bende açılmadı resiiimm :çok üzgünüm:nası cıkmıo nanlmaz:
ayy kocişten ayrı olmak da hiç çekilmiyo imi yaa :asigim:yaa kızlar ben cumt sabah gidiyorum gene yazlığa... 31 ağustosa randevu aldık dr.dan... gerçi 20 sinde falan dönmüş olurum heralde... ama içimde bi burukluk var kocişimi bırakıp gitmek istemiyorum hiç... burda da çok hareketsiz kalıyorum akşama kadar sıcak evde bunalıyorum... bi de benim kaynananın meşhur kız kardeşleri geldi 4 yapraklı yonca oldular onlar beni çok geriyo...aslında biraz da onlardana kaçmak için gidiyorum ama içim hiç rahat diil... bi de sizden ayrı kalmak da istemiyorum bi gelicem ki 7 ay bitmiş olucak...hazırlıkları falan da sonraya bırakmış olucam panik oldum yaa... annemler de bayramı falan orda geçiricekler galiba annem de yokken ben burda nasıl kalkıcam bu işlerin altından bilmiyorum offff....
.
bende gecede deil gün içinde her yarım saatte bir tuvaletteyim bide cok az yaa anlamadım gitti hamileliğin ilerleyen zamanlarında ne yaparız bilmem
BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)
BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR
SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR
HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR
KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
NazLı
GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:
ya şu çekiliş ne zaman belli olacak kim kime alacak diye haberi olan var mı
bende açılmadı resiiimm :çok üzgünüm:
ayy kocişten ayrı olmak da hiç çekilmiyo imi yaa :asigim:
ayy evet yaaa sorma benim de azcık bişi için gidip duruyoom
nan allah canını almıyaa işlemeyi yapmıyomuşş :mymeka:canım oraya kadar ben yapıyorumda gerisi annemin ellerinden opecek bende işleme yapmayı bilmiyorum opuyorumnanaktan
olsa bilirdin gıı bak millete avaz avaz bağırıyolarbenım totomda varmı acaba bilmiyom :sinifsinif: :sinifsinif:
sen de zordan başlamışın nan patik zor diilmi beevalla canım maşallah gene örüyosun bide bana bak bi patik öreyim yavruma dedim ipleri mundar ettim resmen ördüğüm şeyide kimse bişiye benzetemedi bende dahil :roflol: :roflol: :roflol:
demek istediğim bu çekiliş ne zaman belli olacak
hah şimdi gördüüümmal lan alll
[/URL][/IMG]
demek istediğim okursan anlayacannnnnnnnnnnn son katılım günü çekiliş günü aynı zamandaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
kız gözlerim görmez olmuş sanki neyse gördüm
benimde geçen haftalarda bi şişlik olmuştu kaçgündür yoktu tekrar başladı
ama kiraz iyi geliyo kızlar bolbol kiraz yerseniz ödemi atıyoo
evde yoktu dün yiyemedim bugün gidip alacam
ben eski ayakkabılarımı normalde giyiyor sadece şiştiğinde sıkıyoo
yaz gelince astarı bile olmayan sırf deri olan ayakkabı almıştım o her durumda da oluyo
o yüzden ayakkabıda sıkıntı yok
şimdi hepinize ii oldu diycem kıyamıom bundan ki hafta önce ben yakınıodum uyuyamıom hep ağlıom yürüyemiom die benle amma dalga gectiniz hatırlatırım benim haftama gelin szide görcem demiştim baktımda dökülüonuz ben alıstım böle yasamaya daha bunlar bişe değil bebek diyaframınızı kapadıkca geceleri boğuuomus gibi olcanız apış aranız acıycak gerilcek mide ekşilemeleri artacak desteksiz koltuktan kalkamıycanızzzz bakın görün demişti dersinizz
bi guatr hapım var başka da heçbişey içmiyom beenooo bune kızım neler içiyo millet halime şükürler olsun,bi arkadasım bunlara ek kalsiyum,guatır hapı felanda içiyodu.ben halimden çok memnunum :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:nehir sağol canım :)
eee ben evlenme yıldönümümüzde k...mı döndüm yattım kocama:) tüh:)
anam ne problemler warmışş benim sıkıntısız geçiyoo çok şükür:Saruboceq: yoksam daha sıkıntılı döneme gelmedim mii:1shok:
bende 3 saat içinde dondurma çikolata tost elma suyu takıldım aa doymuyorum hala ne yesem diye düşünüyorumya kızlar sanırsam ben acıktımmmmmmmmmm :sinifsinif:
canım bu makina ipiyle yapılmıs ama ben kartopunun yazgülü ipleriyle yapıyorum daha büyük oldu bende renkli olan bikaç sırasını cıkardım
iş olan yerini annem işleyecek bende işlemeyi bilmiyorum
kartopu ipleri için 3numara şiş gerekli canım
nan allah canını almıyaa işlemeyi yapmıyomuşş :mymeka:
olsa bilirdin gıı bak millete avaz avaz bağırıyolar
sen de zordan başlamışın nan patik zor diilmi bee
sağol canımopuyorumnanaktan... bakalım ben nasıl bişey yapıcam... şimdi kızıma bi ceket başladım... bitirince basttaniye yaparım artık
bende 3 saat içinde dondurma çikolata tost elma suyu takıldım aa doymuyorum hala ne yesem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?