2009 Kasm Anneleri

yok anam ben oralara bidaaa gelmem urfadayken bi şama geldim 10 gün hasta yatıım almayam :roflol::roflol::roflol:

Haklısın valla bende Türkiyeden buraya her gelisimde 1 hafta hasta yatıyorum, hava degişimi feci carpıyo, hos baska yere gittimmi çarpmıyo bitek burada carpıyo:))))))

kara kız seni boğacam ha hep corba edion bu alıntıları sonra kim ne demiş birbirine girio

Haklısın valla bende Türkiyeden buraya her gelisimde 1 hafta hasta yatıyorum, hava degişimi feci carpıyo, hos baska yere gittimmi çarpmıyo bitek burada carpıyo:))))))

he hava değişimi sadece acaba sularından da olmasın lmaz:

gözünaydın canım inşallah bidaha hiçbir sıkıntı çekmezsin

Akşam kociş gelsin cektirip koyucam bende bir resim...

ayy bende yeni bi resim atam artık kaç ay oldu yaw resmi değiştirem gari

sen benim kafamı karıştır karıştır hesap yaptur sonrada bacak kadar kız bağır amaaaa amaaaa bana yazık değilmiiiiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

lan bacakmı ne bacaaa nan senin boy 175 değilmi anam ben 170 im nası bacamm kadar olcan sen nan kazık kadar kıza bağırıom ben :roflol::roflol::roflol:

Bayanlar ben gidiyorum biraz ortalığı toplayayım, ilerleyen saatlerde görüşürüzzzzzz.............

karakızım dr dan güzel haberler gelir inşallah
ben gidiyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın
haftasonu yine yokum yine gezecem belkim denize giderük
öpüyorum sizi canlarımm opuyorumnanaktan

Bayanlar ben gidiyorum biraz ortalığı toplayayım, ilerleyen saatlerde görüşürüzzzzzz.............

kolay gelsin cnmmm opuyorumnanaktan

hadi güle güle cnm
iyi tatillerrr opuyorumnanaktan

ben yemeğe gidiyom kızlar... afiyet olsun hepinize

afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mamamı yidim geldiimm zemuszemus
aseba hakkat yaav sende fiiii zamanında koymuşun göbeeeniii kaydirigubbakcemile3

nan ben öğle yemeğene gidecem birazdan sen daha kahvaltımı yaptın yeni

lan bacakmı ne bacaaa nan senin boy 175 değilmi anam ben 170 im nası bacamm kadar olcan sen nan kazık kadar kıza bağırıom ben :roflol::roflol::roflol:

yok benim boyum 175 değil 178 bebişim :roflol: :roflol:
hatta görenler daha uzun sanıyorlar ama her defasında ölçüyom 178 çıkıyo bende kafa karışmasın diye yuvarlak 180 diyom inanıyolar :roflol: :roflol:

güle güle yorma kendini haaa

inşallah canımmm
sende git gez bol bol ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…