2009 Kasm Anneleri

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR
HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
NazLı

GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:

nası cıkmıo nanlmaz:
bende açılmadı resiiimm :çok üzgünüm:

ayy kocişten ayrı olmak da hiç çekilmiyo imi yaa :asigim:
bende gecede deil gün içinde her yarım saatte bir tuvaletteyim bide cok az yaa anlamadım gitti hamileliğin ilerleyen zamanlarında ne yaparız bilmem

ayy evet yaaa sorma benim de azcık bişi için gidip duruyoom

demek istediğim bu çekiliş ne zaman belli olacak

canım oraya kadar ben yapıyorumda gerisi annemin ellerinden opecek bende işleme yapmayı bilmiyorum opuyorumnanaktan
nan allah canını almıyaa işlemeyi yapmıyomuşş :mymeka:
benım totomda varmı acaba bilmiyom :sinifsinif: :sinifsinif:
olsa bilirdin gıı bak millete avaz avaz bağırıyolar
valla canım maşallah gene örüyosun bide bana bak bi patik öreyim yavruma dedim ipleri mundar ettim resmen ördüğüm şeyide kimse bişiye benzetemedi bende dahil :roflol: :roflol: :roflol:
sen de zordan başlamışın nan patik zor diilmi bee

kiraz deme banaaa :çok üzgünüm:
1 haftadır yiyemiyom zateeennn
dün de markette 8 liraydı gıı bugün alcam ucuz bulursam çok üzülüyom kirazın zamanı geçcek diyee dadancak meyve kalmadı yaa üzümden hazetmem pek

bana olmadı işte heçbişey fosur fosur uyuyom :dilcikar:
ooo bune kızım neler içiyo millet halime şükürler olsun,bi arkadasım bunlara ek kalsiyum,guatır hapı felanda içiyodu.ben halimden çok memnunum :lepi:
bi guatr hapım var başka da heçbişey içmiyom been
nehir sağol canım :)
eee ben evlenme yıldönümümüzde k...mı döndüm yattım kocama:) tüh:)
:roflol: :roflol: :roflol:
anam ne problemler warmışş benim sıkıntısız geçiyoo çok şükür:Saruboceq: yoksam daha sıkıntılı döneme gelmedim mii:1shok:

he valla gııı kendimden şüphe ediyoomm

anaaaaaaaaammmmm delikafadulden bayılazaayim acuk iş yapıyım dedim heryerimden ter aktı daha da bitmedi üstelikk:1no2:

sağol canımopuyorumnanaktan... bakalım ben nasıl bişey yapıcam... şimdi kızıma bi ceket başladım... bitirince basttaniye yaparım artık

nan allah canını almıyaa işlemeyi yapmıyomuşş :mymeka:

olsa bilirdin gıı bak millete avaz avaz bağırıyolar

sen de zordan başlamışın nan patik zor diilmi bee

ee bacım eskiler kanaviçe falan işlediklerine biliyorlar
ben batik bilem yapıyorum dantel örüyorum örgü örüyorum bietk bunu bilmiyorum naniknanik

sağol canımopuyorumnanaktan... bakalım ben nasıl bişey yapıcam... şimdi kızıma bi ceket başladım... bitirince basttaniye yaparım artık

ne güzel ben yetiştirebilirsem bide nette gördüğüm bi hırka var elbise gibi onu yapmak istiyom cok güzel yaa becerebilirsem tabee
dur ekliimde gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…