neyse bende gidem bari zaten araya alınmadım.
kenya delüsü nsıl yıyon nan bunu acı gıbı bee lımonlu :sinifsinif:
ben çıkıyorum kızlara.s. yarın görüşürüz
:roflol: :roflol: :roflol: yok pofffffffff delikafadulden
bende tek tük ıçıyodum bıraktım
ulennnnnnnnnnnnn kenya karısı ben hep magnum yerdın canımı cektırdın nan gıttım bır buzparmak bırde karbeyaz aldım dıkınıtyon :icecream: :icecream:
yuuuh :1shok::1shok:bende sigarayı bırakanlardanım da aklıma geldi
gecen bi topik acmıslar sigara ile ilgili
bırakmalısınız deyince kız bi cemkirdi bana
herkesi kendiniz mi sanıyosunuz
ne zorluklar cekiyoruz burda
doktorum 4 5 tane iç dedi ( nasıl doktorsa )
stres bebegi sigaradan cok etkiliyomus dedi
falan diye sok oldum anam ne bu böle diye
bende sen içmeye devam et dedim yoksa
stresin bebegi etkilemesin dedim
yaww sigara paketinin üstünde bile yazıyo sigara öldürür diye yaa o içindekini napar ???
yaa madem bırakamıyon niye yardım istemiyonda cemkiriyon
:roflol: :roflol: :roflol: yok pofffffffff delikafadulden
bende tek tük ıçıyodum bıraktım
ulennnnnnnnnnnnn kenya karısı ben hep magnum yerdın canımı cektırdın nan gıttım bır buzparmak bırde karbeyaz aldım dıkınıtyon :icecream: :icecream:
kapattıramaammmmm insan durmuyo zaten orda az durdum kaçtımm başkasına devrettim işi
kenya o battaniyenin kenarlarında ne var ya dümdüz gibi gördüm sanki been nasıl?
hee ucuzundan alıyım ben atıveririm yaa ne uğraşcam yıkamaynan zaten artık bebişleri yıkamıyolarmış siliyolarmışkızz sen şu kenyaya baksana,
kirlencek diye bebeye giydirmicekmiş hastane cıkışlarınıı :roflol:
anam kirlenirse kirlensiin napak yanii ilk fotolarında yeşil örtülenmi çıkcak bebee :roflol::roflol::roflol:
ben giydiririm anam,yıkarım leke çıkarıcılan çıkmazsada yalllaaaahhh :roflol::roflol::roflol:
napayım yanii bebemden fazla hiç bişee kıymetli değil ben zor buldum anam bu bebeyiii :roflol::roflol:
all iştee b.k boğaz koştunda onumu aldın hemenn :roflol:
hayden ben kaçar bırazdan zil çalar paydos saati geldi hazırlanım bare
hıı şimdi annadımmmmyaa örmesi kolay canımda sıkıcı 3 ters 3 düz ay döndüre döndüre basım döndü battaniyenin 4 kenarı upuzun bişi örülüyo daha benim iki kenarım bitti aksam oturcam basına gene
kartanem sagol zaten işim var konuşayaım sizle diye geldiydim bende..evdeyim ya iş bitmiyor ama yapacak adam yok..ben artık yemek hazırlayayım bari
hee onuda aldım nan nolcek :mymeka: pek dadlıymıs ohhhhhhhhhhhhhh içim soğuduuu :icecream: :icecream:all iştee b.k boğaz koştunda onumu aldın hemenn :roflol:
ama cok güzel dimi opuyorumnanaktan
afiyet olsun tatlımmm
hee onuda aldım nan nolcek :mymeka: pek dadlıymıs ohhhhhhhhhhhhhh içim soğuduuu :icecream: :icecream:
saol bebekkkk 2 sınıde yyuttum :dance:
güle güleee cnmmm opuyorumnanaktanhayden ben kaçar bırazdan zil çalar paydos saati geldi hazırlanım bare
hee ucuzundan alıyım ben atıveririm yaa ne uğraşcam yıkamaynan zaten artık bebişleri yıkamıyolarmış siliyolarmış
:roflol: :roflol: :roflol:
burdan okuyup okuyup okuduğunu yersen kapıdan sığamazsın nancanliiiz
yuuuh :1shok::1shok:
yuhh nan o kadar deıl ama kızım magnumu yeyınce 2 tane yemıs gıbı olum nan bnlar ne böle hemen bıtıyo delikafaduldenyuuuh :1shok::1shok:
aha bu canliz gacısı da en pahalısından yiyoo kaynanana mı aldırıyon nan dondurmaları
hee ucuzundan alıyım ben atıveririm yaa ne uğraşcam yıkamaynan zaten artık bebişleri yıkamıyolarmış siliyolarmış
:roflol: :roflol: :roflol:
burdan okuyup okuyup okuduğunu yersen kapıdan sığamazsın nancanliiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?