Hayırlısı olsun canım benimm Allahım gönlündekini nasip etsin sanada a.s.
Evet bu tahliller artık bizi ve doğumu ilgilendiriyor bu testlerden sonra işte tamamen amniyo sıvısı ne durumda eşi ne durumda bunlar hep doğumun tam tarihini verecek bize onlara bakacağız.Hayırlısıyla hepsini atlatırız inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:
Anneannem iyi cnm yaşlı ama olsun kötü bir hastalık olmasın simir sonuçları temiz çıktı mutluyuz bugün şükür..Yinede yatacak hastaneye bu kendi kararı ve bekliyoruz ne diyecek bakalım cnm şuanki durum gayet iyi :Saruboceq: a.s.
lcw ye bak tatlım orada güzel şeyler bulunuyoryerimseniben
Ben normal kot giyiyorum canım eşim yapıyor imalatını yurt dışına ama buradada önde outlet var satışa sunuluyor üstü rıbanalı altı nasıl istersen hangi kesim seviyorsan birçok markada da var cnm bulabilirsinyerimseniben
hoşgeldüüün gülüümmm opuyorumnanaktan
ben aldım cnm hamşle kaprisi ve sortu aldımdı ben cnm,çok ciciler yav benimkilerr :lepi:
gebe diye bi mağaza var izmirde ordan almıştım.
ablam çok geçmiş olsun daha yeni haberim oldu allah sağlık sıhhat versin anneannemize:Saruboceq:teyzesi enesimin yeni fotosunu koydum albüme bakmak istersenyerimseniben
izmirmi ne yapam ben orayı yaww
insan bir fotosunu çeker koyar fikir edinirik hiç olmazsa
hee koyem canikooom,istediğin foto olsun ayyy kaydirigubbakcemile3
ananen adına çok sevindim canım
allah sağlık versin.:Saruboceq:
kızz lcw de hamiş kıyafeylerinin işi neee
ben görmedim bugüne kdr o tarzlı şeyler
aslında ben de bir kot alsam yeter diyom
ama burda bakmıştım kotlara anacım kot kumaşları kışlığa göre yapılmış sankim
biz yaz hamişleriyiz olmaz ki ama
kuzum ben geçen gittiğimde beli ligralı pantolonlar vardı harikaydı hemde spor duruyordu.ananen adına çok sevindim canım
allah sağlık versin.:Saruboceq:
kızz lcw de hamiş kıyafeylerinin işi neee
ben görmedim bugüne kdr o tarzlı şeyler
aslında ben de bir kot alsam yeter diyom
ama burda bakmıştım kotlara anacım kot kumaşları kışlığa göre yapılmış sankim
biz yaz hamişleriyiz olmaz ki ama
Canımsın çok tşkler ablacım..Şeniz
Issssırrrr o yanakları benimmm için Allahım yaaa yer onu teyzesi yer yer yerÇok tomtini gülüm yaa Allahım sizlere bağışlasın yemelik opuyorumnanaktan
Maşallahhh Enesimize
baın bakalım ama ütüsüzler ipten aldım çünküüü :roflol:
bide ayakkabı aldımdı yeni onuda koydum :roflol:
ayakkabılar süper edacım opuyorumnanaktan
kenyaacım Muredam güle güle giyin fıstıklarım hepsi çok cici kapriler şortlar pantalonlar
Hepinize iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere çok çok öptüm sizleri..
Ya çıkmadan söylim kenyaa avatarındaki sensen cnm çok çok tatlısın maşallah yine sana
kenyaacım Muredam güle güle giyin fıstıklarım hepsi çok cici kapriler şortlar pantalonlar
Ya çıkmadan söylim kenyaa avatarındaki sensen cnm çok çok tatlısın maşallah yine sana
ayy mersi cnmm kaydirigubbakcemile3
seninde cicilerin güzelmiişş incecik :lepi:
ben geldim uyumus kalmısım yahuuuuuuuuuuuuuuuu
ikiside çok hoş canım güzel günlerde giyinopuyorumnanaktanbunlar benim hamiş pantalonlarım
güzel günlerde giy tatlım çok hoş hepsi verdiğin paraya değermiş haa:roflol:baın bakalım ama ütüsüzler ipten aldım çünküüü :roflol:
bide ayakkabı aldımdı yeni onuda koydum :roflol:
hoşgeldin uykucukaydirigubbakcemileben geldim uyumus kalmısım yahuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?