2009 Kasm Anneleri

ben ekliom simdi göbemiii
göbek topiiine
bu sefer bende tuttum göbemii o zaman daha büyük görünüyoo :)

bu normal elbise değil hamile elbisesi ama cok sık duruo daha giymedim bu aydan sonra anca olur:lepi:

[/URL][/IMG]

buda en sevdiğim bady 2 aylık hamileyken ilk bunu aldımdı :kedi:

[/URL][/IMG]

pantolonlarımdan birinin temsili resmi :lepi: kalkıp cekemiycimmm şimdi okaaaaaaaaaaa cok sey aldım ki :kedi::kedi:
[/URL][/IMG]

eteklerimden biri hazır resmi olanları koyuyom opuyorumnanaktan arkadan görünümü var elimde:roflol::roflol:

[/URL][/IMG]

buda canvas balon elbise son ayda öyle sanıyorumki anca buna sığcam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[/URL][/IMG]

bu ne lllaaaa
bi markete gittim geldim yemek yedim masallah amma yazismissiniz heee
cenesi düsük gacilar klava:

kısss özge cicilerin çok hoş hepside çok güselzemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol cnm bunlar devede kulak biras abarttım ben :roflol::roflol::roflol::roflol:daha bady hariç giymedim bilem
güle güle giy sekeeriiiimm opuyorumnanaktan

mucxxxxxxopuyorumnanaktan

slms kızlar namersınız???sızlere bır sorum olceeek;benım ayaklarım cok sısıyor yaaa yanı aşırı değil am şişiyor sonucta.sabah kalkıncada şışmouyo ustlerıne zor basıyorumm ılk etapta............sızlerdede varmı kestane kebap acele cevap lütfen öpüldünüz cooook..........

cnm benim geçenn hafta öyleydi kalkınca basamıyodum üstüne,parmaklarımın alt kısmı şişyodu şimdi geçtii :Saruboceq:

benimde gecenlerde öleydi canım
iki gün annemde kaldım
annemlerin yataktan ayaklarımı sarkıtarak yattım
kesin o yuzden sisti
simdi kendi evimde olmuyo sislik
bide cok yurursem oluyo canım
ayaklarını uzatarak otur iyi geliyoo
bide tuzlu ılık su canım

türkiyedeyken sicak havalardan banada cok oluyodu tabiki bunu senin gün icinde hareketliliginde etkilio canim..mümkün oldukca ayaklarini hep yukari kaldir altina bir minderle destekle...tuzlu su cok iyi gelio soguk suda olabilir...geceleri yatarken bacak arasina hafif yüksek bir yastik al kan dolasimini düzenler...ayaklarini yagli bir kremle masaj ettirebilirsin....bu sisliklere en iyi gelen sporda yüzmekmis imkanin varsa yüzmeye git ama günes isigindan kac cünkü güneste daha cok sisersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…