2009 Kasm Anneleri

kızlaar donduuum bebişim de donduuu
klimaların son safhada çalıştığı bi salondaydıımm anaaaamm hasta olmasam bari gıı

klimalı bi ortama girdim mi yandım walla
o aksam uyku bana haram bütün gece hapsururum burnum akar
yatınca burnum tıkanır
o yüzden olabildiğince uzak dururum klimalı ortamdan
bişiler giy ustune yada kapattır hasta olmayın

ne beden alacağım ozaman 0- 3 ay kaç parça alıym ya anama sorsam kadın bi tane doğurmuş 27 yıl geçmiş unutmuştur yaa tahminim 3 - 3,5 kg arası doğururum sanırsam kaydirigubbakcemile3
valla ne bilem 9 aylık bebeğe 1 yaşında kıyafeti alıyoz diyolar aslında önceden bol bol almak da iyi değil az bişey alıp boyutuna göre almak mantıklı geliyo bazen
ayy canım yaa demek öle şeyler de oluyomuşş çok geçmiş olsun yaa hiç haberimiz yok
senin kocan zengin herhal bacım
ben 6 yada 7 aydır calısmıyorum
ee güzelim takım alıyoruz özene bezene bikeremi giysinler :çok üzgünüm:
kızııım bu mureda gacısı zengin diye boşuna mı diyoz gıı
bu bi giydirdiğini kirlenince atcamış bi daha yıkamıcamış nan :roflol:

QUOTE=karakızz;8113348]o dediğiniz dondurmadan tabikide nan alçak karular kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

:icecream::icecream:hadi hepimiz çıkalım netten gidip alalım şu nefsimizi köreltelim markette akın

QUOTE=karakızz;8113348]o dediğiniz dondurmadan tabikide nan alçak karular kaydirigubbakcemile

:icecream::icecream:hadi hepimiz çıkalım netten gidip alalım şu nefsimizi köreltelim markette akın[/QUOTE]

eccük daha bekliceemm yoksa basıma günes gecer opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: yok pofffffffff delikafadulden
daha önce sigara içip hamilelik doneminde bırakan varmı kızlarr
bende tek tük ıçıyodum bıraktım
:icecream::sm_cool::sm_cool:

ulennnnnnnnnnnnn kenya karısı ben hep magnum yerdın canımı cektırdın nan gıttım bır buzparmak bırde karbeyaz aldım dıkınıtyon :icecream: :icecream:

kapattıramaammmmm insan durmuyo zaten orda az durdum kaçtımm başkasına devrettim işi
kenya o battaniyenin kenarlarında ne var ya dümdüz gibi gördüm sanki been nasıl?

kızııım bu mureda gacısı zengin diye boşuna mı diyoz gıı
bu bi giydirdiğini kirlenince atcamış bi daha yıkamıcamış nan :roflol:

kızz sen şu kenyaya baksana,
kirlencek diye bebeye giydirmicekmiş hastane cıkışlarınıı :roflol:
anam kirlenirse kirlensiin napak yanii ilk fotolarında yeşil örtülenmi çıkcak bebee :roflol::roflol::roflol:
ben giydiririm anam,yıkarım leke çıkarıcılan çıkmazsada yalllaaaahhh :roflol::roflol::roflol:
napayım yanii bebemden fazla hiç bişee kıymetli değil ben zor buldum anam bu bebeyiii :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…