2009 Kasm Anneleri

ya geceleri bende çok fazla wc ye gidiyom.gece yatmadan önce fazla suda içmiyom ama gece çok zor oluyo ya

bende gecede deil gün içinde her yarım saatte bir tuvaletteyim bide cok az yaa anlamadım gitti hamileliğin ilerleyen zamanlarında ne yaparız bilmem

kızlar bişey söyleyecem hemoroidiniz olduğunu doktorunuz biliyo dimi.çünkü hemoroidi olanlar sezeryan olabiliyo bakın doktora mutlaka söyleyin.normal doğumda ıkınmalardan dolayı kanıyomuş falan.

kızlar bende birazdan çıkcam teyzem geliyo bugün istanbuldan.kociş şimdi onu almaya gitti.vana alışmam için iyi olcak gelmesi ya

güle güle tatlım opuyorumnanaktan

ne kaynatıyonus yine geweze karularr klava: bende işlerimi yarıladım bi mola werdim zemuszemus

gel canım hoşgeldinopuyorumnanaktan

kızlar bişey söyleyecem hemoroidiniz olduğunu doktorunuz biliyo dimi.çünkü hemoroidi olanlar sezeryan olabiliyo bakın doktora mutlaka söyleyin.normal doğumda ıkınmalardan dolayı kanıyomuş falan.

ne sezeryanı yaa benim ödüm kopuyo sezeryandan Allah korusun benim fobim var mafoldumben

canım oraya kadar ben yapıyorumda gerisi annemin ellerinden opecek bende işleme yapmayı bilmiyorum opuyorumnanaktan

valla canım maşallah gene örüyosun bide bana bak bi patik öreyim yavruma dedim ipleri mundar ettim resmen ördüğüm şeyide kimse bişiye benzetemedi bende dahil :roflol: :roflol: :roflol:

valla canım maşallah gene örüyosun bide bana bak bi patik öreyim yavruma dedim ipleri mundar ettim resmen ördüğüm şeyide kimse bişiye benzetemedi bende dahil :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar sükredin totonuzda olmadıgına :)
Allah düşmanımın basına vermesin acayip kötü bir durum

hade yaa :roflol:

vallahi kıs hatta iki değişik kolay patik vardı onları örmekle işe başlım dedim anam bir ayağını ördüm bir modelin diktim sanarsın ilkokul 5 e giden cocuğum var ona patik örmüşüm o kadar büyük yane bide bişeye benzese gam yemicem kociş bir hafta dalga geçti benle diğer kolay örneği örim dedim o neye benzedi ben bile çözemedim :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nappim canım örgü örmesini bilmiyom öğrenirim dedim amaaaaa yemedi :roflol: :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey

bende patik yapamıyorum daha doğrusu ya büyük oluyor yada çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…