nan porsiyonlarımız küçük heralde:
abowww bende çok yiyom diyom naaannn :lepi: allahım sana çok şükürr :roflol:
kıızz ben onca sey yesem vinçlen giderün doğumaa :roflol::roflol:
tamam bende öle alıym:roflol::roflol::roflol: ne bildin nann delüü :roflol:
ben dedim yaa sanaa 0-3 ay 2 hastane çekışı 4-5 te takım aldım cnm
slm kizlar nasilsiniz
dün basima cok kötü bir olay geldi
sabah uyandigimda yatagimi bir parca islak buldum amniyo sivisi biraz sizmisti hemen hastaneye gittik,beni bir makineye baglayip bebegi dinlediler beni sirt üstü yatirinca bebek amniyo sivisindan biraz fazla yuttu bu seferde suyunuz az dediler normalde biraz daha fazla olmasi gerekliymis, defalarca ultrason yapildi,birsürü test yapildi rahim acikligina bakildi geceyi hastanede gecirdim.rahimde aciklik yoktu kesedende birdaha su sizmadi cok sükür simdi kizimda bende cok iyiyiz..öglen taburcu oldum.yatak istirahati verdiler dinleniyorum..
doktor bu haftalarda böyle seylerin olabilcegini söyledi devami gelmedigi sürece tehlike ortadan kalkti..
cok zor saatler gecirdim hatta bir ara eger sizinti devam ederse doguma kadar hastanede yatmaniz gerekli dediler moralim cok bozuldu...allaha sükürler olsun akinti 2 damlayla son buldu bizimde icimiz biraz rahatladi
Selam Kasım fıstıkları ve fıstık içleri a.s. a.s. a.s.
Elifcim geçmiş olsun bol bol sıvı tüket cnm özellikle su iç amniyon sıvısı kendini tamamlayan özelliğe sahip normal haline gelecektir..
kenyaacım o modelin azıcık değişiğini ördürüyorum bende Beyaz opuyorumnanaktan
Bu arada bizim evde full temizlik yapılıyor bende oturdum başladığım el işlerime devam ediyorum.Kendime uğraş buldum vakit çabucak geçiyor.
Anneannemin simir sonuçlarıda temiz çıktı umarım başka sorunlar yaşanmaz..
Dün soru sormuştum sizlere balık yerine dediklerinizi yapmaya başladım gittim ceviz aldım birer avuş yiyorum mercimek çorbası diğer ürünleride bu akşam alırım nasipse..Tekrar teşekkür ederim içim çok rahatladı sayenizde..
bu örneğe bayılıyorum yaa battaniyem bitince becerebilirsem prensesime bundan örcem
slm kizlar nasilsiniz
sabah uyandigimda yatagimi bir parca islak buldum amniyo sivisi biraz sizmisti hemen hastaneye gittik,beni bir makineye baglayip bebegi dinlediler beni sirt üstü yatirinca bebek amniyo sivisindan biraz fazla yuttu bu seferde suyunuz az dediler normalde biraz daha fazla olmasi gerekliymis, defalarca ultrason yapildi,birsürü test yapildi rahim acikligina bakildi geceyi hastanede gecirdim.rahimde aciklik yoktu kesedende birdaha su sizmadi cok sükür simdi kizimda bende cok iyiyiz..öglen taburcu oldum.yatak istirahati verdiler dinleniyorum..
doktor bu haftalarda böyle seylerin olabilcegini söyledi devami gelmedigi sürece tehlike ortadan kalkti..
cok zor saatler gecirdim hatta bir ara eger sizinti devam ederse doguma kadar hastanede yatmaniz gerekli dediler moralim cok bozuldu...allaha sükürler olsun akinti 2 damlayla son buldu bizimde icimiz biraz rahatladi
öyle bişiler yapıcaz artık
Elifcim geçmiş olsun bol bol sıvı tüket cnm özellikle su iç amniyon sıvısı kendini tamamlayan özelliğe sahip normal haline gelecektir..
Bu arada bizim evde full temizlik yapılıyor bende oturdum başladığım el işlerime devam ediyorum.Kendime uğraş buldum vakit çabucak geçiyor.
Dün soru sormuştum sizlere balık yerine dediklerinizi yapmaya başladım gittim ceviz aldım birer avuç yiyorum mercimek çorbası diğer ürünleride bu akşam alırım nasipse..Tekrar teşekkür ederim içim çok rahatladı sayenizde..
nan porsiyonlarımız küçük heralde
tamam bende öle alıym
canım çok geçmiş olsun Allahım bebişinide senide korusun
ayyy bebiş bunun içinde sıkılmaz mı kııız... ama çok süslü püslü bişeymişzemuszemus
slm canım hosgeldin
anneannen içinde sevindim canım inş. Allah en kısa zamanda sifasını verir :Saruboceq:
bende ceviz yemeye devam diyorum
Dün soru sormuştum sizlere balık yerine dediklerinizi yapmaya başladım gittim ceviz aldım birer avuç yiyorum mercimek çorbası diğer ürünleride bu akşam alırım nasipse..Tekrar teşekkür ederim içim çok rahatladı sayenizde..
heee öle yapcaz tabi atcazmı takımları kaydirigubbakcemile3
Canımsınn çok tşk ederim. İnşallah bütün hastalara şifasını verir:Saruboceq: Cevize devamm bütün faydalarınıda okudum canım oğluştada yiyordum ama aklıma sen getirdin yine:asigim::1hug:a.s.
Ben şimdilik hepinizi öpüyorum arkadaşım uğrayacakmış gitsin okurum yazdıklarınızı a.s.a.s.:teytey::teytey:
ahh canım çok gecmıs olsun allahım kurtarmıs ınsallah doguma kadar herse yolunda gıder dikkat et kendıneslm kizlar nasilsiniz
senin kocan zengin herhal bacım
ben 6 yada 7 aydır calısmıyorum
ee güzelim takım alıyoruz özene bezene bikeremi giysinler :çok üzgünüm:
eklerim canım neden olmasın vereliniortak
he kız murade kasım anaları ağası bılmıyomuydun tuzu kuru onun çil çil paraları var karunun :roflol: :roflol:
kıız bi kocam çalışıyo benim sen kendine bak delüüü :mymeka:
2 dükkan,ev beleş yemek içmek beleş eee bebenin hersesi beleş :mymeka:
ben napam anam bi kocanın aldığı maas.
ama allaha şükür gönlümüz zengin :lepi:
Elifcim geçmiş olsun bol bol sıvı tüket cnm özellikle su iç amniyon sıvısı kendini tamamlayan özelliğe sahip normal haline gelecektir....
canım çok geçmiş olsun Allahım bebişinide senide korusun
canım çok geçmiş olsun a.s... sorunsuz atlatmış olmanıza sevindim...
ahh canım çok gecmıs olsun allahım kurtarmıs ınsallah doguma kadar herse yolunda gıder dikkat et kendıne
he kız murade kasım anaları ağası bılmıyomuydun tuzu kuru onun çil çil paraları var karunun :roflol: :roflol:
hıım sımdı anlasılsdı sen evde yan gelosman yapıp yatıyon ya para harcamak kolay gelıyo sana bol keseden salla yavrum delikafaduldendelikafaduldentuzu kuru israfcı karuuu senı:mymeka:
ölemi şimdi anlaşıldı kaydirigubbakcemile3
8 sene babam çalışmadı cnm ben çalıştım :mymeka: çok iyi biliyorum paranın nasıl kazanıldığınıı :mymeka:
bebemiz olcak diye yan geliyoz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?