2009 Kasm Anneleri

kızlar simdi bu aydan sonra biz haftada ortalama 500 gr alcakmısız yaa
doktorlar öle diyoo uzman tv de
simdi doguma 14 hafta falan kaldıysa toplamda 7 kilo daha alcam demektir
buda 10 kilo ile tamamlıcam demektir
bakalım nolcek

kızlar simdi bu aydan sonra biz haftada ortalama 500 gr alcakmısız yaa
doktorlar öle diyoo uzman tv de
simdi doguma 14 hafta falan kaldıysa toplamda 7 kilo daha alcam demektir
buda 10 kilo ile tamamlıcam demektir
bakalım nolcek

:roflol:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: fil olursun insallahhhh :roflol::roflol: ben 62 ile basladım 68n oldum 1 kg 1 kg gidiom bakalım nereye kadar sisecemmm:roflol::roflol:

yardımlar ıcın saolun kızlar....sanırım ıcınızde encok kılo alanlardan bırıde benım.68 ıle basladım suan 79,5 kıloyum.benım bıdıklar ıkız,bılmem bunun etkısı varmı???pıs bogazlığımı saymassak tabi:)))))

:roflol:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: fil olursun insallahhhh :roflol::roflol: ben 62 ile basladım 68n oldum 1 kg 1 kg gidiom bakalım nereye kadar sisecemmm:roflol::roflol:

ben su son zamanlarda hızla kilo almaa basladım korkuyom nan kendimden :kedi:
o kaa yemiyom da yaa :uhm: son iki haftada 1 kiloya yakın aldım
öle deme nan deliiii fil olmayam
bedenciler fil olmaz sonra akrep nalan diye dolasır ögrenciler arkamdan :roflol::roflol:

ikiz annesi olmak farklı canım benim
jennifer lopezde 25 kilo almıs ikizlerinde
sonra verirsin canım
ay nee güzel bende isterdim ikiz bebek annesi olmayı opuyorumnanaktan

olurlar olurlar bedencilerde fil olurlarr:roflol::roflol: ben ayda bi kg devam edersem 9 kilo ile btircem :Saruboceq: ama gecen yaz kalaydım hamile süper olcaktı 54 kg dum neyse kısmet kilo verilir önemli olan sağlıkkopuyorumnanaktan

nikancım bebısler nesıl sen sımd ıcınde hareketlerınıde karıstırıyondur yawww delikafadulden

orası öle canım bundan sonra istemesekte alcaz artık kilo
engelleyemezsin dedi doktorum
o yuzden ilk 5 ay burnumdan getirdi
kilo alma ilk 5 ay aldıgın sana hediye kalır diye
en fazla 2 kilo al dedi
öle oldu ama daha gidiyo artık
sağlıklı olalımda vercez artık
hem senin boyunda uzundu dimi
ben 164 üm 58 le hamiş kaldım suan 61 im

ben 170 boy 62 ile hamile kaldım yarın 7 aya giriom 68 oldum opuyorumnanaktan

siteye yeni üye oldum. 21+2 günlük hamileyim kasım sonunda inş doğum yapacağım. sizler bebeğiniz için hazırlık yaptınızmı ben henüz yapmadım. yaptığınız hazırlıkları paylaşırsanız sevinirim. çok heyecanlıyım ve hiç hazırlığım yok neler yapmam gerekiyor bir bilgim de yok.

hosgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…