2009 Kasm Anneleri

hoşgeldiin melek annee a.s.
düğündede oynamadan durmak zor olur heleki benim gibi oynamayı seven biri için kaydirigubbakcemile3
sıcaklardan uykumu kaldı be cnmm :sinifsinif:
ben oynamayı sevmem çok ya kendı düğünümde zor oynadım.mecbur gidicez akrabalarımızın düğünü yol gitcez ama Rabbım kazasız belasız gidip gelmek nasıp etsın.
iiyiz sen nassın canım

nasıl olayım yaa oturuyorum işte koçişi beklıyorum işten gelsın havada bı sıcak kıı delirecem yaa kış gelsin hemde bebişime kavuşayımmm :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:

amin cnm kazasız belasız gidin gelin :Saruboceq:
off ya cidden kış gelsin artııkk kaydirigubbakcemile3 bebiş gelsin bidee serinlik kaydirigubbakcemile3

kız çok duygulandımm ağlayabilir miyim maşallahh özgem yaa Rabbım nazarlardan saklasınnn canımm bak poyraz tekmeledı yemınlen haaaa

kız çok duygulandımm ağlayabilir miyim maşallahh özgem yaa Rabbım nazarlardan saklasınnn canımm bak poyraz tekmeledı yemınlen haaaa

uyudunuz mu lenn nereye gittinizzz

poyraz arkadasını gördü ya sevinmiştir gıı yerim ben tekmeleyen ayakarı kısssssssssssssssssss saol canım allahım hepimizi nazarlardan saklasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inş. canımmm :Saruboceq:

amin cnm kazasız belasız gidin gelin :Saruboceq:
off ya cidden kış gelsin artııkk kaydirigubbakcemile3 bebiş gelsin bidee serinlik kaydirigubbakcemile3

:mymeka: ne lannnnnnnnnnn daha yazdan ne gördükte kış gelsin dua ediyonus mannaklarrrrrrrrrrrrrrrr tabe hatun deniz kenarında su kuşu hergun yuzdun doydun demiiiiiiiiii klava: biz daha yıllık izin alacazzzzzzzzdaaaaaaaaaa deniz yüzü görecezzzz kızııııııııııııım yolarun haaaaaaaaaa naniknanik

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi beni beğenmedi cerin yaff herkeşlere hoş hatun didi bana bi iltifat bilem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…