ben ekliom simdi göbemiii
göbek topiiine
bu sefer bende tuttum göbemii o zaman daha büyük görünüyoo :)
ben ekliom simdi göbemiii
göbek topiiine
bu sefer bende tuttum göbemii o zaman daha büyük görünüyoo :)
bu normal elbise değil hamile elbisesi ama cok sık duruo daha giymedim bu aydan sonra anca olur:lepi:
ayy hepsi cok güzel yaa bayıldım valla
hele badin süperr opuyorumnanaktan
Allah seni kahretmeyee :roflol::roflol:
kısss özge cicilerin çok hoş hepside çok güselzemuszemus
güle güle giy sekeeriiiimm opuyorumnanaktan
bu normal elbise değil hamile elbisesi ama cok sık duruo daha giymedim bu aydan sonra anca olur:lepi:
ayy hepsi cok güzel yaa bayıldım valla
hele badin süperr opuyorumnanaktan
bende en cok onu seviommmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slms kızlar namersınız???sızlere bır sorum olceeek;benım ayaklarım cok sısıyor yaaa yanı aşırı değil am şişiyor sonucta.sabah kalkıncada şışmouyo ustlerıne zor basıyorumm ılk etapta............sızlerdede varmı kestane kebap acele cevap lütfen öpüldünüz cooook..........
slms kızlar namersınız???sızlere bır sorum olceeek;benım ayaklarım cok sısıyor yaaa yanı aşırı değil am şişiyor sonucta.sabah kalkıncada şışmouyo ustlerıne zor basıyorumm ılk etapta............sızlerdede varmı kestane kebap acele cevap lütfen öpüldünüz cooook..........
türkiyedeyken sicak havalardan banada cok oluyodu tabiki bunu senin gün icinde hareketliliginde etkilio canim..mümkün oldukca ayaklarini hep yukari kaldir altina bir minderle destekle...tuzlu su cok iyi gelio soguk suda olabilir...geceleri yatarken bacak arasina hafif yüksek bir yastik al kan dolasimini düzenler...ayaklarini yagli bir kremle masaj ettirebilirsin....bu sisliklere en iyi gelen sporda yüzmekmis imkanin varsa yüzmeye git ama günes isigindan kac cünkü güneste daha cok sisersin....slms kızlar namersınız???sızlere bır sorum olceeek;benım ayaklarım cok sısıyor yaaa yanı aşırı değil am şişiyor sonucta.sabah kalkıncada şışmouyo ustlerıne zor basıyorumm ılk etapta............sızlerdede varmı kestane kebap acele cevap lütfen öpüldünüz cooook..........
kız kenya aldın mı dondurmanı yoksem unuttun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?