madem napmaa topik acıyon dimi yardım istemiceksen
ohh ne güzel iç iç mi diyelim :uhm:
hem bebişleri yıkıyolarmış bilee,ne olur onun kirinden beeee :umursamaz:
bu kenyanın çamasır yıkıcak mıçı yok galibadaa ondann :roflol::roflol:
bızde o topıge gıdp karıya bır ıkı laf söleyek kacak mı kızlar sınır olr bıze :lepi: :jeyyar:
ulennn ben yıkamıcam herhal atcam makinaya o yıkıcak emme mahfolsun istemedim ne bilem herkes herseyi abartarak annatıyo
bizde öle iç zıbın aldık ama annen bayaa ucuz almıs yaa bizde 5 e aldık
bak bunlardan cok giyiyomus bebekler annem öle diyooo
nan 3.5 lira mıııgüle güleee cnmmm opuyorumnanaktan
kızz ananem almış hatay pazarından zıbın takımı (alt-üst-çorabı-şapkası-eldiveni) 3,5 liraa
:roflol::roflol:
hem bebişleri yıkıyolarmış bilee,ne olur onun kirinden beeee :umursamaz:
bu kenyanın çamasır yıkıcak mıçı yok galibadaa ondann :roflol::roflol:
manyaa bak topic mi açmış bi de çatlakkmadem napmaa topik acıyon dimi yardım istemiceksen
ohh ne güzel iç iç mi diyelim :uhm:
efet yaa ben de merak ettimmkızlar yaav bu cerin nerde kaldı yav.
ayrıntılıya gidecektii insan bi haber verir nanklava: klava:
:mymeka: :mymeka:yuhh nan o kadar deıl ama kızım magnumu yeyınce 2 tane yemıs gıbı olum nan bnlar ne böle hemen bıtıyo delikafadulden
hihoyyyt hihoyyyt olsun olsunnn sölemeyın ozaman ben sıze cips kola sarma dolma baklava börek kek diyom mmu hiç canınız çekerdıye agzımı acmıyom nan sositososito :lepi:
slm kizlar nasilsiniz
dün basima cok kötü bir olay geldi
sabah uyandigimda yatagimi bir parca islak buldum amniyo sivisi biraz sizmisti hemen hastaneye gittik,beni bir makineye baglayip bebegi dinlediler beni sirt üstü yatirinca bebek amniyo sivisindan biraz fazla yuttu bu seferde suyunuz az dediler normalde biraz daha fazla olmasi gerekliymis, defalarca ultrason yapildi,birsürü test yapildi rahim acikligina bakildi geceyi hastanede gecirdim.rahimde aciklik yoktu kesedende birdaha su sizmadi cok sükür simdi kizimda bende cok iyiyiz..öglen taburcu oldum.yatak istirahati verdiler dinleniyorum..
doktor bu haftalarda böyle seylerin olabilcegini söyledi devami gelmedigi sürece tehlike ortadan kalkti..
cok zor saatler gecirdim hatta bir ara eger sizinti devam ederse doguma kadar hastanede yatmaniz gerekli dediler moralim cok bozuldu...allaha sükürler olsun akinti 2 damlayla son buldu bizimde icimiz biraz rahatladi
senin kocan zengin herhal bacım
ben 6 yada 7 aydır calısmıyorum
ee güzelim takım alıyoruz özene bezene bikeremi giysinler :çok üzgünüm:
Selam Kasım fıstıkları ve fıstık içleri a.s. a.s. a.s.
Bu arada bizim evde full temizlik yapılıyor bende oturdum başladığım el işlerime devam ediyorum.Kendime uğraş buldum vakit çabucak geçiyor.
Anneannemin simir sonuçlarıda temiz çıktı umarım başka sorunlar yaşanmaz..
Dün soru sormuştum sizlere balık yerine dediklerinizi yapmaya başladım gittim ceviz aldım birer avuç yiyorum mercimek çorbası diğer ürünleride bu akşam alırım nasipse..Tekrar teşekkür ederim içim çok rahatladı sayenizde..
kıslar mehtap özkan sönmez kim?
2008 kasım anasıı kaydirigubbakcemile3 araya sızmış kaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız evde olunca girmem daha da zorlaştı valla...bi göz atayım dedim daha yorgunlugu üstümden atamadım yemek falan hazırlayacam evi toparlayacam..çok işim var..neyse yine gelirim sonra.
yaa dün mothercare de bi hastane çıkışına baktım... sepetin içine koymuşlar battaniyesi falan da vardı...110 tl... şaşırmış bunlar beeee...........:mymeka:
yok nan ne olcak ariel leke çıkarıcı herşeyi çıkarıyoo :lepi:
hee ananem almış 2 denee.
yaa dün mothercare de bi hastane çıkışına baktım... sepetin içine koymuşlar battaniyesi falan da vardı...110 tl... şaşırmış bunlar beeee...........:mymeka
yav bende girip kk dan kim varsa ekledim bugün... o da msj atmış bana ''nerden tanışıyoruz '' diyo... :roflol::roflol:
nan 3.5 lira mııı
kızıım alıp alıp giydirek nan yıkamaya değmez su parası elektrik parası deterjan parası toplasan daha ucuza gelir gıı :roflol: :roflol:
manyaa bak topic mi açmış bi de çatlakk
hee ben degördüm öle bişiler
hastane çıkışı alan gacılar deyin hele kaça aldınız kaç parça ona göre alalım kazıklanmayalım
ne oldi kız gıdekmı o topıke ıkı cıft laf edek karıya söle nerde o topık bakam:roflol::roflol::roflol:
Herşey çok güzeldi 2 gün evel gelen 4 damla kana kadar...
Kontrollerde problem görülmesede huzursuzluk yaşıyorum...
yat ve bol su tüket...
Anlayacanız canım çok sıkkın kızlar...
yat ve bol su tüket...
yat ve bol su tüket...
yat ve bol su tüket...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?