anam aha 26 haftayo doldurdum vatana millete hayırlı uğurlu olsun :))))))))))))))))
evet artık sen 7 aylıksın bacım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:lepi::lepi::lepi: heyaaaa öle olııı artıkım her gece rüyamda daha cok dogururummmm:roflol::roflol::roflol:
:lepi::lepi::lepi: heyaaaa öle olııı artıkım her gece rüyamda daha cok dogururummmm:roflol::roflol::roflol:
delüüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bişey değil arada benide doğurtuyon nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde karı koca dogum yaptımıı görüyoss rüyamda :roflol:
he öle oluo sen geri kalma benden :roflol::roflol::roflol:
sizinkide iimiş ben edayı sen kocayı doğurtuon :roflol::roflol::roflol:
yok bacım kocamda beni dogurtuyo bide acısız agrısız pırt diye :roflol::roflol:
hee nann az kaldı kızzz :lepi:kız mureda bizde senlen 10 gün sora 7 aylık olcaz dimiiiii
he öle oluo sen geri kalma benden :roflol::roflol::roflol:
sizinkide iimiş ben edayı sen kocayı doğurtuon :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:iyiymiiş nan ben hep bağıra bağıra doğuruom vallaaa senin kocann eli hafifmiş demekki:roflol::roflol::roflol:
hee nann az kaldı kızzz :lepi:
hee amann sen nere ben oraaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam benide doğurt arada tabii kaydirigubbakcemile3
he tabi bacım sen eşya konusunda bana fikir verion yardımcı oluon bende seni ellerimle doğurtuom fenamı gıı rüyalarımın kadınııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
heeee temem nan anlastıkk :roflol::roflol:
slm kasım annişleri nasılsınızzz....
buakşam misafirim vardı azcuk yoruldum emme olsunn...yarın akşamda düğüne gidiyoz ama oynamak yokklmaz: sizler nasılsınız bakem uyumayan can arkadaşlarımmm
slm kasım annişleri nasılsınızzz....
buakşam misafirim vardı azcuk yoruldum emme olsunn...yarın akşamda düğüne gidiyoz ama oynamak yokklmaz: sizler nasılsınız bakem uyumayan can arkadaşlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?