ya geceleri bende çok fazla wc ye gidiyom.gece yatmadan önce fazla suda içmiyom ama gece çok zor oluyo ya
kızlar bende birazdan çıkcam teyzem geliyo bugün istanbuldan.kociş şimdi onu almaya gitti.vana alışmam için iyi olcak gelmesi ya
ne kaynatıyonus yine geweze karularrklava: bende işlerimi yarıladım bi mola werdim zemuszemus
yaa kızlar ben cumt sabah gidiyorum gene yazlığa... 31 ağustosa randevu aldık dr.dan... gerçi 20 sinde falan dönmüş olurum heralde... ama içimde bi burukluk var kocişimi bırakıp gitmek istemiyorum hiç... burda da çok hareketsiz kalıyorum akşama kadar sıcak evde bunalıyorum... bi de benim kaynananın meşhur kız kardeşleri geldi 4 yapraklı yonca oldular onlar beni çok geriyo...aslında biraz da onlardana kaçmak için gidiyorum ama içim hiç rahat diil... bi de sizden ayrı kalmak da istemiyorum bi gelicem ki 7 ay bitmiş olucak...hazırlıkları falan da sonraya bırakmış olucam panik oldum yaa... annemler de bayramı falan orda geçiricekler galiba annem de yokken ben burda nasıl kalkıcam bu işlerin altından bilmiyorum offff....
canım ya kıyamam sana aklın burda kalacak gidince :gitme:
karakızım o bizim aldığımız kitapta da bebeği uyku düzenine alıştırmakla ilgili yazılar da var...tablo şeklinde sonlra doğru....
bakmadım kıs sonlara doğru akşam eve gidince bi kakıvereyim.bu metoduda okudum netten bugun buldumFerber yöntemi diye bir yöntemmiş
kızlar totolarınız için acı baharatlı falan sakın yemeyin haaaaa.valla daha çok acır.
abooowww ben de battaniye örüyorum diye seviniyorum seninkinin yanında hiçbişey... o cicileri bicileri nasıl yapıyosun kıssss ??? :kedi:
kızlar bişey söyleyecem hemoroidiniz olduğunu doktorunuz biliyo dimi.çünkü hemoroidi olanlar sezeryan olabiliyo bakın doktora mutlaka söyleyin.normal doğumda ıkınmalardan dolayı kanıyomuş falan.
hüüüüüüü mafoldumben
hemoroidden bende şikayetçiyim.totom acıyo bazen çooook :sinifsinif:
canım oraya kadar ben yapıyorumda gerisi annemin ellerinden opecek bende işleme yapmayı bilmiyorum opuyorumnanaktan
valla canım maşallah gene örüyosun bide bana bak bi patik öreyim yavruma dedim ipleri mundar ettim resmen ördüğüm şeyide kimse bişiye benzetemedi bende dahil :roflol: :roflol: :roflol:
valla canım maşallah gene örüyosun bide bana bak bi patik öreyim yavruma dedim ipleri mundar ettim resmen ördüğüm şeyide kimse bişiye benzetemedi bende dahil :roflol: :roflol: :roflol:
ekmek aldımda geldim
hade yaa :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
afiyet olsun canımmm
vallahi kıs hatta iki değişik kolay patik vardı onları örmekle işe başlım dedim anam bir ayağını ördüm bir modelin diktim sanarsın ilkokul 5 e giden cocuğum var ona patik örmüşüm o kadar büyük yane bide bişeye benzese gam yemicem kociş bir hafta dalga geçti benle diğer kolay örneği örim dedim o neye benzedi ben bile çözemedim :roflol: :roflol:
nappim canım örgü örmesini bilmiyom öğrenirim dedim amaaaaa yemedi :roflol: :roflol:
vallahi kıs hatta iki değişik kolay patik vardı onları örmekle işe başlım dedim anam bir ayağını ördüm bir modelin diktim sanarsın ilkokul 5 e giden cocuğum var ona patik örmüşüm o kadar büyük yane bide bişeye benzese gam yemicem kociş bir hafta dalga geçti benle diğer kolay örneği örim dedim o neye benzedi ben bile çözemedim :roflol: :roflol:
nappim canım örgü örmesini bilmiyom öğrenirim dedim amaaaaa yemedi :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?