günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi beni beğenmedi cerin yaff herkeşlere hoş hatun didi bana bi iltifat bilem yok
banada iltifat etmedi alçak karu :dilcikar:
beni beyenmiyonmu nan cerin karusu :mymeka:
yazdım ya nannnnnnn manyakkkkkkkkk lan yoksa yazmadım mıı kafamçokkarıştı
ay bebemm senin yerin ayrı yauwwww sen yavrumun adaşısın gıııııııııııı aşkolsunnnnnnnnnnnn Şeniz
kızımmmmmmm zaten çirkin kasım anası yok kiiiiii herkeş çok tatlı yauw falla haaaaaaaaaaaa herkesssssssss çok tatlı ösgemm sende çokkkk havalısın haaaaaaaaa yerimseniben
bana kalırsa bizi kıskandı :umursamaz::umursamaz::roflol::roflol:
nan yalnız uni'nin havası kimsede yok hatuna hasta oldum nannnnnnn :jeyyar:
o altın kızlar o kızcaza bile laf ediyolarsa yuhhhhhhhhhh yaneeeee delikafadulden
he bide kızının adasıyım bak ona göreee:kedi:bak oğlum tekmeledi valla cok kızdı haa:roflol::roflol::roflol: sen kızını edaya gelin veriomusun ayıp olıııı amaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ayy bugun cumaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
aaaaaaaaaaaa kızımmmmmmmmmmmmm sana yorum yapmaya bilene utanurun ben yauwwwwwwwwwww
yorumsuz güzellikkkkkkkkkkk a.s.
altın kıslar kim gılmaz:
kızımmmmmmmmmmmmm ben edaya kız mız vermiyom lan nerden çıktı bu bee asparagasss aaaaaaaaaa kızımın adını çıkartcaklar kısmeti kapancak nannnnnnnnn süprizzzzz
onun kaynanası ve kaynanasının bacısı falan filan lennn
günaydın kızlaaara.s.
nan yalnız uni'nin havası kimsede yok hatuna hasta oldum nannnnnnn :jeyyar:
o altın kızlar o kızcaza bile laf ediyolarsa yuhhhhhhhhhh yaneeeee delikafadulden
altın kıslar kim gılmaz:
günaydın kızlaaara.s.
Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri......
onlar uniyi kıskanıyolar kısım ben biliyom kendileri pigme kabilesinden uni ise manken gibi kız
uninin kaynanasaı ve kaynanasının kardeşleri bebişim
bu arada göbişini gördüm nan ne datlu olmuşsun maşallah
günaydın zerencim
Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri......
Aaaaaaaaaaaaa bayanlar son 100 güne girmişim......
Yuppiiiiiiiiihihoyyyt
ayyy kızlar ya burda çalışan evli bir erkek arkadaş var bebeğime hediye almışlar eşiyle bebeğimin ilk hediyesi diyebilirim çok mutlu oldum çok sevindim ya pembiş pembiş bir elbise minicik biiş bide ayakkabı almış duygulandım şimdi sabah sabah :sinifsinif:
ayyy kızlar ya burda çalışan evli bir erkek arkadaş var bebeğime hediye almışlar eşiyle bebeğimin ilk hediyesi diyebilirim çok mutlu oldum çok sevindim ya pembiş pembiş bir elbise minicik biiş bide ayakkabı almış duygulandım şimdi sabah sabah :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?