2009 Kasm Anneleri

kıslar ben bebeğe kıyafet alırken beden ölçüsünü
0 - 3 ay falanmı alcam nasıl yapcam bebekler çabuk büyüyo
0-3 ay çok alma büyüyolarmış hemen hatta büyük doğarsa hiç giyemez
Bayanlar az önce 1 eylülde işe başlayacagımı resmi bir sekilde bildirdim iş yerime.........
ee ekimde de izne mi çıkcan
ee bacım eskiler kanaviçe falan işlediklerine biliyorlar
ben batik bilem yapıyorum dantel örüyorum örgü örüyorum bietk bunu bilmiyorum naniknanik

kenyaa o işlemeler kanaviçeyle mii??
ben kanaviçe bilürün gıı ben ondan yapcam o zamaaannn
ben de dantel bilmem hee opuyorumnanaktan

anaaaaaaaaammmmm delikafadulden bayılazaayim acuk iş yapıyım dedim heryerimden ter aktı daha da bitmedi üstelikk:1no2:

bende iki cam sildim simdi dinlendiriyom kendimi birazdan kalkıp bi 15 dakkalık iş daha yapıp gene oturcam artık ancak böle iş yapılıyo bide sıcak olması hepten mahfediyo insanı

ya kızlar sanırsam ben acıktımmmmmmmmmm :sinifsinif:

klava:klava: yok artık nannn klava:
bende 3 saat içinde dondurma çikolata tost elma suyu takıldım aa doymuyorum hala ne yesem diye düşünüyorum

abowww bende çok yiyom diyom naaannn :lepi: allahım sana çok şükürr :roflol:
kıızz ben onca sey yesem vinçlen giderün doğumaa :roflol::roflol:

kanaviçe yapanlar sayarak yapmayı biliyo ya ben bilmiom ama benim ördüğüm yerler daha oyalayıcı annem onu iki günde bitirir
düz örgünün üstüne işleme yapılıyo yaa zor gibi görünüyo agır duruyo ama basit
en sıkıcı tarafı kenarları kafamçokkarıştı

0-3 ay çok alma büyüyolarmış hemen hatta büyük doğarsa hiç giyemez
ne beden alacağım ozaman 0- 3 ay kaç parça alıym ya anama sorsam kadın bi tane doğurmuş 27 yıl geçmiş unutmuştur yaa tahminim 3 - 3,5 kg arası doğururum sanırsam kaydirigubbakcemile3

bu örneğe bayılıyorum yaa battaniyem bitince becerebilirsem prensesime bundan örcem

Eklentiler

• $orgumodelleri_1194686465yz0.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 1.031
ne beden alacağım ozaman 0- 3 ay kaç parça alıym ya anama sorsam kadın bi tane doğurmuş 27 yıl geçmiş unutmuştur yaa tahminim 3 - 3,5 kg arası doğururum sanırsam kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: ne bildin nann delüü :roflol:
ben dedim yaa sanaa 0-3 ay 2 hastane çekışı 4-5 te takım aldım cnm

:roflol::roflol::roflol: ne bildin nann delüü :roflol:
ben dedim yaa sanaa 0-3 ay 2 hastane çekışı 4-5 te takım aldım cnm

yaa hastane cıkıslarını hastanede giydirmeyin bebegi güzel yıkamıyolar mahfolur güzelim takımlar diyorlar napcez :uhm:

slm kizlar nasilsiniz
dün basima cok kötü bir olay geldi
sabah uyandigimda yatagimi bir parca islak buldum amniyo sivisi biraz sizmisti hemen hastaneye gittik,beni bir makineye baglayip bebegi dinlediler beni sirt üstü yatirinca bebek amniyo sivisindan biraz fazla yuttu bu seferde suyunuz az dediler normalde biraz daha fazla olmasi gerekliymis, defalarca ultrason yapildi,birsürü test yapildi rahim acikligina bakildi geceyi hastanede gecirdim.rahimde aciklik yoktu kesedende birdaha su sizmadi cok sükür simdi kizimda bende cok iyiyiz..öglen taburcu oldum.yatak istirahati verdiler dinleniyorum..
doktor bu haftalarda böyle seylerin olabilcegini söyledi devami gelmedigi sürece tehlike ortadan kalkti..
cok zor saatler gecirdim hatta bir ara eger sizinti devam ederse doguma kadar hastanede yatmaniz gerekli dediler moralim cok bozuldu...allaha sükürler olsun akinti 2 damlayla son buldu bizimde icimiz biraz rahatladi

canımm cok gecmiş olsun :Saruboceq:

yaa hastane cıkıslarını hastanede giydirmeyin bebegi güzel yıkamıyolar mahfolur güzelim takımlar diyorlar napcez :uhm:

anaaamm bebeme feda olsun naann :lepi: altın kaplamalımı sankim seninde düşündüğün seye bak lmaz:

ayy canım benim şok oldum yaa :1shok:
çok geçmiş olsun çookk a.s. atlatmış olmana çok sevindim :teselli:

canım çokkk büyük geçmiş olsun :Saruboceq:

ne güzel ben yetiştirebilirsem bide nette gördüğüm bi hırka var elbise gibi onu yapmak istiyom cok güzel yaa becerebilirsem tabee
dur ekliimde gör

ekle bakalım canım... ben nette geziyom bir sürü model biriktiriyom... hangi birini yapayım bilmiyom... :1rolleyes:

kenya annen yaparken adım adım fotosunu çeksen ve anlatsan şu süslemeyi olmaz mıııı ..... biz de yeni bişe öğrenmiş oluruz kızzz.m çok hoşuma gitti valla yapmazsam çatlarım haaaasırnaşık şey

eklerim canım neden olmasın vereliniortak

canımm cok gecmiş olsun :Saruboceq:

ayy canım benim şok oldum yaa :1shok:
çok geçmiş olsun çookk a.s. atlatmış olmana çok sevindim :teselli:

canım çokkk büyük geçmiş olsun :Saruboceq:
sagolsun kizlar gecti cok sükür Allah yardimcimiz oldu atlattik
siz cok dikkat edin kendinize amniyo sivisi idrarla karistirilabiliomus
böyle sümüksü yapiskan akintiniz olursa keseden gelio olabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…