2009 Kasm Anneleri

yaa kıslar walla yarım saatte bir tuvaletin yolunu tutuyorum
sinirlerim bozuldu artık
daha cok erken degilmi bebegin idrar torbasına baskı yapması için

ewet çünki son adet tarihimizde hamile olmuyoruz mesela ben 9 mart gbi hamile kaldım tahmini ana rahmine düşme 16 martmış

sinirlerim bozuldu artık

al benden de o kadar... bi de hemoroid var ya işkence gibi geliyo

allahtan pek acımıyor bugün... arada kaybolur dimi kızlar her gün çıkmaz bu şişlik di mi?
geçecek di mi bikaç güne kadar... ben hep öyle teselli ediyorum da kendimi.

kızlar bende birazdan çıkcam teyzem geliyo bugün istanbuldan.kociş şimdi onu almaya gitti.vana alışmam için iyi olcak gelmesi ya

sinirlerim bozuldu artık

bende aynı durumdayım.hele geceleri bekçi gibiyim evde.benden başka ayakta olan yok.habire wc ye gidiyorum.uyku falan kalmadı bende. :roflol:

ne kaynatıyonus yine geweze karularr klava: bende işlerimi yarıladım bi mola werdim zemuszemus

gııı bu hemoroid her an şiş kalan bişey değil zaten.sen son günlerde kabızmısın belki ondan sürekli şiştir.yani sadece tuvalete gidince şişer diye biliyom ben.geçer inşallah en kısa zamanda

ya geceleri bende çok fazla wc ye gidiyom.gece yatmadan önce fazla suda içmiyom ama gece çok zor oluyo ya

yaa kızlar ben cumt sabah gidiyorum gene yazlığa... 31 ağustosa randevu aldık dr.dan... gerçi 20 sinde falan dönmüş olurum heralde... ama içimde bi burukluk var kocişimi bırakıp gitmek istemiyorum hiç... burda da çok hareketsiz kalıyorum akşama kadar sıcak evde bunalıyorum... bi de benim kaynananın meşhur kız kardeşleri geldi 4 yapraklı yonca oldular onlar beni çok geriyo...aslında biraz da onlardana kaçmak için gidiyorum ama içim hiç rahat diil... bi de sizden ayrı kalmak da istemiyorum bi gelicem ki 7 ay bitmiş olucak...hazırlıkları falan da sonraya bırakmış olucam panik oldum yaa... annemler de bayramı falan orda geçiricekler galiba annem de yokken ben burda nasıl kalkıcam bu işlerin altından bilmiyorum offff....

uniii beni ekle seni çok merak ediyodum ulen bennn

ekledim yavru kuşummm :lepi:
valla kk dan kim girmişse hepsini ekledim bugün o tanımadığınız kişi benim kızlar korkmadan kabul edebilirsiniz kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel
bende kendi emegimle bişi yapıyım dedim ama mubarek kıyılarına gıcık oldum yaa
aa fotosunu ekliim
begencekmisiniz bakiim

abooowww ben de battaniye örüyorum diye seviniyorum seninkinin yanında hiçbişey... o cicileri bicileri nasıl yapıyosun kıssss ??? :kedi:

bu aradaaaaaaaaaaaaaa yarın ayrıntılı usg ye didiommmmmmmmm çokkkk heycanlıyım yaa yavruşumu derinlemesine görezeeem işallahhhhhhhhhhhh

ayy cerin öyle tatlı görünüyo ki dr.a biraz daha bakim diceksin nerdeyse... bizimki yüz üstü yatmış elinin de kafasının altına koymuştu... dr. çevirip de kalbine bakana kadar neler çekti... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım wannababy oğluna 6 aylıkken kontrollu ağlama yöntemi ile geceleri deliksiz uyumayı öğretmiş onu sordum nasıl bir yöntem banada öğret diye nette bulamadım da o bakımdan yane

karakızım o bizim aldığımız kitapta da bebeği uyku düzenine alıştırmakla ilgili yazılar da var...tablo şeklinde sonlra doğru....

kızlar bu arada ben kan ilacı içmiyom gerekli dimi artık.
bide elevite devam ediyomusunuz.ya bu ilaç çooook kilo aldırıyoooooo.

elevit tam bi facia... ama sonuna kadar içicez mecbur....hatta emzirme döneminde de içiliyo galiba....

aaa ben de hesaplıyorum hesaplıyorum işin içinden çıkamıyorum 10 aylık oluyo kasımda diye...demek böle hesaplanıyomuş... e tabi yumurtlama döneminden diil de sattan alınınca başlangıç 2 hafta fazla sölemiş oluyoruz biz şimdi....

uni bi afeti suzan kızııımmmm kaçırma derün :roflol: :roflol:

:kedi::kedi:

kızlar bu arada tuzu kestik falan demişsiniz..ben dr.uma sordum aşırı tüketmiceksin tabiki ama tuza da ihtiyacı var vücudunun dedi...haberiniz olsun....

off saat 2 olmuş...bugün evi silip süpürmem lazım...bi de gitmeden çamaşırları yıkamam lazım.... hiç de halim yok...çok sıcak....

amaan tuvalete gidiyorum kabız da değilim şişiyor kalıyor orda gün boyu akşama doğru geçiyor ertesi gün gene aynı 4-5 gündür böyle ama heralde anca düzene gircek diyorum

ayy bendede var o hemoroid illeti gecen ay olmustu Allahtan gecti 4 5 gün sürüyo lanet olası sey sen ilac ne kullanıyorsun
bide ben dogumdan sonra ne hale gelecegini merak ediyorum mahfetcek yaa mafoldumben

ben geldim işimi bitirdim ama çok acıktım ya evde ekmekde kalmadı kapıcınında uğradığı yok ki öf ya ekmek almaya gidecem şşimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…