cerın nankızı vermıssın hayırlı olsun ege ıle özge opuyorumnanaktan bende seni cimri bilirdim emme damatlıgı sen alıyomussun kaydirigubbakcemile3 hanı kızın anaşamaz sa felan bendekı d eoglan anarsın ya :jeyyar: :jeyyar: damatlık beleş anam neden vermeyek kı hihoyyyt
nan ben öğle yemeğene gidecem birazdan sen daha kahvaltımı yaptın yeni
ya nerenizden okuyonuz gızım eda ve benden başka herkeş egeylen özgeyi kertti lan ii mi :mymeka:
yok oglum öle bişeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asılsız haber nannnnnnn muredaaaaaaaaaa gel bi ortak basın açıklaması düzenleyek nannnnnnnn yavruşların adı çıktı aaaaaaaaaaaaaa :1rolleyes:
peki benden de bi cevap sen daha toysun bunu okuyan sana koysun :roflol::roflol::roflol::roflol:ağzımdan kactıı:kedi::kedi:
hee ben geldım mıgdem bulanıyo ya yattım az ma gecmıyo sabah yedıgım dokandı galıbaaçılınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmm :1shok:
hepicinize günaydın bacımlarrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE
ayyyyyyy çiçkom gelmüş nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
ya nerenizden okuyonuz gızım eda ve benden başka herkeş egeylen özgeyi kertti lan ii mi :mymeka:
yok oglum öle bişeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asılsız haber nannnnnnn muredaaaaaaaaaa gel bi ortak basın açıklaması düzenleyek nannnnnnnn yavruşların adı çıktı aaaaaaaaaaaaaa :1rolleyes:
murade yaptı canım acıklama vermıyo oglunu benımoglum yakısıklı olacagı kesınde onu kızı nası olcakkı dereyi görmeden paçayı sıvamam dedi tam eli maşalı kaynana o :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yani annıcan senin kokmuş kızına kalmamıs öle demek istedi gıı :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
selam kızlaaaarrr
ben sabah 4 boyutlu ultrasona gittimmm bebişimi gördüümm ayy yerim ben onuu ne tatlı yaaa yüzü dönüktü bize bi ara elini almış çenesine ne düşünüyosa zemuszemus
sonra döndü kerata arkasını ama yakaladı doktor teyzemiz bazı görüntüler...
bebişim 780 gr olmuş suyum falan iyimiş çok şükür
hee ben geldım mıgdem bulanıyo ya yattım az ma gecmıyo sabah yedıgım dokandı galıba
murade yaptı canım acıklama vermıyo oglunu benımoglum yakısıklı olacagı kesınde onu kızı nası olcakkı dereyi görmeden paçayı sıvamam dedi tam eli maşalı kaynana o :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yani annıcan senin kokmuş kızına kalmamıs öle demek istedi gıı :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
Anaaaaammmmm :1shok::1shok: allah kuru iftiradan korusun nannnnn :1shok:
senden korkulur kızzz :mymeka: özgeyi kapmak için ettin lafa baakk :mymeka:
selam kızlaaaarrr
ben sabah 4 boyutlu ultrasona gittimmm bebişimi gördüümm ayy yerim ben onuu ne tatlı yaaa yüzü dönüktü bize bi ara elini almış çenesine ne düşünüyosa zemuszemus
maşallaaaaaahhcnm allah nazarlardan korusuunn :Saruboceq:
oyyy ne düşüncek acaba şimdi nereyi gezsek diyodur kesin :roflol::roflol:
ooo naptın nan senn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bekle artık 3 güne hesaplarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz ben malı görmeden pazarlığa girmem :roflol::roflol:
hadi benim oğlanın yakuşuklu olcağı kesin emmeee bakalım kızlarr nasıl ölceek bi görekte öylee :roflol::roflol:
Allaaaahhh! çok güzel bir haber bu canım arkadaşımm...
nasıl da korkutuyor doktorlar insanı yaaa...
hadi gözün aydın...
Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inaşaalllaaaahhhh!
:teytey:
gözünaydın canım inşallah bidaha hiçbir sıkıntı çekmezsin
ayy bende yeni bi resim atam artık kaç ay oldu yaw resmi değiştirem gari
kızz ben sen gibi kargadan evvel kalkmadımkiii :roflol::roflol:
10 da kalktımm behlüle bakacam diye odaaa :roflol::roflol:
hee ben geldım mıgdem bulanıyo ya yattım az ma gecmıyo sabah yedıgım dokandı galıba
ne yedin nan sabah sabah
selam kızlaaaarrr
:lepi: :lepi: maşallah maşallah 41 kere maşallah
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohhhmasallah büyümüs bebeiş maşallah canım gözün aydın
nan mureda tipi kayık bişi olur mu bilmem ama babası gibi geyşa ruhlu olursa verürüm ulen kızı delikafadulden
nan mureda tipi kayık bişi olur mu bilmem ama babası gibi geyşa ruhlu olursa verürüm ulen kızı delikafadulden
sağol canım yaa ayy ağzım kulaklarımdaydı valla işe gelene kadar öyle görmek çok hoş yaa ilkinde net diildi bu kadar o zaman küçüktü şimdi kıpır kıpır eline kafasına götürüyo burnuna götürüyo açıp kapıyo ayy yerim ben o elleri ayakları rabbim ne büyük bi mucize yaa içimde olduğuna inanamıyorumm
canıımm valla görüşemedik hıı gezdim geldim kızımla sen nasılsınnslm men geldim
ne örüyonuz bakim
cerin geldimi kıslar ayrıntılıya girecekti sanırsam
kartanem sen de hoşgeldin bir türlü görüşemedik ya dönmüşsün nasıl geçti bakem
bol bol gezdin sanırım face resimlerine rasladım
unem canlız slm
ayy olsun gııı boşa deme çok hoş renkli de görmekben de allah nasip ederse salı günü ayrıntılıya girecem
randevu aldım sonunda
kazıkkkkkkkk hastaneler nolcek
zaten boşuna yaptırıyoz ya
bi daha çoçuk yapmayı düşündüğümde sadece doğuma giderim herhalde
evet canlizim çok net belli yaa ayy çok tatlı bişi valla burnu dudakları yerim ben onu baya baktı doktor önce renksiz organlara falan baktı ölçümler yaptı kendi sonra da üç boyutlu açtı baya uğraştı bizim zilli arkasını dönünce beni yan döndürdü bekletti falan net bişiler almak için iyi bi cd hazırlamaya çalışıyokartanesı yuzü net bellımıydı nasıl renglı olunca dahamı degısık oluyo kz kac dk surdu bende salı gun gıremde ama ben 22 haftalıken gıtmıs olcam
sağol canım yaa ayy ağzım kulaklarımdaydı valla işe gelene kadar öyle görmek çok hoş yaa ilkinde net diildi bu kadar o zaman küçüktü şimdi kıpır kıpır eline kafasına götürüyo burnuna götürüyo açıp kapıyo ayy yerim ben o elleri ayakları rabbim ne büyük bi mucize yaa içimde olduğuna inanamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?