ben oynamayı sevmem çok ya kendı düğünümde zor oynadım.mecbur gidicez akrabalarımızın düğünü yol gitcez ama Rabbım kazasız belasız gidip gelmek nasıp etsın.hoşgeldiin melek annee a.s.
düğündede oynamadan durmak zor olur heleki benim gibi oynamayı seven biri için kaydirigubbakcemile3
sıcaklardan uykumu kaldı be cnmm :sinifsinif:
iiyiz sen nassın canım
ben oynamayı sevmem çok ya kendı düğünümde zor oynadım.mecbur gidicez akrabalarımızın düğünü yol gitcez ama Rabbım kazasız belasız gidip gelmek nasıp etsın.
nasıl olayım yaa oturuyorum işte koçişi beklıyorum işten gelsın havada bı sıcak kıı delirecem yaa kış gelsin hemde bebişime kavuşayımmm :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:
kız çok duygulandımm ağlayabilir miyim maşallahh özgem yaa Rabbım nazarlardan saklasınnn canımm bak poyraz tekmeledı yemınlen haaaa
uyudunuz mu lenn nereye gittinizzz
ben oynamayı sevmem çok ya kendı düğünümde zor oynadım.mecbur gidicez akrabalarımızın düğünü yol gitcez ama Rabbım kazasız belasız gidip gelmek nasıp etsın.
nasıl olayım yaa oturuyorum işte koçişi beklıyorum işten gelsın havada bı sıcak kıı delirecem yaa kış gelsin hemde bebişime kavuşayımmm :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:
ayy ben onu arkadastan istedim izmirden getirdi getirincede almadı parasını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yanii kazzığı ben yimedimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
BANA YARDIM EDİN MORA BATTANİYENİN Bİ KAÇ MODELİ BU HANGİSİ GÜSEL SİZCE
bencede unutulmayacak turuncu taytı ve sanki yıllardır kesmediği koltuk altı kıllarıyla :roflol::roflol:
:roflol::roflol:iyiymiiş nan ben hep bağıra bağıra doğuruom vallaaa senin kocann eli hafifmiş demekki:roflol::roflol::roflol:
amin cnm kazasız belasız gidin gelin :Saruboceq:
off ya cidden kış gelsin artııkk kaydirigubbakcemile3 bebiş gelsin bidee serinlik kaydirigubbakcemile3
günaydın melekler
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi beni beğenmedi cerin yaff herkeşlere hoş hatun didi bana bi iltifat bilem yok
banada iltifat etmedi alçak karu :dilcikar:
beni beyenmiyonmu nan cerin karusu :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?