesinden geliyorum. Allah'im kotu birsey. midem bulandi, gozum karardi resmen.
sonuc bekledigim gibi yuksek cikti. diyet listesiyle yollandik eve. bir hafta yemeklerden sonra olcucem ve tekrar doktora gidicem.
kizimla beraber diyetteyiz, duyurulur.kaydirigubbakcemile3
ay kıslar
ilk defa bamya yemeği yaptım ve son olacak sanırım
zaten hiç sevmem sümüklü bamya ıyyyyy
soyması ayrı bi dert zaten yaaa
kızım sümüklü olduğuna göre sen becerememişin güzelim bamyaya ne suç atıyon nannnnnnnnnn :mymeka:
ayyyyyyyyy ne kaaa severunnnnnnnn allahımmmmmmmm kuşbaşılı bamya taze ekmek ve yoğurttttttttttt cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
ay şimdi şişcem haaaaaaaa
kız şaşırdım düdüklüde yaptım lezzetli olmuş tek yanlışım 10 dk pişirceme 15 dakka pişirdim bambayı kocam çok seveyü ben heç sevmem ama bebişimin hatrına yiyecemkızım sümüklü olduğuna göre sen becerememişin güzelim bamyaya ne suç atıyon nannnnnnnnnn :mymeka:
ayyyyyyyyy ne kaaa severunnnnnnnn allahımmmmmmmm kuşbaşılı bamya taze ekmek ve yoğurttttttttttt cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
ay şimdi şişcem haaaaaaaa
selam kızlar, nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv:
ayyy dimi ama bende çok severim çiçek bamyayı bol etli bol soğanlı gel kuzum yapıyımda beraber yiyelim:lepi:
kız şaşırdım düdüklüde yaptım lezzetli olmuş tek yanlışım 10 dk pişirceme 15 dakka pişirdim bambayı kocam çok seveyü ben heç sevmem ama bebişimin hatrına yiyecem
kız zaten ağustosun ikinci haftası angaraya ablama gelesim var keçiörende oturiy aslında kartanesi ebisi falan toplayıp sana damlasak amma güzel olur haa ama bak gelürsem bamyamı isterun ona göreeeee :jeyyar:
hoşgeldin canım valla bildiğin gibi günleri doldurmaya çalışıyoruz sen nasılsın
selam kızlar, nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv:
iyi gidiyor çok şükür, bi de uyku sorunum olmasaslmmm ii tatlım senin nası didioo
ozaman yandık ben çok abur cuburcuyum yaaaaaakıs niye düdüklüde yaptın zaten tencerede de çabuk pişer.ye ye bebişinde alışsın şimdidenkaydirigubbakcemile3yaa ben oğluşuma hamileyken neyi çok yediysem oğluşum onları seviyor gerçekten böle birşey var mı acep:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?