2009 Kasm Anneleri

Selam Kasım fıstıkları ve fıstık içleri a.s. a.s. a.s.

Elifcim geçmiş olsun bol bol sıvı tüket cnm özellikle su iç amniyon sıvısı kendini tamamlayan özelliğe sahip normal haline gelecektir..

kenyaacım
o modelin azıcık değişiğini ördürüyorum bende Beyaz opuyorumnanaktan

Bu arada bizim evde full temizlik yapılıyor bende oturdum başladığım el işlerime devam ediyorum.Kendime uğraş buldum vakit çabucak geçiyor.

Anneannemin simir sonuçlarıda temiz çıktı umarım başka sorunlar yaşanmaz..

Dün soru sormuştum sizlere balık yerine dediklerinizi yapmaya başladım gittim ceviz aldım birer avuç yiyorum mercimek çorbası diğer ürünleride bu akşam alırım nasipse..Tekrar teşekkür ederim içim çok rahatladı sayenizde..

:
abowww bende çok yiyom diyom naaannn :lepi: allahım sana çok şükürr :roflol:
kıızz ben onca sey yesem vinçlen giderün doğumaa :roflol::roflol:
nan porsiyonlarımız küçük heralde
:roflol::roflol::roflol: ne bildin nann delüü :roflol:
ben dedim yaa sanaa 0-3 ay 2 hastane çekışı 4-5 te takım aldım cnm
tamam bende öle alıym

canım çok geçmiş olsun Allahım bebişinide senide korusun

slm canım hosgeldin
anneannen içinde sevindim canım inş. Allah en kısa zamanda sifasını verir :Saruboceq:
bende ceviz yemeye devam diyorum

bu örneğe bayılıyorum yaa battaniyem bitince becerebilirsem prensesime bundan örcem

ayyy bebiş bunun içinde sıkılmaz mı kııız... ama çok süslü püslü bişeymişzemuszemus

canım çok geçmiş olsun a.s... sorunsuz atlatmış olmanıza sevindim...

anam ben strese girdim mobilya takımı kıyafetler perdesi halısı
daha doğum yapacağım hastane belli değil oooooooooof :1shok:

öyle bişiler yapıcaz artık

heee öle yapcaz tabi atcazmı takımları kaydirigubbakcemile3

nazlım hoşgeldin cnmm a.s.
ananen için çok sevindim cnmcıımm,şükürler olsun :Saruboceq:

nan porsiyonlarımız küçük heralde

tamam bende öle alıym

anam porsiyonlarını sevsinler senin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yee kızz bakma sen banaa opuyorumnanaktan
öle çok sey alma cnmcım 0-3 ay için hemen gelmeyiveriyomuş,boşuna ziyan olmasın paralar.

slm canım hosgeldin
anneannen içinde sevindim canım inş. Allah en kısa zamanda sifasını verir :Saruboceq:
bende ceviz yemeye devam diyorum

Canımsınn çok tşk ederim. İnşallah bütün hastalara şifasını verir:Saruboceq: Cevize devamm bütün faydalarınıda okudum canım oğluştada yiyordum ama aklıma sen getirdin yine:asigim::1hug:a.s.

Ben şimdilik hepinizi öpüyorum arkadaşım uğrayacakmış gitsin okurum yazdıklarınızı a.s.a.s.:teytey::teytey:

nazlıcım hoşgeldin
ananen için çok sevindim inşallah en kısa zamanda iyileşir.
ohh yediklerinde yarasın hem sana hemde yağmuruma opuyorumnanaktan

güle güle :gitme:

ahh canım çok gecmıs olsun allahım kurtarmıs ınsallah doguma kadar herse yolunda gıder dikkat et kendıne

senin kocan zengin herhal bacım
ben 6 yada 7 aydır calısmıyorum
ee güzelim takım alıyoruz özene bezene bikeremi giysinler :çok üzgünüm:

he kız murade kasım anaları ağası bılmıyomuydun tuzu kuru onun çil çil paraları var karunun :roflol: :roflol:

he kız murade kasım anaları ağası bılmıyomuydun tuzu kuru onun çil çil paraları var karunun :roflol: :roflol:

kıız bi kocam çalışıyo benim sen kendine bak delüüü :mymeka:
2 dükkan,ev beleş yemek içmek beleş eee bebenin hersesi beleş :mymeka:
ben napam anam bi kocanın aldığı maas.
ama allaha şükür gönlümüz zengin :lepi:

hıım sımdı anlasılsdı sen evde yan gelosman yapıp yatıyon ya para harcamak kolay gelıyo sana bol keseden salla yavrum delikafaduldendelikafaduldentuzu kuru israfcı karuuu senı:mymeka:

Elifcim geçmiş olsun bol bol sıvı tüket cnm özellikle su iç amniyon sıvısı kendini tamamlayan özelliğe sahip normal haline gelecektir....

canım çok geçmiş olsun a.s... sorunsuz atlatmış olmanıza sevindim...

sagolun sekerlerim
nazlim bol sivi tüketimiyle amniyo sivisini tamamladik cok sükür dünden beri ictigim suyun haddi hesabi yok..bu sabahki tahlillerde normal cikti su miktari yoksa cikamazdim hastaneden

ölemi şimdi anlaşıldı kaydirigubbakcemile3

hıım sımdı anlasılsdı sen evde yan gelosman yapıp yatıyon ya para harcamak kolay gelıyo sana bol keseden salla yavrum delikafaduldendelikafaduldentuzu kuru israfcı karuuu senı:mymeka:

8 sene babam çalışmadı cnm ben çalıştım :mymeka: çok iyi biliyorum paranın nasıl kazanıldığınıı :mymeka:
bebemiz olcak diye yan geliyoz kaydirigubbakcemile3

8 sene babam çalışmadı cnm ben çalıştım :mymeka: çok iyi biliyorum paranın nasıl kazanıldığınıı :mymeka:
bebemiz olcak diye yan geliyoz kaydirigubbakcemile3

bebeden sonra sangi düz gıdecende gene yan gel yatacan nan :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…