2009 Kasm Anneleri

ya nerenizden okuyonuz gızım eda ve benden başka herkeş egeylen özgeyi kertti lan ii mi :mymeka:
yok oglum öle bişeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asılsız haber nannnnnnn muredaaaaaaaaaa gel bi ortak basın açıklaması düzenleyek nannnnnnnn yavruşların adı çıktı aaaaaaaaaaaaaa :1rolleyes:

yaaaa bu dedikoducu magazin muhabirleri asparagas haber yapıylaaaarrr :roflol::roflol:
anacım çıkakta açıklayak kamu oyu yanlış bilgileniyo,bak bebelerin kısmeti söz konusuu :roflol::roflol:

selam kızlaaaarrr
ben sabah 4 boyutlu ultrasona gittimmm bebişimi gördüümm ayy yerim ben onuu ne tatlı yaaa yüzü dönüktü bize bi ara elini almış çenesine ne düşünüyosa zemuszemus
sonra döndü kerata arkasını ama yakaladı doktor teyzemiz bazı görüntüler...
bebişim 780 gr olmuş suyum falan iyimiş çok şükür

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohhhmasallah büyümüs bebeiş maşallah canım gözün aydın

kartanesı yuzü net bellımıydı nasıl renglı olunca dahamı degısık oluyo kz kac dk surdu bende salı gun gıremde ama ben 22 haftalıken gıtmıs olcam

nan mureda tipi kayık bişi olur mu bilmem ama babası gibi geyşa ruhlu olursa verürüm ulen kızı delikafadulden

Allah razı olsun canım. sorma ya korkutuyorlar valla. ömrümden ömür gitti ama çok şüküri sonu iyi oldu çok şükür :Saruboceq:
gözünaydın canım inşallah bidaha hiçbir sıkıntı çekmezsin

ayy bende yeni bi resim atam artık kaç ay oldu yaw resmi değiştirem gari

sağol canım inşallah hiçbirimiz evlatlarımızla ilgili sıkıntılar görmeyelim. a.s.

kızz ben sen gibi kargadan evvel kalkmadımkiii :roflol::roflol:
10 da kalktımm behlüle bakacam diye odaaa :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohhhmasallah büyümüs bebeiş maşallah canım gözün aydın

sağol canım yaa ayy ağzım kulaklarımdaydı valla işe gelene kadar öyle görmek çok hoş yaa ilkinde net diildi bu kadar o zaman küçüktü şimdi kıpır kıpır eline kafasına götürüyo burnuna götürüyo açıp kapıyo ayy yerim ben o elleri ayakları rabbim ne büyük bi mucize yaa içimde olduğuna inanamıyorumm

nan mureda tipi kayık bişi olur mu bilmem ama babası gibi geyşa ruhlu olursa verürüm ulen kızı delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:
hee kızzz özgen kocadan yana dert çekmez rahat eder zemuszemus emme kaynana için söz verememm :roflol::roflol::roflol: o eccük cadı gibii :roflol:

kuzuum benimmm
kucağında görmek nasip olsun cnmm :Saruboceq:
ısırırsın o ellerii opuyorumnanaktan

canıımm valla görüşemedik hıı gezdim geldim kızımla sen nasılsınn
ayy olsun gııı boşa deme çok hoş renkli de görmek
kartanesı yuzü net bellımıydı nasıl renglı olunca dahamı degısık oluyo kz kac dk surdu bende salı gun gıremde ama ben 22 haftalıken gıtmıs olcam
evet canlizim çok net belli yaa ayy çok tatlı bişi valla burnu dudakları yerim ben onu baya baktı doktor önce renksiz organlara falan baktı ölçümler yaptı kendi sonra da üç boyutlu açtı baya uğraştı bizim zilli arkasını dönünce beni yan döndürdü bekletti falan net bişiler almak için iyi bi cd hazırlamaya çalışıyo
ben işte 20 haftalıkken gitmiştim ilkinde o sadece organ kontrolüydü yüzüne falan da bakmıştık ama eşi öne gelmiş net diildi

canım kaçıncı haftadaydın sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…