yok anam ben oralara bidaaa gelmem urfadayken bi şama geldim 10 gün hasta yatıım almayam :roflol::roflol::roflol:
Haklısın valla bende Türkiyeden buraya her gelisimde 1 hafta hasta yatıyorum, hava degişimi feci carpıyo, hos baska yere gittimmi çarpmıyo bitek burada carpıyo:))))))
he hava değişimi sadece acaba sularından da olmasınlmaz:
aman herbişeylerinden oluyor, valla benimki psikolojik bile olabilir buraya geliyorum diye depresyona girip hasta oluyoda olabilirim:)
gözünaydın canım inşallah bidaha hiçbir sıkıntı çekmezsingünaydın kk nın güzel anneleri dün atıl hocaya gittik. çok şükür bebeğimizde hiç birşey yokmuş. amniyosenteze gerek yok dedi. Allaha çok şükür destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Akşam kociş gelsin cektirip koyucam bende bir resim...
kara kız seni boğacam ha hep corba edion bu alıntıları sonra kim ne demiş birbirine girio
sen benim kafamı karıştır karıştır hesap yaptur sonrada bacak kadar kız bağır amaaaa amaaaa bana yazık değilmiiiiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
mamamı yidim geldiimm zemuszemus
aseba hakkat yaav sende fiiii zamanında koymuşun göbeeeniii kaydirigubbakcemile3
açılınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmm :1shok:
hepicinize günaydın bacımlarrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE
ayyyyyyy çiçkom gelmüş nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
tosun mu :roflol: :roflol: :roflol: o zaman tosun sana kosunnnnnnnnn naniknanik :roflol: :roflol:öle derler ya agzından kalçtı :kedi:
hosgördük karpuzlu karuu laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Bayanlar ben gidiyorum biraz ortalığı toplayayım, ilerleyen saatlerde görüşürüzzzzzz.............
karakızım dr dan güzel haberler gelir inşallah
ben gidiyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın
haftasonu yine yokum yine gezecem belkim denize giderük
öpüyorum sizi canlarımm opuyorumnanaktan
ben yemeğe gidiyom kızlar... afiyet olsun hepinize
mamamı yidim geldiimm zemuszemus
aseba hakkat yaav sende fiiii zamanında koymuşun göbeeeniii kaydirigubbakcemile3
lan bacakmı ne bacaaa nan senin boy 175 değilmi anam ben 170 im nası bacamm kadar olcan sen nan kazık kadar kıza bağırıom ben :roflol::roflol::roflol:
Bayanlar ben gidiyorum biraz ortalığı toplayayım, ilerleyen saatlerde görüşürüzzzzzz.............
karakızım dr dan güzel haberler gelir inşallah
ben gidiyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın
haftasonu yine yokum yine gezecem belkim denize giderük
öpüyorum sizi canlarımm opuyorumnanaktan
ben yemeğe gidiyom kızlar... afiyet olsun hepinize
nası fark yok gı benimkiyle karakızınkini yan yana koy öle bak farkı görr:roflol::roflol::roflol::roflol:
tabi canım benim göbeğemle yanyana koyun aradaki farkı görün
bende hayatımda hiç balık etli olmadım hep dal gbiydim kaydirigubbakcemile3
yoruyolar beni böle işte canlizim ya bak iki damla aklım vardı sabah sabah oda gitti hesap yapacam diye :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: kız ne güzel hıc balık etlıolmadın hee :CüvCüv: bende hep böleydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?